- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sanki ben yazdım bunu
ben de hem mükemmelliyetçiyim hem de tembel. yani çok şey yapmak isteyip hiçbir şey yapmıyorum. aslında bu bir kısır döngü oluşturuyor.
ben hayvansal gıda tüketmiyorum,veganım. bu hafta tekrar yaptırayım tahlilleri en iyisi,kendime adam gibi de bakamıyorum kiTakviyenin dozu onemlidir. Belkide yeterli degildir. Pekmez yemeye devam edin. Ama pekmez yerine hayvansal urunlere agirlik verin. Pekmez bitkisel bi urundur, meyvelerden yapilir. Kirmizi et yitin ozellikle, bu hayvansal bi urundur. Ama tahlilleride tekrar yaptirin.
uyabiliyor musun? bunu ben de yapıyorum ama hep bozuyorum. yani o güç yok bende,nasıl uyabiliyorsun tam? bir de bana özelden atabilir misin yazdıkların çok özele girmiyorsa?Ben liste yapmayı çok seviyorum kuzu. Planlarımı uzun uzun sayfalarca düzenli şekilde yazıyorum. En çok istediğimden başlıyorum. Yazarsan belki çekici gelebilir.
ben hayvansal gıda tüketmiyorum,veganım. bu hafta tekrar yaptırayım tahlilleri en iyisi,kendime adam gibi de bakamıyorum ki![]()
bunun için psikiyatriye gittiniz mi hiç? ben bir ara gitmiştim okb teşhisi de konmuştu bana.ama annem de psikoloji mezunu ve ilaçlara aşırı karşı olduğu için hiçbir zaman kullandırtmadı. şu an diyorum acaba iyi gelir miHersey tam olsun düzgün olsun iyi olsun diyip hiçbişey yapmamak.. süper mutsuzluk garantili hayat..
Mesela ben dönem dönem Superman gibi hissederim o ara önemli bi işimi hallederim.. tembel hayvan diye bi hayvan var ya ona dönüşmeden:)
Hergün yemek yapamam.. 1 günde 6 yemek yaparım mesela.. sokağa çıkınca 10 is hallederim.. modum iyi iken aynı gün 3 arkadaşla bulusurum gibi.. yoksa zor..
galiba yalnız değilimSürekli aklımda diyete başlama var her gün her dk ama hep planlar yapıp erteliyorum beni en çok zorluyan erken kalkamamak çok geç yatıp akşama kadar uyuyorum nerdeyse
Dr a gittim listeyi verdi gönderdi ilaçlarımıda içip diyete başlamam lazım yani demem o ki bende aynıyım kendimi intihar etmek istiyorum![]()
uyabiliyor musun? bunu ben de yapıyorum ama hep bozuyorum. yani o güç yok bende,nasıl uyabiliyorsun tam? bir de bana özelden atabilir misin yazdıkların çok özele girmiyorsa?
bak en basitinden beni çatlakları %50 azaltalım mı konusundan biliyorsun. konuyu açalı aylar oldu hala başlamadım biliyor musun? şaka gibiyim
tamamdır vegan olduğumu da söyleyeyim bu sefer. bu takviyelerin bir zararı var mı vücuda? ilaç içmeyi hiç sevmiyorum da.O zmn dahada risk grubuna giriyosunuz.
Hayvansal urunlerdeki demiri vucut cok daha kolay emer. Sadece bitkisel urunlerini tuketen bi vejeteryan, hele helede bi vegan cok daha fazla bitkisel urunleri tuketmeli dengeyi sabit tutabilmek icin.
Demir eksikliginden kaynaklaniyor tum bunlar bence. Takviyeyi yukseltir buyuk ihtimal doktorunuz. Gorunun bi.
yok ben içeriğinden ziyade düzen olarak merak etmiştim:) dümdüz liste mi yapayım? çok ayrıntıcı bir insanımdır da aynı zamanda.Yazdıklarımın özelliğinden ziyade hayatlar farklı hedefler farklı olur. Mesela akademik hedeflerin olabilir, kariyer hedeflerin olabilir, kilo vermek olabilir hatta düzenli maniküre gitmek dahi olabilir. Güzelce liste yap.
