Nasıl söyleyeceğim yardım edin bana...

Yaa daha 2-3 aylıkbir ilişki diyorsun. Bu kadar kısa zamanda evliliğe karar verilir mi.. En azından bi söz olsun falan demişsin... Evleneceği kişiyi tam anlamıyla tanımadan sözlenip evlenen, sonra da kocam beni aldatıyo, kocam beni dövüyo, kocam bana ilgi göstermiyo diyenleri çok duyduk....
Hayatınızın odak noktası evlilik olmasın....
Eğer ilişkinizde mutluysanız, seviyorsanız birbirinizi bırqkın biraz zaman geçsin, birbirinizi daha yi tanıyın, evlilik fikri zaten kendiliğinden gelişecektir.
Acele etmeyin....

Arkadasım 6yıl çıktı tanıdı güya o yüzden de 1yıl bile evli kalamadı ve boşandı...iki taraf birbirine güveniyorsa ve amaç ciddiyse ve yaslar kemale erdiyse evlenilmeli..ayrıca nişan dönemi diye bi şey var..durumu müsait degilse de takar yüzüğü parmağına nişanlı olurlar..yok sevmiyorsa cıkmalarına gerek yok zaten..

Yani senelerce beklemesin tabii ama 2 ayda da benimle evlenecek misin diye sorulmaz ki kimseye... 2 ay ne ki? İnsan doğurduğu evladına alışamıyor 2 ayda. En azından bi 6 ay geçsin bari.

bence sorabilir. adam ciddi değilse, niye vakit kaybetsin. hemen evlenelim ,demeyecek ki. soracağı şey şu,benimle ciddi misin. bu gel, nikah dairesine gidelim demek, değil. sadece bir ağız aramak ve niyet belli edilmesi. 2 ay geçmiş. sorması bence doğal...

ben olsam gecerım karsısına.....
ben layloy lom ilişki istemıyorum.....ben ciddi bir ilişki ve evlilik adına...ilişkiler peşindeyim....
eger nıyetın buysa...tamam hemende evlenelim demiyorum evet tanıyalım birbirimizi...
ama senin niyetin farklıysa....benim ne zamanımı ne vaktımı nede duygularımı cal...
bastan söyleyım....
eger gezmek tozmaksa ...sen yoluna ciddiysen...o yolu beraber yürüyelım...
derım...bastan nıyetımı söylerım

canım bu tamamen senın bakıs acına baglı
yanı bence durum şöyle bır erkek sureklı evlılık dıye bahsedıp o zaman geldıgınde yan cızebılır de ya da eskısı gıbı heveslı gorunmeyebılır
yanı bız kendımıze gore yorum yapıyoruz ben sormazdım sanırım cunku benımde senınkıne yakın bır ılıskım var
hatta ben ona evlenelım dedıgımde tereddutsuz bı sekılde o yola gırecegın zamana kadar evlılık deme dedım
bı oncekı ılıskımı cok cıddı dusunuyordum cok husran oldu
bılmıyorum bence tanımak ve mutlu olmak onemlı bu etapta

Ben asla 2 aydır görüştüğüm birine ben ciddi ilişki istiyorum, niyetin ciddiyse devam edelim değilse bitsn bu iş demem.... Böyle bişeyi de basitlik olarak görürüm. 2 ay ya, 2 ayda daha insan ne kadar tanır ki karşısındakini, kimse de 2 aydır çıktığı kişiyle evlilik düşünüp düşünmeyeceğini bilemez. 2 aydır görüştüğüm bir erkek bana deseki ben ciddi ilişki istiyorum, evlilik niyetiyle devam etmek isterim, senin niyetin ciddi mi dese şaka mı bu derim. Daha 2 ayda ancak ciddi bir ilikşi düşünebilirim ama evlilik sözü veremem yani.... Bir erkek de böyle bir söz veremez. Veriyorsa da zaten sırf seni kırmamak içindir.

erkekler evlenecekleri varsada ciddide olsalar daha yeni baslayan bi ilişkide hemen evlenicekmisin benimle falan gibi sorular sooruldugunda sinir olurlar ki erken bence yasınız kaç bu arada erkek arkadasının ve senin zaten bi erkeğin ciddi olup olmadıgı ölesine vakit gecirip gecirmediği davranışlarından anlasılır

Back
X