• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telegram dan eşime gelen msj

Merhaba! Bayanlar konu hakkında sizlere sorum var geçen hafta sonu pazar günü sabah 10’da eşime msj geldi bakma isteği duydum ve telegramda sadece ekranda kbr takma ismiyle bir kadın msj atmış 2 kez eşimi uyandırıp sordum birazdan bakalım az daha uyuyum dedi sonra uyanıp 10 dkka tuvaletr girdi tabiki telefonla ardından yanıma geldi bu arada annemler bende misafir şehir dışından geldiler ve sesimizi duymasınlar diye gayret gösteriyorum yanıma geldi sonra kadının attığı msjı açtı bak aşkım iş için yazmış dedi hatam şu oldu dkkasına bakmadım msjda günaydın faturayı sizin adınıza kesiyorum diye bir msj alakasız eşim Allah Allah ya diyerek müdürünü aradı müdürü açmadı ses kaydı yolladı felan ve sonra hatalıymış gibi hiç kahvaltı hazırlamayan insan benimle kahvaltı hazırladı akşam ben şüphe ettiğim için insta beğenilerine baktım bide ne görüyüm kadın eşimin fotolarını beğenmiş benle olanları değil tabiki instadan kadına yazdım kadın bana 1 saat sonra döndü sen kimsin diye bana yazdığı şu eşini tiktokta gördüm Ankara’ya giderken bi video atmış ona yorum yaptım ama eşin görmedi yazmadı sonra telegramdan buldum iş bahanesiyle konuşmak için yazdım eşin beni tersledi instadan bulup fotolarını beğendim ama hiç konuşmadık alakamız yok eşinin suçu yok dedi bende tabiki insnmadim ve ağzıma geleni söyledim bütün hakaretleri kabul etti özürler diledi utanmadan hoşuma gitti yazdım dedi en son beni engelle dedi sonra kendisi engelledi eşim benim suçum yok diyor kadın İstanbul’da yaşıyorum diyor ama Ankara videosunu görüp yazdım diyor geçen hafta Ankara’ya gitti eşim iş için dedi aklım çok karışık sizce aldatıldımmı bide kadın düşünecek uzun süre yazdı o anda eşimde telegramda çevrimiçiydi acaba bunları yaz mı dedi kadına akşamdan beri sanki ben suçluymuşum gibi eşime bana güvenmiyormusun diye tripli suçum ne diyor yalnız tüm sosyal ağlarda bar eşimin hesabı ve herkese açık gönderileri bende bunları kapatacaksın dedim bakalım kapatacakmı zor ama çünkü bağımlı kendisi tel asla elinden düşmüyor tuvaletr mutfağa heryere yanında ayrıca ters koyuyor fikirlerinizi alabilirmiyim 😔
işinde gücünde olan aile babası bir adam neden tiktok paylaşsın ablacım... ben muhtemelen abiden 10 yaş küçüğüm, benimde hesabım var ama TAMAMEN GİZLİ VE BEN OLDUĞUMA DAİR HİÇBİR İBARE YOK, sadece kızsal videolar kombin makyaj falan izliyorum, burada çok konu okudum ve yorum yaptım, çok tipik bir aldatma vakasına benziyor üzgünüm, bence sende gözünü dört aç, anladığım kadarıyla bu tarz adamlar son saniyeye kadar böyle şeyleri gizlemeyi çok güzel akıl edebiliyorlar, çocuğun da varmış bence ona göre hareket et, eğer bulacağın şey seni rahatsız edecekse ve sonunu getiremeyeceksen bence daha fazla hiç karıştırma derim

Konu sahibi ben eşinin masum olduğunu düşünmüyorum. Sanki bunun altında bir şeyler var gibi hissediyorum. Siz eşinizin ”yok sana öyle geliyor kuruntu yapıyorsun” tarzı sözlerine de kulak vermeyin. Eşleri varken gözleri dışarda olan adamlar mide bulandırıcı geliyor…

Yok ne güzel çocuğu da var evinde eşin var ne halt etmeye başka kadınla yazışırsın bunlara vereceksin sopayı eşek sudan gelinceye kadar

Back
X