Uyku çok sorun olmuyor işe girdiğimden beri müthiş yorulduğumdan çoğunlukla sızıyorum. Ama önceden south park eşliğinde uyurdum.
Ya ona ben de başlamadım :)))
yok ben içeriğinden ziyade düzen olarak merak etmiştim:) dümdüz liste mi yapayım? çok ayrıntıcı bir insanımdır da aynı zamanda.
benim de kendimi fiziksel olarak yormam lazım uyumak için
bunun için psikiyatriye gittiniz mi hiç? ben bir ara gitmiştim okb teşhisi de konmuştu bana.ama annem de psikoloji mezunu ve ilaçlara aşırı karşı olduğu için hiçbir zaman kullandırtmadı. şu an diyorum acaba iyi gelir mi
ben de senin dediğin gibi yapıyorum. yapacağım varsa tam yaparım,yapmazsam hiç yapmam.
tembelliğin tek nedeni bence internetSürekli aklımda diyete başlama var her gün her dk ama hep planlar yapıp erteliyorum beni en çok zorluyan erken kalkamamak çok geç yatıp akşama kadar uyuyorum nerdeyse
Dr a gittim listeyi verdi gönderdi ilaçlarımıda içip diyete başlamam lazım yani demem o ki bende aynıyım kendimi intihar etmek istiyorum![]()
evet ben de hayatımı askıya aldım resmen:) bu dediğini deneyeceğim tekrardan. zaten mecburum nereden başlayacağımı bilmiyorum.Yaa o da bence kişiye göre değişiyor düzen tertip seviyorsan güzelce kısımlar oluşturarak farklı renk kalemlerle bile yapabilirsin ama ben düzenli başlayıp hep dağıtıyorum, içinden nasıl gelirse öyle yap bence :))) Şu an elimde yok çünkü hayatımı askıya aldım ben plan mlan yapmıyorum yılbaşını bekliyorum denebilir o zamana kadar iş ev ev iş rölantide gidecek.
O da güzelmiş spora bahane ohhh :))
aynen! bu yüzden iyi bir okulda okuyorum işte o dönem işime yaramıştı. ama bırakınca tam bıraktım , yeniden kendimi vermeliyim. garantici olmak böyle bir şey . kitapların önsözlerinden,basım yıllarına kadar her şeyini okurum.Yok hiç gitmedim..
Mizaç dedim geçtim sanırım..
Aşırı tez canliyim sabirsizim ama konuya bağlı işte..
Kendi iyiliğim söz konusu ise tembelim..
Başkaları için hızım max da..
Kızım için ertelemem mesela..
İstemediğim şeyi yaptiramiyorum kendime bi de bu var.. çok istemem lazım.. gerçekten istedigime inanmam lazim:)
Eşim geçen birşeye ne zaman baslayacagimi sordu 2017 nisan dedim.. pes dedi.. gerçek bu ama planım böyle..
Oğlak burcuyum.. çok düşünmeye megilliyim.. yorucu ama işte..
Zayiflamam lazım hala en doğru zaman en doğru diyet en doğru vs vs arıyorum :) boğazını tut be kadın ne planı diyorum bazen olmuyor:)
Hep böyle idim.. hoca şu kitaptan sınav yapacağım derdi ben en az benzer 5 kaynak daha calisirdim:) abartılı hazırlık sorunum var okulda çok işime yaramış olsa da:)
yalnız bu çok doğrutembelliğin tek nedeni bence internet![]()
aynen! bu yüzden iyi bir okulda okuyorum işte o dönem işime yaramıştı. ama bırakınca tam bıraktım , yeniden kendimi vermeliyim. garantici olmak böyle bir şey . kitapların önsözlerinden,basım yıllarına kadar her şeyini okurum.
4 yıldır diyet yapacaktım ben de bir tek o konuda zincirlerimi kırdım galiba. etik mevzular da olunca dedim yeme artık
vegan oldum. ister istemez kilo verdim4 yıldır diyet yapması gereken ben
Etik mevzu ???
Valla oda doğru banlandığımda daha çok iş yapıyorumtembelliğin tek nedeni bence internet![]()