nasıl unutabilirimki dünü..

gew90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
646
1
48
Kayseri
dün dogumgünümdü..sabah erkek arkadasımla kahvaltı yaptık beraber..sonra sinemaya gittik..ama bişey vardı mutsuzdum belkide huzursuzdum..bişey olacak gibi..4de geliyodu annemi aradım eve geliyorum diye..aglayarak açtı..ayse ablanı ameliyata aldılar durumu çok ciddi dedi..hamileydi 4buçuk aylık hemde..bebek ölmüş karnında..komşumuz ayşe abla ama dert ortagım benm yıllardır..arkadaş oldu nasıl da sevinmiştik bebege bu 3.cü ama önce istemedi eşi ise pervane onun için nasıl da sevindi o..dün hemen hastaneye götürdü beni erk. arkadaşım haberi alır almaz..ameliyattaydı..durum cok kötü dediler..çok bekledik..bebegi almışlar..ama çok şükür kurtuldu..odaya getirirken üzerne bi poşet koymuşlar..içini gördüm bebeğin cesetiydi..nasıl unuturum ki o anı..onun o halini..dün tüm gece uyumadım..şimdi kendini suçluyo..ben başlangıçta istemedm aldı benden Rabbim bebegimi diye((((

zor bir durum. sizin yapmanız gereken ona destek olmak, yanında olduğunuzu göstermek. elden başka ne gelir ki.
Allah başka acı vermesin

Çok geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin kuzeniminde başına aynı olay geldi bebek karnında susuz kalmış neyden dolayı erken dogum oldu bilmiyoruz ama 7.ayına yeni girmişti birkaç gün küvezde kaldı acısı büyük anlıyor insan resmen evladını kucagına almadan topraga veriyorsun acısını dindirsin inşallah kendisini suçlamasına gerek yok Rabbim herşeyin hayırlısını verir sonrasında neler olacagı bilinemezdi o yüzden böyle durumlarda sadece dua etmek bize düşen geçmiş olsun tekrar

bende bazen kendımı sucluyorum
benım bırbebegım var 3.5 yasında
onun kadar sevebılırmıyım dıye hep dusunuyordum hamıleyken ıstememek degılde hayatta olan yavrum bırde karnımdakı belkıde her anne bu sekılde dusunurdu
ama dr benım sucum olmadıgını soyluyor olan bıtendenden bende 15. haftası bıtmek uzereyken normal dogum seklınde 13 gun once gebelıgım sonlandırıldı
bebegımı kaybettım demeyı kendıme yakıstıramıyorum

yapıcak bırsey yok Allahın takdırı neden nasıl nıye bılmıyorum
ılk oglum tup bebektı senelerce emek vermıstım butun hamılelıgım boyunca allahım ona bişey olacaksa banada olsun bende öleyim diye gercekten dua etttim ,
ama bu sefer dr bana hayatı rısk dıyınce ben hep ne olucak benım evladım dıye agladım snaırım herkez boyle dusunurdu o yuzden de kendımı sucluyorum ama bazen
genel olarak ıyıyım
kabullendım ve sessızım
sadece bıraz bısey var hayata kırgınım
gercekten bu kadar zormu olmak zorunda bırde bunumu yasamak zorundaydım gercekten bılmıyorum
uzun sure yataktan cıkamadıgım ıcın hamılelıkte suanda saglıklı olmanın tadını cıkarıyorum
ve dıyorumkı demekkı ben oglumu daha cok sevmelıyım o yuzden
oylede yapıyorum

Son düzenleme:

çok sagol canım..haklısın dua etmekten başka bişey yapamıyorum şuan hala hastanede ve anestezinn etkisinde çıkınca daha cok üzülmesnden korkuyorum..

çok sagol canım..haklısın dua etmekten başka bişey yapamıyorum şuan hala hastanede ve anestezinn etkisinde çıkınca daha cok üzülmesnden korkuyorum..

İnşallah sizlerin destegiylede atlatıcaktır canım Rabbim yardımcınız olsun içinizi ferahlatsın inşallah unutmak zor mümkün değilde acısı hafifliyor derinlerde biryerlerde hatırlıyorsun

sezeryan oldu sanırım
Allah kolaylık versın gecmıs olsun
benımkı vakumla cıkarılıp kurtajla temızlendı

sezeryan oldu sanırım
Allah kolaylık versın gecmıs olsun
benımkı vakumla cıkarılıp kurtajla temızlendı

evet sezeryan oldu ameliyatla aldılar..cok sağolun..Allah hepimizin yardımcısı olsun..sanada cok geçmiş olsun

Ablanızın sağlıklı ve hayatta olması sizin için en güzel hediye olsun böyle bakın birde olaya.O yaşasın da bebişi inşallah bir daha olur.Ona moral verin siz destek olun.Elbette yaşanılanlar çok üzücü ama yapılabilecek bir şey yok.Çok geçmiş olsun.

Gecmis olsun... Cok üzüldüm... Bende 3.5 aylikken bebegimi kaybettim, kalbi durmus, mecbur aldilar... Arkadasinizi anliya biliyorum, kucaginiza almamis olsaniz bile cok üzülüyorsunuz... Kendisini suclamasin, yaninda olun, destek olun... Benim bebegim planliydi yani cok istiyoduk ama nasip degilmis, allahin takdiri, suclamasin kendisini... Daha cok yeni, zamanla hafifliycektir acisi...allah yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…