• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Terkedıldık?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okudukça tüm erkeklerden, ilişkilerden, flörtlerden, aşktan... herşeyden soğuyorum. Benimde kalbim yaralı müzesi ama açmayım şimdi burda hangi birini anlatayım bilmiyorum çünkü.. :(

Off bu başlığı görünce sinirlerim zıpaldı yine ona karşı:20: Bizde farklı şehirlerdeydik daha fazla sorumluluk alamadı beyfendi yalvardım yakardım ama nafileydi.şimdi düşünüyorumda iyikide çıkmış hayatımdan

Bende bundan 5 yıl önceki sevgilimden tuhaf bir şekilde ayrılmıştım. İlk olarak ilişkimize ara vermemiz gerektiğini söyledi. Bir kaç gün içindede özel bir numara aradı. Arayan sevgilimin eski sevgilisiymiş. İşte seni istemiyor yanımda şu an vs. gibi konuşmalar geçti. Yanındaysa ver konuşayım dedim ama sevgilim ona da cesaret edemedi. Sonra bir mesaj bitti diyen. Zaten o dakikadan sonra öleceğimi bilsem devam etmezdim ki. Aldatan benim için ölmüştür. 2 aylık bir ilişkiydi. Sadece saf yerine konmam beni üzmüştü. İyiki de ayrılmışız. Bu şahıstan sonra şimdiki sevgilimle tanıştım ve 4 yıldır devam eden sonunda inş evlilikle taçlandıracağım bir ilişkim var. Herşeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler.

senden asla vazgeçemem bu kadar iyi eğitimli görgülü ahlaklı bir kız kaç tane vardır birini ben buldum çok şanslıyım derdi
bir tartışma yaşadık o ara iş için yurtdışına gitti, daha öncesinde arkadaşlarıyla gittiği bir falcıda yurtdışına gideceği ve orada birisiyle tanışacağı çıkmış. şaka yapar gibi bundan bahsediyordu gitmeden önce. yurtdışına gitti orda hiç doğru düzgün aramadı beni, telefonlar çekmiyor dedi, döndüğünü de haber vermedi ben türkiyeye döndüğünü anladım diye mesaj attım. cevap olarak klasik ben seni hak etmiyorum sen çok iyi birisin ben yapamıyorum psikolojim bozuk gibi dünyanın en klişe ayrılığını mesaj aracılığı ile yaptı. kimseye beli etmemeye çalıştım çok ağladım çok üzüldüm, öleceğimi onsuz yapamayacağımı düşündüm. facebook ta tesadüfen onu ve profilinde bir kızla resmini görünce benim için ideal adam bitti daha fazla üzülmedim, sadece ayrılış şekline ve verdiğim emeğe üzüldüm..bir de insanlara güvenim kalmadı..

çıkmaya başladıktan 3,5 4 yıl sonra ki okulu ve 15 ay askerliğini bekledikten sonra ailenle konuş istemeye gelices dedi (ki askerden önce ailesinin kadınları tanışmaya gelmişlerdi) bende aileme söyledim 1 ay felan geçti ben sormaya başladım hani ne zaman geleceksiniz felan ailem benı sıkıştırıyor dedim öptu bana sarıldı herşey istedimiz gibi olacak merak etme dedi.. eve bıraktı benı sonra annem yine sordu bende ona mj attım annemler yıne soruyor evdekilerle konuştu bi gün belirleyin dedim,BEN YAPAMIYORUM dedi ve .çekkkkttiii gittiii gidiş o gidiş çok ah ettim ve ah larım da tuttu yüce adalet diye de buna denir işte allah yarına bırakır da yanına bırakmaz...1,5 yıl geçti aradan artık sıradan biri benım için 5 aydır da bi sevgilim var çok şükür çok mutluyum:nazar::nazar:

çıkmaya başladıktan 3,5 4 yıl sonra ki okulu ve 15 ay askerliğini bekledikten sonra ailenle konuş istemeye gelices dedi (ki askerden önce ailesinin kadınları tanışmaya gelmişlerdi) bende aileme söyledim 1 ay felan geçti ben sormaya başladım hani ne zaman geleceksiniz felan ailem benı sıkıştırıyor dedim öptu bana sarıldı herşey istedimiz gibi olacak merak etme dedi.. eve bıraktı benı sonra annem yine sordu bende ona mj attım annemler yıne soruyor evdekilerle konuştu bi gün belirleyin dedim,BEN YAPAMIYORUM dedi ve .çekkkkttiii gittiii gidiş o gidiş çok ah ettim ve ah larım da tuttu yüce adalet diye de buna denir işte allah yarına bırakır da yanına bırakmaz...1,5 yıl geçti aradan artık sıradan biri benım için 5 aydır da bi sevgilim var çok şükür çok mutluyum:nazar::nazar:

Hep derim kimse bir genç kızın ahını almasın tutar diye.Geçen zamana yazık, deymeyen insanlara değer veriyorsunuz kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ömrünüzün en güzel yıllarını çalıyorlar.Ne dediniz de tuttu?Her bitiş bir başlangıçtır çok mutlu olun yeni birlikteliğinizde :nazar::nazar::nazar:

ailene karşı seni küçük düşürmüş yarı yolda bırakmış Allahımda bırakmamış yanına çok sevndim

Ooo hangi birini anlatsam ki acaba?:1: Ben çok terkedildim de en çok koyanları anlatayım.

İlk sevgilim.Ne aşığım ona bi bilseniz.Bir ay çıkıyoruz sonra bana diyor ki ben sözlüyüm yaza evleniyorum hoşçakal.En çok koyan bu oldu ama en ders veren de kimselere güvenmedim ondan sonra.

2. sınıftayım biri oldu hayatımda yine öyle çok da önemli değil aslında ama terkedişi koymuştu.Bir sabah uyandım gelen mesaj eski sevgilime benziyordun ama sadece görünüş olarakmış hoşçakal :53::53: 1 ay mesajın etkisinden çıkamadım.

Adamın birine de ilk görüşte aşık oldum ama sütten ağzım yandığı için bi türlü güvenemiyorum.Gittim bi arkadaşın msninden ekledim onu güya adamı denicem.Anladı hemen sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın diyerek bana yol verdi.:9:

Şimdi bunları gülerek anlatıyorum ama o dönemleri zor atlatmıştım.Ne depresyonlar.İlk terkedilişimde iki ayda 15 kilo vermiş iğne ipliğe dönmüştüm.Sonra anladım ki bu hayatta benden daha değerli yalnızca ailem gerisini salla gitsin.Ve bu üçü de -yaza evlenen dahil -bana geri dönemk istediler bu sefer de ben istemedim:19::19::19:

Back
X