• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl toparlanırım :(

Ay hiç aklıma gelmedi benim çevrem karbonhidrat la beslenen vejeteryan dolu ondan sanırım :)

Ayrıca tebrik ederim seçiminizi..
ben de vegan olmadan önce 2.5 yıl kadar vejetaryendim. ve aynen ben de karbonhidrata düşmüştüm en çok sürekli yiyordum. veganlıkla beraber sağlıklı yaşama da geçtim,kompleks karbonhidrat yiyorum sadece(meyve,sebze)basit şeker vs hiç tüketmiyorum mesela.
teşekkür ederim ayrıca:KK200:

ben de vegan olmadan önce 2.5 yıl kadar vejetaryendim. ve aynen ben de karbonhidrata düşmüştüm en çok sürekli yiyordum. veganlıkla beraber sağlıklı yaşama da geçtim,kompleks karbonhidrat yiyorum sadece(meyve,sebze)basit şeker vs hiç tüketmiyorum mesela.

Darısı başıma o zaman :)
Ben teşekkür ederim.

Çok zor bir şey başariyorsun tebrikler ;)

Canini sikan konu her neyse bilmiyorum asdf ama sen yaparsin canim eminim buna asdf

tamamdır vegan olduğumu da söyleyeyim bu sefer. bu takviyelerin bir zararı var mı vücuda? ilaç içmeyi hiç sevmiyorum da.
bir de hazır diyetisyenlik okuyan birini buldum sorayım hemen;4 ayda 20 kilo verdim.şimdi biraz sabitledim,diyet molası vereyim dedim.ne kadar süre sabit tutmalıyım? sağlıklı olup geri almamak için

Evet faydali olur soylemek. Ömur boyu sabit tutmalisiniz desem? :dondurma:.
" artik diyetten ciktim, sabitlendi kilom, yiyim yiyim almam artik o kilolari' denilemez. Yag depolarinizi yaktiniz ve kilo verdiniz. Ama hep ayni kiloda olan bi kisiyle ayni orani yemek, size daha cabuk kilo yapar mesela. Cunku yaglar azaldi evet, yani depolari bombos. Tamda o depolar yag arayisinda. Buldugu yaglari hemen hapseder vucuda. Buda tekrar kilo demek. Yani dedigim gibi omur boyu :)

Bi secenek sunmam gerekirse ; su anki yediginiz( tabi hala dikkat ediyosunzdur umarim, diyettrn ciktim diye salmiyosunuzdur) yemek patronunu sabitleyin. Bu demek olmuyorki diyet listesine gore devam edin. Hayir kendinizin benimsedigi, kilo vericegini bildiginiz seylerden kacip daha saglikli seylere yonelebilmeniz. Ne zmn zorlanmadiginiza kanaat getirip rutini sabitlerseniz. Sagliginiz vitamin ve minerallrri dengelerseniz.O zmn baslayabilirsiniz yeni bi diyete. Yani ilk once beyinde gereginden az yemegi sabitleyip, vucuda kabul ettirip ondan snra baslayin.

Back
X