Nasıl ulaşabilirim sizce

MasLova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
95
6
1
Hanımlar mrb geçen gün bir konu açmıştım eşim internet üzerinden bir kızın mesajına cevap yazmış diye, şimdi ben o kıza ulaşmak istiyorum ki içimde şüphe kalmasın hiç.
Sebebine gelicek olursak ben bir yıl önce biriyle konuşsam yada mesaj atsam ben bunu bilirim kişiyi de tanırım.
Ama eşim hatırlamıyorum tanımıyorum diyor ısrarla.
Bende soracağım nereden tanıştıklarını. biliyorum yaptığım şey doğru değil kendimi savunmuyorum da ama içimden gelen bu ve yapmak istiyorum.
Şimdi size sorum şu kıza nasıl ulaşabilirim sizce internet üzerinden yazdım cevap vermedi mail attım eşimin mail adresinden cevap vermedi ve eşimin ağzından yazdım.
Başka bir bilgi yok yaşadığı şehir var işte.

Hanımlar mrb geçen gün bir konu açmıştım eşim internet üzerinden bir kızın mesajına cevap yazmış diye, şimdi ben o kıza ulaşmak istiyorum ki içimde şüphe kalmasın hiç.
Sebebine gelicek olursak ben bir yıl önce biriyle konuşsam yada mesaj atsam ben bunu bilirim kişiyi de tanırım.
Bende soracağım nereden tanıştıklarını. biliyorum yaptığım şey doğru değil kendimi savunmuyorum da ama içimden gelen bu ve yapmak istiyorum.
Şimdi size sorum şu kıza nasıl ulaşabilirim sizce internet üzerinden yazdım cevap vermedi mail attım eşimin mail adresinden cevap vermedi ve eşimin ağzından yazdım.
sorunun cevabını alacağından eminsin yani:KK14:

mesajla ilgili konunuza baktım.

merhaba x tşk ederim iyiyim sen nasılsın bahsettiğin siteyide (kariyerle ilgili bi siteden bahsetmiş) inceler sana geri dönerim ilgi ve alakan için saol görüşmek dileğyle...

bu mesajdan şüpheleniyosanız nasıl bi güven ilişkisi var eşinizle aranızda bilemiyorum.

konuya baktım mesajda bir sıkıntı yoktu acıkcası farklı amacla konusma olmamıs kızmıs olabilirsin tabi haklı olarak ama bu derece uzatılcak birsey degil gibi bence

merhaba x tşk ederim iyiyim sen nasılsın bahsettiğin siteyide (kariyerle ilgili bi siteden bahsetmiş) inceler sana geri dönerim ilgi ve alakan için saol görüşmek dileğyle...

bu mesajdan şüpheleniyosanız nasıl bi güven ilişkisi var eşinizle aranızda bilemiyorum.
kız sende ajan gibisin haaa

Tanıdık biri olsa iş yerinden filan olsa anlarım ama bizim çevremiz belli arkadaşlarımız belli o kim? Ve onun yazdığı mesajlar silinmiş bir tek bu paylaştığım mesaj kalmış

Gerçekten mi,
neyse o kız bensem, ya da benim tıynetimde biri ise hatırlamaz, ay ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum yahu...

Bir yıl önce eşinle berabermiydiniz ?
Mesajların içeriği nedir ?
Kızın adını ve soyadını biliyor musun ?*

Eşinizin ağzından birine mail atmanız hoş değil.. Ona sorduğunuzda verdiği cevaba inanmıyorsanız zaten o adam neden kocanız olsun. Güven esastır. Kızı tembihlediyse, kız size tanımıyorum dese rahatlar mısınız?
Bu tarz takipler, güvensizlikler ilişkide neyse de evlilikte olmamalı bence.

o kadar yazdık diğer konuna ama boşa yazmışız yahu..
kendini komik duruma düşüreceksin ve eşinide yapma sakın öyle birşey..

Bir yıl önce eşinle berabermiydiniz ?
Mesajların içeriği nedir ?
Kızın adını ve soyadını biliyor musun ?*
Evet tabi ki beraberdik, mesajın içeriği işte kız buna site tavsiye etmiş buda ilgi ve alakasından dolayı tşk etmiş vs vs kızın ismini biliyorum

hayır kız mailede cevap vermemiş .. durduk yere 1 sene önce iş için görüştüğüm adam bana niye mail atıyor kesin sulanıyor bu bana diye düşünmüştür.. eşini ne duruma soktuğunun bile farkında değilsin..

Evet tabi ki beraberdik, mesajın içeriği işte kız buna site tavsiye etmiş buda ilgi ve alakasından dolayı tşk etmiş vs vs kızın ismini biliyorum

Sanırım kızın mail adresi var elinde sosyal medya hesaplarından bu maili hiç arattın mı

hayır kız mailede cevap vermemiş .. durduk yere 1 sene önce iş için görüştüğüm adam bana niye mail atıyor kesin sulanıyor bu bana diye düşünmüştür.. eşini ne duruma soktuğunun bile farkında değilsin..
İş için değil soradan bi sohbet. İşle ilgili hiçbirşey yok ki ortada

Back
X