• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil söyleyeceğim

Kız ferhans. 5 yıllık ilişkin açık ilişki mi? Yani adamın haberi var mı gerçekten araya başkalarının girdiğinden öyleyse bu nasıl bi genişlik. Böyle adam mı olur ? Asker çocukla bence uyumlusunuz .ikinizde lıbıdonuza gore hareket edıyorsunuz.

5 senelik sevdiğin kisi var ve sevgili adayı nasıl oluyor? Ayrısınız da bu asker flört mü? İstemiyorsan vicdan yapmana gerek yok ki,seviyor da olabilir her seveni kabul mu edelim.
Aynen ben de diyorum millet nikahtan bir gün önce ayrılıyor.de mi ama.

Kız ferhans. 5 yıllık ilişkin açık ilişki mi? Yani adamın haberi var mı gerçekten araya başkalarının girdiğinden öyleyse bu nasıl bi genişlik. Böyle adam mı olur ? Asker çocukla bence uyumlusunuz .ikinizde lıbıdonuza gore hareket edıyorsunuz.
Biz böyle iyiyiz.bana dediği aramıza ilişkimize engel olacak birilerini sokma.

Haberi olsa meydanda asar bizim kızı :mapus::ruh:

Haberi olsa meydanda asar bizim kızı :mapus::ruh:
Ay abla herkes malını bilir ya.
Nereye asıyor :)
Biliyor o da malını.
Araya kimseyi sokma dediği seviş ama ciddiye alma kimseyi.
Aramıza girmesin yeter mantığı.

Ay abla herkes malını bilir ya.
Nereye asıyor :)
Biliyor o da malını.
Araya kimseyi sokma dediği seviş ama ciddiye alma kimseyi.
Aramıza girmesin yeter mantığı.
Adamdaki genişliğe baksana mübarek lastik gibi çek çek gelsin..

Back
X