Nasıl tanışma fırsatı yaratırım?

Çok denk gelemeyebiliriz. Benim şu anki hedefim bi gün onu çalışırken görüp yanına oturmak sonra da uç kitap derken konuşmaya çalışmak. Yani bu süreç aylar sürebilir çünkü tek kişilik masalara oturabilir. Yanındaki sandalyeler dolu olabilir gibi gibi :KK70: inşallah şansım yaver giderde denk geliriz

Yanına oturmadan konuş?
Ya sen kadınsın, erkeklerin kadını reddetme oranı daha düşük valla en kötü ihtimalle güzel kız deyip bi' şans verir oradan zaten etkilersin
Ki çocuk bakıyormuş ilgini çekmeyen şeye neden bakasın

Ben sana anlatsam bugüne kadarki sevgililerimin hepsini ben çektim hiç de red yemedim :KK70:
İlk mesajı atmaktan "ben sana aşık oldum" demeye kadar giden açılımlarım olmuştur bugüne dek :KK70:

Şu anki minnoşumu da 1 haftadır tanıyordum
"Ee beni dışarı çıkarmayacak mısın?" dedim :KK70:
Oradan yürüdü gitti zaten :KK53:

Ben bilmem, gider beğenir seçerim ben :KK45:

Yanına oturmadan konuş?
Ya sen kadınsın, erkeklerin kadını reddetme oranı daha düşük valla en kötü ihtimalle güzel kız deyip bi' şans verir oradan zaten etkilersin
Ki çocuk bakıyormuş ilgini çekmeyen şeye neden bakasın

Ben sana anlatsam bugüne kadarki sevgililerimin hepsini ben çektim hiç de red yemedim :KK70:
İlk mesajı atmaktan "ben sana aşık oldum" demeye kadar giden açılımlarım olmuştur bugüne dek :KK70:

Şu anki minnoşumu da 1 haftadır tanıyordum
"Ee beni dışarı çıkarmayacak mısın?" dedim :KK70:
Oradan yürüdü gitti zaten :KK53:

Ben bilmem, gider beğenir seçerim ben :KK45:
Size çok özendim keşke bi haftalığına vücudumun kontrolü sizde olsa siz tanışsanız :D :D
Ne diyeceğim konusu garip yani etraf insan dolu ondan mı uç isteyeceğim ya da etrafta benzer konuları kitapları olan insanlarla dolu garip kaçacak :

Ah ah. Çok benzer bir durumdayım. Aynı bölümde değiliz ama benim bölümdeki erkeklerin hepsiyle arkadaş kendisi. Bir iki aydır bakışıyorduk. Bugün hiç bakmadı :KK43: Ondan çok arkadaşıyla göz göze geldim. Gidip tanışamıyorum da. Rezil olma korkusu var içimde. Bölümümdekilerle arkadaş olmasa kesinlikle bir bahaneyle tanışırdım. Ama bazen de diyorum ki gerçekten hoşlandıysa kendisi gelip tanışmaz mıydı? Bu arada ilk kez onu gördüğüm gün önüme oturmuştu. Daha sonra kalkıp yanıma oturmuştu :KK43:

Evet rezil olma korkusu bende de var çünkü bir de alt dönemim olma ihtimali yüksek. Bir de genelde benim bu zamana kadar ki bakışmalarım boş çıktı bi süre sonra bakmayı kestiler..
Sizin durumda da her gün bakacak diye bir şey yok. Bana bakın mesela hoşlanmaya başladım ama utandığım için bakamıyorum son zamanlarda.benim ki ondan hoslanmadıgım sonucu cıkarmaz umarım

Yapın gitsin ya ne kaybedersiniz, en fazla reddedilirsiniz bu da dünyanın sonu değil. Peki ama ya her şey güzel olursa? Ya bu adımınız güzel bir ilişki başlatırsa?

Ben üniversite hoşlandığım çocuğu bahçede bir grup arkadaşıyla sohbet ederken aralarına girip kenara çekmiştim :D Ha hiçbir yere varmadı ama olsun sonuçta denedim.

Yapın gitsin ya ne kaybedersiniz, en fazla reddedilirsiniz bu da dünyanın sonu değil. Peki ama ya her şey güzel olursa? Ya bu adımınız güzel bir ilişki başlatırsa?

Ben üniversite hoşlandığım çocuğu bahçede bir grup arkadaşıyla sohbet ederken aralarına girip kenara çekmiştim :KK70: Ha hiçbir yere varmadı ama olsun sonuçta denedim.
Ahhahaha mükemmel bir özgüven ya. Ne demiştiniz çekip?

Güzelmiş ben ismini bile bilmiyorum :KK70: keşke önüne mendil atma geleneği olsa önüne mendil atardım :KK70:
Öyle gidip bodoslama selam diye tanıştığım insanlar da oldu. Yapı meselesi ben cidden çekinmem yani, en kötü nolur diye düşünürüm. Nolur reddeder, ee napayım ederse eder :D

Kütüphanede yanında boş sandalye falan varsa oraya gidip oturun bir gün. Oradan ufak ufak yürürsünüz, kolay gelsin sen de mi bizim bölümdesin falan diye.

