• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl unutacağım

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
33
Burda o kadar konu açtım ama şuan kendımı yalnız hissediyorum … o çocuğu çok seviyorum benım tek suçum kaygılı bağlanmak yanı annem olmadığı içim ışte onaylama ihtiyacı hıssetım ya başıma kötü bır durum gelırse dıye en sonunda ayrıldık ama zoruma gıden onu tek hatasında silmek oldu neden bılıyor musunuz benım o gelgıtlerıme kımse katlanmaz hep benım tarafımdan baktık olaylara

Üzüldüm anne konusuna .Tabiki sizin tarafınızdan bakacağım olmayan olmasın o olunca tüm dertleriniz bitmeyecekti.Hersey ondan ibaret değil herşey onun gelmesiyle başlamadı gitmesiyle bitmedi.Yeni baştan baslayin kendiniz için onaylanma ihtiyacı çok saçma ilk onay sizden gelmeli fikirleriniz sozleriniz begenilmesede elestrilsede her şeyi dinleyip yine son kararı kendiniz verin.Kendi onayiniza her insanın onayından daha çok ihtiyacınız var bunu bilin.Ne övgü ne yergi önemli olan iç sesimiz fikir alırız farklı düşünceleri dinleriz fikrimizi ister değiştirir ister değiştirmeyiz.Yani gittimi gitsin ah vah demeye gerek yok bundan sonrasına bakın İstemesenizde çok güzel unutacaksiniz hiç merak etmeyin.

Başınız sağolsun. Daha iyisi çıkar inşallah üzülme bu bahsettiğin arkadaş öfke kontrolü olmayan beddua eden arkadaş mıydı

yani her şeyi de entelektüelize etmeyin
Herkes psikolog oldu
Analiz analiz

Adamı darladınız saçma sapan davrandınız muhtemelen
Gelgitli davranmayı tutkulu aşk sandınız

Belki olgunlaşırsınız bu olaydan ders çıkarıp
Galıba ben güven aradım o da üzerıne dısunce insan terss cevap veriri ya öyle oldu çok pişmanım aslında😞

Üzüldüm anne konusuna .Tabiki sizin tarafınızdan bakacağım olmayan olmasın o olunca tüm dertleriniz bitmeyecekti.Hersey ondan ibaret değil herşey onun gelmesiyle başlamadı gitmesiyle bitmedi.Yeni baştan baslayin kendiniz için onaylanma ihtiyacı çok saçma ilk onay sizden gelmeli fikirleriniz sozleriniz begenilmesede elestrilsede her şeyi dinleyip yine son kararı kendiniz verin.Kendi onayiniza her insanın onayından daha çok ihtiyacınız var bunu bilin.Ne övgü ne yergi önemli olan iç sesimiz fikir alırız farklı düşünceleri dinleriz fikrimizi ister değiştirir ister değiştirmeyiz.Yani gittimi gitsin ah vah demeye gerek yok bundan sonrasına bakın İstemesenizde çok güzel unutacaksiniz hiç merak etmeyin.
Bılıyor musunuz bu huyumu hiç sevmiyorum işte neden böyle oldu bılmıyorum çok ezık hıssedıyorum erkek arkadaşım bu huuyuku törpülemek için çok destek verdi her zaman bak canım çok kötü olacak ılerde sen kendı kararlarımı kendın ver pişman olacaksın demıstı ayrılık için degıl bazı konularda Aılemı de karıştırmıştım çok pişmanım çok 🥺🥺😞

Başınız sağolsun. Daha iyisi çıkar inşallah üzülme bu bahsettiğin arkadaş öfke kontrolü olmayan beddua eden arkadaş mıydı
Evet oydu Allah razı olsun🥺 ama gerçekten bana çok sabretti hala benı seviyor bence ben aşırı pişmanım hayatta böyle nasıl mutlu olurum

Bence sen onu son şans olarak görüyorsun ya da hayatında başka sevgilin olmadı

Bence sen onu son şans olarak görüyorsun ya da hayatında başka sevgilin olmadı
Yok sevgılım oldu ama bu farklıydı yemın ederım sebebı şu benı aılemden daha fazla cekıyordu derdımı

Bılıyor musunuz bu huyumu hiç sevmiyorum işte neden böyle oldu bılmıyorum çok ezık hıssedıyorum erkek arkadaşım bu huuyuku törpülemek için çok destek verdi her zaman bak canım çok kötü olacak ılerde sen kendı kararlarımı kendın ver pişman olacaksın demıstı ayrılık için degıl bazı konularda Aılemı de karıştırmıştım çok pişmanım çok 🥺🥺😞
Keşkeler istersek itici güç olabilir kendinizi affedin sonuçta ayrılmış olmak ölümcül bir hata değil destek dediğin kendi içinden gelsin artı bir de koy cebine.Ezik hissetmek ne demek insanın yetersiz olduğu yerleri keşfetmesi gibi birşey heralde ne eksik para iş saygı dış görünüş bakın insanlar bazen çok sinirli alıngan kendi hayatinda tatminsiz yada işte gıcık olmuş olabilir bir laf eder sizide aşağıya çeker ben diyorumki siz bu ezik mezik laflarını bırakın her insan kadar kıymetli siniz önce bunu sindirin sonra hayatınızdaki eksik hissttiginiz yerleri tamamlayın uğraşın bu eğitim olur iş olur birşeyler okuyup çevre yapmak olur bakın kimse kimsenin yarasını sarmaz deşedebilir önce siz iyi olun hepinizin türlü türlü huyu var kim mükemmel hiç kimse .Bu kadar kendine yüklenmek gereksiz

Yani bitsin gitsin malını mülkünü mu yediniz ne yaptınız çocuk sarıp başına terk mi ettiniz bırakın kendi huylarınızi kendiniz düzeltin gerekirse de destek alın olabilir yaş yaş insan değişiyor 15 yaşında farklı kızdım 25 de çok farklı 40 da bambaşka yani hayat sizi zaten değiştirir bu derece hayatın sonu değil hiçbir ilişki hiçbir kadın hiçbir erkek inanın bu derece önemli büyük kayıp değil zamanla anlarsınız

Burda o kadar konu açtım ama şuan kendımı yalnız hissediyorum … o çocuğu çok seviyorum benım tek suçum kaygılı bağlanmak yanı annem olmadığı içim ışte onaylama ihtiyacı hıssetım ya başıma kötü bır durum gelırse dıye en sonunda ayrıldık ama zoruma gıden onu tek hatasında silmek oldu neden bılıyor musunuz benım o gelgıtlerıme kımse katlanmaz hep benım tarafımdan baktık olaylara
zamanla unutursunuz
başka şeylere verin kafanızı

Back
X