Görücü usulü biriyle tanıştırıldım. İki hafta önce yüzyüze görüştük. Msadan kalkarken fikrinin olumlu olduğunu söyledi, hemen numaramı istedi ben vermedim onunkini aldım. 26 yaşındayım, öğretmenim. O 34 yaşında. Ertesi günü eniştemi(o tanıştırmıştı) aramış ailesi ve annesinn beni görmek istediğini öğrendim. Başta görşmeyi kabul ettiğim için bunu da kabul ettim. Annesi iki akrabasıyla ablama geldi eniştem ben ablam oturduk konuştuk havadan sudan. Sonra telefon konuşmalarımızda annem seni çok beğenmiş gibisinden laflar etti bu arada başka bir şehirde doktor. . Yani mesafe var arada. Nöbet vs, durumundan dolayı da her haftasonu gelemez büyük ihtimal,ona göre ayarlayacağını söyledi ama zor Bir de telefonda konuşurken farkettim soğuk konuşuyor, bazen de sanki heyecanlanıyor ya da konuşacak konu bulamıyor gibi bir ses tonu var, bazen sessiz kalıp bekliyoruz. Geçen gün de babasınun da beni merak ettiğini görmek istediğini söyledi şaka mı yaptı ciddi mi anlamadım. Onu beğendim, ama emin de olamıyorum bir türlü, şans da vermek istiyorum. Nasıl tanıyabilirm onu? Mesela çapkın mıdır ailesine gereğinden fazla bağlı mıdır? Neden hemen atladı ben daha düşünme aşamasındayken? Benim annem öldü babamla da fazla görüşmüyoruz. Bu yüzden mi bu kadar rahat anlayamadım.