Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cesur olun ama kalitenizi agirliginizi da koruyun...gülümsemek pozitif elektrik sacmak iyi olur..hadi kolay gelsin haberlerinjzj bekliyoruzGirişkenlik bende de sıfır ya gidip yanına oturmak bile benim için büyük bişey
Yakınına oturmaya çalışıcam bugün pek denk gelemedik. Yanında arkadaşları olunca iyice çekiniyorum. Bugün o kalkınca oturduğu tarafa gittim notu bi alt sınıfın notları.
Valla ben de bi tanışmayı başarsam en azından numarasını alsam rahatlicam da. Başta o bakıyodu ama umudu kesti galiba ben hiç bakmayınca. Bir kere koridorda karşılaştık hep başka tarafa baktı
Ağırlık derken yanına oturmalı mıyım yoksa uzaktan gülümse mi diyorsunuz? Onun oturacağı masaya oturursam onun için olduğu belli olur çünkü baya büyük bir alan boş yer cokCesur olun ama kalitenizi agirliginizi da koruyun...gülümsemek pozitif elektrik sacmak iyi olur..hadi kolay gelsin haberlerinjzj bekliyoruz
Çok doğruSimdiye kadar utandinda noldu? Sinirin neresi asmayinca bilemezsin. Sal gitsin. Şu akar yolunu bulur.
Tamam tamam sustum![]()
Oturdugu masaya oturup merhaba deyip gülümseyin ilgilendigi şeyle veya okulla ilgili bi konu acabilirsiniz verdogi cevaplardaki sicakliga göre muhabbeti ilerletirsiniz agir derken yani cok hoşlandiginizi belli etmeyin ilk andan simdiki gencler farkli cabuk insan harciyorlar...ve bu muhabbetleri tatli tatli gülumseyerek yapinAğırlık derken yanına oturmalı mıyım yoksa uzaktan gülümse mi diyorsunuz? Onun oturacağı masaya oturursam onun için olduğu belli olur çünkü baya büyük bir alan boş yer cok
Şey de diyebilirsin mesela senin icin sorun degilse sohbet ederiz belki diye oturdum..hemen kalkabilirim istersen ...yani secme hakki ver bakimOturdugu masaya oturup merhaba deyip gülümseyin ilgilendigi şeyle veya okulla ilgili bi konu acabilirsiniz verdogi cevaplardaki sicakliga göre muhabbeti ilerletirsiniz agir derken yani cok hoşlandiginizi belli etmeyin ilk andan simdiki gencler farkli cabuk insan harciyorlar...ve bu muhabbetleri tatli tatli gülumseyerek yapin
Oturdugu masaya oturup merhaba deyip gülümseyin ilgilendigi şeyle veya okulla ilgili bi konu acabilirsiniz verdogi cevaplardaki sicakliga göre muhabbeti ilerletirsiniz agir derken yani cok hoşlandiginizi belli etmeyin ilk andan simdiki gencler farkli cabuk insan harciyorlar...ve bu muhabbetleri tatli tatli gülumseyerek yapin
Evet dediğiniz gibi artık harcamak çok kolay ve istemezse hava atmak için beni rezil edebilir yok üst dönemden kız geldi istemedim gibi. Dedikleriniz için de teşekkürler fırsat kollayacağım bunlar için :)Şey de diyebilirsin mesela senin icin sorun degilse sohbet ederiz belki diye oturdum..hemen kalkabilirim istersen ...yani secme hakki ver bakim
Kolay gelsin..yaşini da ögrenin ..aşkın yaşi yoktur belki ama erkekler kizlardan daha geç olgunlasiyor malum ...Evet dediğiniz gibi artık harcamak çok kolay ve istemezse hava atmak için beni rezil edebilir yok üst dönemden kız geldi istemedim gibi. Dedikleriniz için de teşekkürler fırsat kollayacağım bunlar için :)
aslında buda doğru. geçmişte bende bu tarz bi tecrübe edinmiştim. Erkekten erkeğe değişir tabi. Onu tanışmak için teşvik etsem de olur da yapabileceğim tek şey bakmak gülümsemek galiba o da denk gelirsek. Bayadır denk gelemedikBen burda yazılanların aksini söyleyecem .bence adım atma neden ?
32 yaşındayım şu hayatta türlü türlü erkekle karşılaştım .ilk adımı atmayacan arkadas o kadar derim susarım .ilk adımı atınca sürekli ilişkide sen adım atıyorsun çünkü .sen fedakar oluyorsun .hep senden gidiyor vs vs.adam bırak uğraşsın çabalasın senin için.erkekler çabaladığı kadına değer veriyor .
Benim üniversitede hoşlandığım bir çocuk vardı .sadece bakışırdık çocukla ama çok hoşlanıyordum.böyle biraz zaman geçti çocukla ilgili olumsuz şeyler duydum ve soğudum .sonra baktım çocuk sürekli amfide benim olduğum tarafa gelip bakıyor bana birşeylerle uğraşıyor gibi yapıp benden üst sınıftaydı .dersime girmiyordu falan.bende sallamadım soğumuştum çünkü ama soğumasaydım olucaktı.yani sende böyle bakışlarınla kendine çekebilirsin birde çok bakımlı ol güzel giyin güzel parfümler sür çekici ol bak bakalım gelmiyor mu yanına