B
blue_eyes2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi blue_eyes2
-
hatalısın canım kusura bakma. eşine ilgisiz davranıyorsun demekki ve bu ne gibi sonuçlar doğuracak bunları bir düşünmelisin. belki eşin ileride çocuğu istemeyecek sen olmasaydın annen benimle çok iyiydi diyecek. cinsellikle ne alakası var sende abartmışsın eğer ilişkiyle çocuğa bişey olsaydı kimse bebeğini doğuramazdı. bazı durumlarda sakıncalı evet ama onuda doktorun söylüyor zaten ilişkiyi keselim diye. sakin ol biraz allahın izniyle bebişine bişey olmaz inşallah. ama eşinide düşün biraz onun yerine koy kendini ya eşin sana öyle davransaydı. eşlerimizi ihmal etmememiz gerekiyor.
hatalısın canım kusura bakma. eşine ilgisiz davranıyorsun demekki ve bu ne gibi sonuçlar doğuracak bunları bir düşünmelisin. belki eşin ileride çocuğu istemeyecek sen olmasaydın annen benimle çok iyiydi diyecek. cinsellikle ne alakası var sende abartmışsın eğer ilişkiyle çocuğa bişey olsaydı kimse bebeğini doğuramazdı. bazı durumlarda sakıncalı evet ama onuda doktorun söylüyor zaten ilişkiyi keselim diye. sakin ol biraz allahın izniyle bebişine bişey olmaz inşallah. ama eşinide düşün biraz onun yerine koy kendini ya eşin sana öyle davransaydı. eşlerimizi ihmal etmememiz gerekiyor.
sizin mjdaki maksadınızı anlamdım ..steksilik var sadece bende yan, hafta 3 ise şimdi haftada 1 e düşürmüş drumdayız üstelik bebeğe bişey olur düşünceside eşimden gelmişti oda beni zorlamak istemediğini dile getirdi ve 2 dklık zevk için kötü şeyler yaşamayadeğmez dedi...hatalısın canım kusura bakma. eşine ilgisiz davranıyorsun demekki ve bu ne gibi sonuçlar doğuracak bunları bir düşünmelisin. belki eşin ileride çocuğu istemeyecek sen olmasaydın annen benimle çok iyiydi diyecek. cinsellikle ne alakası var sende abartmışsın eğer ilişkiyle çocuğa bişey olsaydı kimse bebeğini doğuramazdı. bazı durumlarda sakıncalı evet ama onuda doktorun söylüyor zaten ilişkiyi keselim diye. sakin ol biraz allahın izniyle bebişine bişey olmaz inşallah. ama eşinide düşün biraz onun yerine koy kendini ya eşin sana öyle davransaydı. eşlerimizi ihmal etmememiz gerekiyor.
Biz kadinlar cinsel duygularimizi frenleyebiliriz bu bizim fitratimizda var...
Erkeklerin bircogunda bu yok, cinselik onlar icin cok daha büyük bir yer kalpliyor
Egerki esin sürekli sabahtan aksama kadar böyle sitelere giriyorsa tepkinde cok haklisin, lakin bir iki defa girmis bakmissa bence cok fazla üzerine gitme olayin.
Belkide sadece merak etmistir! Fakat yinede bir sekilde bu olaydan haberdar oldugunu ona belli etmeni tavsiye ederim.
sadece 1-2 haftadır 2-3 defa girdiiğinden şüphelenmiştim ben uyudukdan sonra pc odasında gördüm onu malum hamilelikde sıksık wc için uyanıyorum..benm uyandıgımı görunce çok paniklemişti..diyorumya normalde bilgisayarla cok ilgili bile değildir..anlamaz çok..hele internet konusunda hep bana sorar...offf karmakarışık durumdayım acaba sadece belli etsem bildğimi ama nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?