Nasıl unutucam onu

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
iyi günler arkadaslAr 4 yıllık iliskimi 2 aldatma ve sonrasında beni aldattığı kızla hala muhattap olmasından dolayı bitirmek zorunda kaldım. Onu hala cok seviyorum. Onsuz nefes alamam diye hep ayrılamadım. Bana küfür de ederdi hakaret de ederdi. Sürekli ağlatırdı da. Üstüme gelme söyle olur ha da diyordu. Bunlara rağmen bırakamadım. En son yaptıkları cok zoruma gitti. Beni aldattığı kıza yazdğını öğrenince sen gurursuzsun da dedi. Ondan sonrA da dayanamadım bitrdim. Kendim memurum o işsizdi lise mezunu olmasını değil de issiz olması yüzünden annem vermem de dedi. Hatta ağladı öğrenince. Arayıp durdu defalarca sen bahane aradın bıraktın dedi is icin. Faceden fotomu degistrdğmi görünce küfürler etti sen fotonu değistiriyorsun ben sana süpriz yapacaktım uzmanlığı kazandım falan diye. Sanki işi icin bırakmışım onu. O küfredince fotoyu kaldırdım. Fotoyu kaldırdın hemen uzmnlığı duyunca dedi. Öyle kötü oldum ki. O kadar aldatmış beni. Hala is sahibi oldum bak fotoyu değistin. Al basına çal dedim isini. Günlerdir ağlıyorum. Onu hala cok seviyorum. Sana dört yılımı verdim beni bıraktın boş yere dedi. Bana ulasamıcaksın falan dedi. Sanki işi icin o kadar şeyini silip ona yalvarıcam. Zamanında cok yalvardım unutamam diye. Hala da canım acıyor. Korkuyorum unutamamktan.

O hissettiğiniz sevgi değil ... anne baba sizi bu şeyleri yaşayın diye mi büyüttü ? İnanın sevgi değil .. sizin ona olan zaafınızı bildiği için sürekli sizin üzerinize oynuyor .. biraz acı çekersiniz ama İnanın geçer , bir ömür sürünmekten pişmanlık yaşamaktan iyidir

Mazoşist misin yavrum sen ??
Ya hemcinslerimin bu denli aşağılanması beni bu kadar kızdırırken
Siz aynaya baktığınızda ne hissediyorsunuz? Cidden merak ediyorum lütfen cevaplayın

Stockholm sendromu bu nerede görsem tanırım. toplu dejavu yaşıyoruz zaar. Haliniz hiç iyi görünmüyor. Bence psikolojik destek almalısınız.

Sayin hocam yapmayin etmeyin harika gidebilecek hayatinizi elinizle sacma sapan bir hale dönüştürüyorsunuz.
Annenizi dinleyin, o adamdan size hayir gelmez

Bitik kız, inanamıyorum sana. Harika bir koca adayını kaçırmışsın. Bu adam sevilmez mi? Acı çekmen çok normal ya. Bence barışmak için yalvarmaya başla.

Bende aynı kişiyi düşündüm sürekli aynı konular... Neyse cevap vereyim böyle bir adamı nasıl sevdiniz bilmiyorum ama hala unutamamis olmanız çok garip

bana kalırsa bu sevgi falan değil, hayatınızda çocukluğunuzdan beri yaşadığınız bazı olayların sizi getirdiği bir nokta, yoksa size hakater eden , aşağılayan, aldatan birisine neden hala bağlı klamak isteyebilirsiniz ki ? İşiniz gücünüz var destekleyen aileniz var kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorusunuz. sizi çok daha hakkeden beraber mutlu ve huzurlu olabileceğiniz birisiyle birlikte olmak çok daha mutlu edicektir bence sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…