Ben üniversite hoşlandığım çocuğu bahçede bir grup arkadaşıyla sohbet ederken aralarına girip kenara çekmiştim :KK70: Ha hiçbir yere varmadı ama olsun sonuçta denedim.
Haklısınız :( taktiğiniz gerçekten çok hoş :)

Öyle gidip bodoslama selam diye tanıştığım insanlar da oldu. Yapı meselesi ben cidden çekinmem yani, en kötü nolur diye düşünürüm. Nolur reddeder, ee napayım ederse eder :KK70:

Kütüphanede yanında boş sandalye falan varsa oraya gidip oturun bir gün. Oradan ufak ufak yürürsünüz, kolay gelsin sen de mi bizim bölümdesin falan diye.

Ahahahaha boşuna kız kardeşim demiyorum sana

Ben bir kere çocuğun birini çekip

"Çok yakışıklısın" deyip kaçmıştım :D

Tanımıyordum ama hemen fıtı fıtı kaçtım

Çocuk arkamdan böyle kaldı: :KK57::rolleyes:

Öyle gidip bodoslama selam diye tanıştığım insanlar da oldu. Yapı meselesi ben cidden çekinmem yani, en kötü nolur diye düşünürüm. Nolur reddeder, ee napayım ederse eder :KK70:

Çok güzel bir mantık taktir ettim sizi. Bir söz geçiyordu anna karenina’da yapmadığıma pişman olmaktansa yapıp pişman olmayı tercih ederim diye. Sizinki de o mantık :) görürsem onu yarından itibaren atağa geçmeye çalışacağım umarım güzel şeyler olur :) en azından bişeyler olur yani umarım :D

Size çok özendim keşke bi haftalığına vücudumun kontrolü sizde olsa siz tanışsanız :KK70: :KK70:
Ne diyeceğim konusu garip yani etraf insan dolu ondan mı uç isteyeceğim ya da etrafta benzer konuları kitapları olan insanlarla dolu garip kaçacak :

Güzel heyecanlar bunlar
Orada olsam ben gelip seni atıcam çocuğun önüne :D
Aklında kalacağına yap gitsin, aylarca uzaktan bakış bakış nereye kadar
Bak senden atağı çıkar kapar sonra çocuğu :D

"Çok yakışıklısın" deyip kaçmıştım :KK70:

Kızlar burcunuz ne merak ettim :D

Benim de bir süredir dersanenin çalışma salonunda dikkatimi çeken biri var. Onun bakışlarını da yakalıyorum ama ikimizde de cesaret yok.
Bugün koridora çıktım abimle telefonda tartıştık telefonu kapattım kendi kendime kavga ediyorum.Koridor boş akşam saatleri diye rahatım tabi.
Bir hışımla arkamı bir döndüm bu birkaç adım ötede gözlerini bana dikmiş. Dönerken de " Attığım mesajı hatırlamayacak kadar aptal mıyım ben" diyordum kendi kendime ama onun duyabileceği seste.
Kesin deli olduğumu düşündü. Hiçbir şey olmamış gibi uzaklaştım oradan.Başlamadan bitti resmen.

Benim de bir süredir dersanenin çalışma salonunda dikkatimi çeken biri var. Onun bakışlarını da yakalıyorum ama ikimizde de cesaret yok.
Bugün koridora çıktım abimle telefonda tartıştık telefonu kapattım kendi kendime kavga ediyorum.Koridor boş akşam saatleri diye rahatım tabi.
Bir hışımla arkamı bir döndüm bu birkaç adım ötede gözlerini bana dikmiş. Dönerken de " Attığım mesajı hatırlamayacak kadar aptal mıyım ben" diyordum kendi kendime ama onun duyabileceği seste.
Kesin deli olduğumu düşündü. Hiçbir şey olmamış gibi uzaklaştım oradan.Başlamadan bitti resmen.
O an keşke abimle kavga ediyorum da sesim rahatsız mı etti gibi bişeyler deseydin :D ben çok atılgan biri değilim ama bunu aşmaya çalışıcam sen de bana katıl? Gelişme olursa yazarız :)

Evet rezil olma korkusu bende de var çünkü bir de alt dönemim olma ihtimali yüksek. Bir de genelde benim bu zamana kadar ki bakışmalarım boş çıktı bi süre sonra bakmayı kestiler..
Sizin durumda da her gün bakacak diye bir şey yok. Bana bakın mesela hoşlanmaya başladım ama utandığım için bakamıyorum son zamanlarda.benim ki ondan hoslanmadıgım sonucu cıkarmaz umarım
Umarım sizin de benim de istediğimiz gibi gelişir durumlar :) Ben de emin olamadığım için ileriye dönük bir adım atamıyorum maalesef. Bir kez bu yüzden reddedildim. Aynı şeyi yaşamak istemem.

"Çok yakışıklısın" deyip kaçmıştım :KK70:

:D
İşte kız kardeşlik böyle olur!

Çok güzel bir mantık taktir ettim sizi. Bir söz geçiyordu anna karenina’da yapmadığıma pişman olmaktansa yapıp pişman olmayı tercih ederim diye. Sizinki de o mantık :) görürsem onu yarından itibaren atağa geçmeye çalışacağım umarım güzel şeyler olur :) en azından bişeyler olur yani umarım :KK70:
En sevdiğim laflardan biri "hayatında hiç başarısızlık yoksa yeterince risk almamışsın demektir". Risk aldıkça bir şeyler kazanabiliriz. En iyisi kazanabileceklerinizi ve kaybedebileceklerinizi düşünüp ona göre harekete geçmek.

Ne kaybedersiniz? Hiçbir şey.
Ne kazanabilirsiniz? Kestiğiniz çocuğu.

Back
X