Nasıl unutucam

Kalbim4567

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
69
29
88
36
Merhabalar bir derdim vardı onu paylaşmak istiyorum 3 sene önce birisine kaçtıım sonra geri alındım kaçtığım insanın ailesi beni hiç istemedi mezhepten dolayı ailesi yüzünden ayrıldık ve 3 4 gün sonra sozlenebildi intikam almak istiyordum şu an yeni bir ilişkiye başladım ama şu an görüştüğüm insana guvenemiyorum sevemiyorum
Ilerde evleneceğim insan sizce birisine kaçtığımi sorun edermedermi

Bunu bilemeyiz. Neden birlikte olduğunuz kişiye guvenmiyorsunuz?

Herkes farklıdır sorun eden de olur etmeyen de olur. Ama intikam düşüncesini aklınızdan çıkarın. Yani intikam alıcam diye yanlış bi evlilik yapmayın. Herkes yaptığının karşılığını bulur illa ki..

İlişkinin başında başından geçenleri anlat .
Sorun etmıyorsa devam edersınız , sorun ederse yolları ayırın .
Sakın saklamayın . Evlendikten sonra öğrenmesin .

** bende kaçtım ve 2 ay sonra annemın yanına geri döndüm . Kv de eşime kız aramış ama eşim benım yanımda geldi . Nikah kıydık . Sonra herkes kabullenmek zorunda kaldı .. Senın kaçtıgın çocukta meraklıymıs sözlenmeye

İlişkinin başında başından geçenleri anlat .
Sorun etmıyorsa devam edersınız , sorun ederse yolları ayırın .
Sakın saklamayın . Evlendikten sonra öğrenmesin .

** bende kaçtım ve 2 ay sonra annemın yanına geri döndüm . Kv de eşime kız aramış ama eşim benım yanımda geldi . Nikah kıydık . Sonra herkes kabullenmek zorunda kaldı .. Senın kaçtıgın çocukta meraklıymıs sözlenmeye

Guvenebilsem açıklarım ama guvenemiyorum şu an hem tanıdık ve köylümüz bilmiyorum nabıcam

Guvenebilsem açıklarım ama guvenemiyorum şu an hem tanıdık ve köylümüz bilmiyorum nabıcam
Neyıne güvencen anlamadım ?

Ailen kaçtıgını bılıyor demı ? Kimden çekniyosun .
Geçmişinde yaşadıklerın kimseyı ilgilendırmez.

Kaçmak nedir ya
Karşıdakinin nesi sizin buncayıl yanında bulunduğunuz ailenizden daha cazip kılan

Çivi çiviyi söker lafını tarz işlerde işe yaramaz öncekini unut sonra başkasını al gönlüne karşıdakine yazık ayrıca kimse bilmiyorsa ve öğrenme imkanı yoksa kaçtığını bırak öyle kalsın herkes herşeyi bilmek zorunda değil

Çivi çiviyi söker lafını tarz işlerde işe yaramaz öncekini unut sonra başkasını al gönlüne karşıdakine yazık ayrıca kimse bilmiyorsa ve öğrenme imkanı yoksa kaçtığını bırak öyle kalsın herkes herşeyi bilmek zorunda değil
Unutaabilsem unutmak çok istiyorum ama aklıma geldikçe çıldırıyorum

önce sakın ol arkadasım ve düşün gercekten sevıyor muyum dıye?
cevabın evetse emınsen onunla mutlu olabılır mıyım dıye düşün
bak ınsan en buyuk yalanı kendıne soyler malesef ki
olayı yüzeysel anlatmıssın fazla anlayamadım ama demem o ki
sen ona kactıgında neden gerı gönderdı senı sahıplenmedı ve sonra sözlenebıldı
bunu düşünerek motıve ol
ve hayatına sana gercekten deger veren kısıyı al ıcıne sınıyorsa
sınmıyorsa bekle
bir şey olmuyorsa hayırlı olmadıgı ıcın veya daha guzelıne Rabbım senı layık gördüğü için olmuyordur
valla bak içini sıkma
kendını kısısel gelısımıne ver spor yap hobılerıne yönel aklın dagılır
unutma çok değerlisin

Back
X