Nasıl Unutulur?

Evet farklı şehirlerdeydik, o ilk başta askerdeydi zaten kısa dönem.. sonra geldi çok istedi buluşmak ama ben 3 ay muğladaydım anneannemin yanında bi köyde. oraya gelmesi imkansızdı yani. ben istemedim. sonra kavga tartışma derken bitti işte, 1 ay sonra doğumgünüydü birlikte kutlucaktık.
ben unutamam sanıyodum ama içim rahatladı şimdi :44:

Evet farklı şehirlerdeydik, o ilk başta askerdeydi zaten kısa dönem.. sonra geldi çok istedi buluşmak ama ben 3 ay muğladaydım anneannemin yanında bi köyde. oraya gelmesi imkansızdı yani. ben istemedim. sonra kavga tartışma derken bitti işte, 1 ay sonra doğumgünüydü birlikte kutlucaktık.
ben unutamam sanıyodum ama içim rahatladı şimdi :44:

İnsan neleri unutmuyor, alışmıyor ki...
Evlat acısına, ölüme katlanan nasıl katlanıyor?
Küçücük sorunları hayatının odak noktası yapma.
aşk birçok kez gelir kapını çalar.
Üzülerek geçirdiğin yılların, günlerin senin için en önemli zamanlarındır.

Kendini geliştir, hayatını kur. Aşk bence en son iş...

emin ol kimse vazgecılmez degğil bunu zamanla sende anlıcaksın hele hayatına başkası girdiğinde ona aşık oldugunda daha iyi anlıcaksın benimde 3 yıllık ilşkim bitti tamamen unutulmuyo tabiki illaki bişiler kalıyo ama herşeye rağmen hayat devam ediyo ;)

En azından gözlerinin içine bakarak yalan söylememiş,şükret canım haline.
3 ay boyunca neredeyse her gün birlikteydik ama ne oldu söylediği her şey yalanmış.1.5 ay oldu hala unutma çabası içerisindeyim.Unutmadımda yokluğuna alıştım diyelim.
Daha buluşmamışsınız güzelim takma bu kadar.Alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor ama zamanla alışıyorsun gerçekten.Bak ağlamak gelmedi aklıma diyorsun aynen öyle oluyor.Bende ilk 2 gün ağladım sonrasında ağlamadım.

En azından dışarı çıktığında karşılaşma ihtimalin yok,bu da unutmayı kolaylaştıran bir durum.Ben her çıktığımda görüyordum :(( Artık bizde ayrı şehirlerdeyiz,zamanla daha da alışacağım sanırım.

Umarım sende çabuk atlatırsın bu süreci,hiç kolay değil biliyorum.

Bir anda anını sanını,anılarınızı unutamazsın.

Sadece ona karşı bir şeyler hissetmeyi bırakırsın.O da hemen olmuyor.

Kendini güçlü hissetmelisin.Onu hatırlatacak şarkıları dinleme.Eşyaları varsa at et

Onu unutmak içinde başkasıyla çıkma.Kendine bir dinlenme süreci tanı..

Bir süre sonra acının azaldığını görceksin.

buluşup bir şeyler yapanalr içn daha zor bence ama buluşmadan nasıl bağlandın ki neyse olan olmuş unutmanın bi ilaçı yok sadece zamana bırakmak ve sabırlı olmak unutanlar sadece sabrediyor zaten sonra gerisi gelir

Back
X