nasıl unutcacam ALLAHIM kızlar lutfen yardım :(

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
:KK43:daha once de anlatmıştım sorunlarımı erkek arkadasımı ailem ailesi yuzunde ıstemıyor dıye simdı ıse ayrıldık daha dogrusu severek ayrılmak zorunda kaldık annem agladı bn kesınlılke ıstemıyorum vs.seyler dedi cigerinden amaliyat olmustu hasta olur uzulmesin dıye ayrıldık ama bırbırımızı delıler gıbı ıstıyor ve cok sevıyoruz ayrıldım ama aklım hala onda hala icimde umit var SİZİNDE BASINIZDAN BOYLE BI DURUM GECTIMI KIZLAR ACIL YARDIM LUTFEN

hayırlıysa ve alnıma yazılmıssa kım ne derse desın o bnı bulur zaten degıl mı diller baglanır dogru dıyorsunuz

Bazen Anne ve Baba nın sözünü dinlemek herseyden daha Hayırlı ve İyidir senin üzülmeni isteyecek en son kişiler Annen ve Babandır!!

Bu durumda yapacağın tek şey sabretmek.
Ve aileni karşına almamak.

:KK43:daha once de anlatmıştım sorunlarımı erkek arkadasımı ailem ailesi yuzunde ıstemıyor dıye simdı ıse ayrıldık daha dogrusu severek ayrılmak zorunda kaldık annem agladı bn kesınlılke ıstemıyorum vs.seyler dedi cigerinden amaliyat olmustu hasta olur uzulmesin dıye ayrıldık ama bırbırımızı delıler gıbı ıstıyor ve cok sevıyoruz ayrıldım ama aklım hala onda hala icimde umit var SİZİNDE BASINIZDAN BOYLE BI DURUM GECTIMI KIZLAR ACIL YARDIM LUTFEN

Canim yaslariniz kac? Allah yardimcin olsun. Anneni ikna edemez misin?

bılıyorum ama en azından ailesi ile yargılmak yerıne erkek arkasımı karsısına alıp konusmasına ızın verseydı

ben 20 yasındayım,erkek arkasım 23 bilmiyorum canım ya cok istıyorum annemın bı tamam demesını
ailemı ıstemıyorsa içguveysı gelım yda çekıp ıkımız gıdelım buralardan dıyo ama olmuyo işte

Neden istemediler? Ailesinin nesi var. Büyük sözü istisnalar haric yabana atılmamalı

annesını ıkıncı evlılığı ve uvey babası pek ıyı bı adam degıl ickı vs.gibi kotu alışkanlığı var annem annesinide istemıyor

Peki siz kendi açınızdan, onun ailesini istiyor musunuz, beğeniyor musunuz? Annenizden çok sizin o aileyi benimsemeniz önemli. Ailenin vardır bi bildiği tamam ama önyargıları da var olabilir, ilerde keşke devam etseydik diye pişman da olabilirsin bunu unutma. Aşk kapınızı çalmış ikinizde seviyorsunuz birbirinizi , hemen pes etmeyin derim ben. Anneniz değil siz evleneceksiniz, anneniz elbette sizi en iyilere kayık gördüğünden böyle diyordur ama o da yanılabilir herkes yanılabilir bunu unutmayın. Sizin içinize sinebilmesi önemli.

:KK61:uvey babası harıc annesı ve kız kardesı icime siniyo ıyıler yanı ne desek yardımcı olurlar erkek arkadasımda aynı sekılde gel derim noldu demeden hemen gelir bunu gıyme derim giymez onu yapma derim yapmaz babana bn soylim dedi hatta bn babam kızr dıye yok dedım o da elınden bısı gelmedgı ıcn cok caresız bılıyorum onuda annemıde uzmek ıstemıyorum

Sadece Üvey babası sebebiyle mantıken ve kalben aşkınızı bitirmeyin. Ben olsam sonuna kadar savaşırdım hayatımın erkeğini bulduğumu hissettiğimde. Anneniz , üvey babasının seni üzebilceğini vs düşündüğünden engel oluyordur, anne yüreği sizin iyiliğinizi istiyodur ama üvey baba sizi ayıracak kurşunlayacak falan değil ya.. Annenizi ikna etmeye çalışın, aşkınızı ve ondan vazgeçemeyeceğinizi söyleyin.

Bi üvey baba yüzünden aşk bitirilmez.

Ailesi kabul etmezse olmaz cünkü eger eder isterse gelir ailenizle tanısırlar bi sekilde tatlıya baglanabilir

Hakkında hayırlısı olsun zor bi yandan aile bi yanda sevdiğin adam

Uzulme annen bisi dediyse biliyor da diyordur. Ben zamaninda annemi dinleseydim simdi bosaniyor olmazdim anlatabildim mi? Ben dinlemeyip karsi cikip evlenmistim yanlis evlilikti. Ama o anda cok ii biri gibi gsliyordu bana ve seviyordum. Keske annemi dinleseydim.
Uzulme belki ileride daha cok uzulecektin..

X