Zamanla atlatirsin cnm. Yanindayekn senin kiymetini bil iyorsa ayrildiktan sonrda bilmesin. Inan unutuluyor. Sonra ben bu insanla asil bera er olmusum bile diyorsun. Takma kafana git gez toz arkadaslarinla yeni insanlarla tanis. Surekli onu dusunme gorebilecegin yerlerden engelle veya sil. Umarim cabuk atlatirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugun hakaret eden yarın döver söver :26: yaşlarınız kaç
Başka biriyle birlikte olmazsan dönersin bence bu gidişle..
21. Hakaret etmekten kastım küfür şeklinde değil.
Ama çok ağır sözler. Son bi ayda çoğalmıştı.
Başını derde sokmuştu bende neye bulaştın sen dedim cevap vermemişti. Cevap ver dediğimde ne var ne meraklı magazin spikeri demişti.Şok oldum. Böyle birşey diyebilir mi insan sevgilisine ?
En nefret ettiğim söz kapa çeneni'dir. Sürekli söylüyordu son zamanlarda.
Ve sürekl, kavga ederken bana bir kez demişti ki '' Şimdi tak bi o..çocuğu koluna.Benim yapamadıklarımı yapsın sana '' demişti.
Beni bir o..çocuğuna layık görmüştü yani.
Çok ağır,kaldıramadığım şeyler bunlar. Saygı yoksa sevgi yoktur. Ama düşmüyor aklımdan. Ve evet demekki evli olsak o el kalkacaktı.
Bi keresinde tartışmıştık. Tartıştık dediğimde de o bağırır ben sessizce beklerim. Karşılık vermem versem kapa çeneni derdi çünkü. Susardım asma şu suratını çocuk gibi derdi. Neyse elimi tutmak istedi. Vermedim.Kolumdan sıkıca tuttu ve canımı yaktı. Babam bile elini kaldırmamışken bunu yptı.
21 buyuk bi yaş 15-16 olsa normal derdim de erkekler de biraz gec olgunlasıyo bunu da hesaba katmak lazım bence sevgiliniz hala bi ergen
Olgunlaştığında yanındakine yapmaz öyleyse.
Ben onun pişman olup dönmesini istiyorum. Kabul etmek için değil. Bana yaptığı eziyeti farketmesi için.
Sizce bu adam hiç sevmemiş midir ?
kabul etmeyeceksen zamana bırak eninde sonunda döner bu tipler ama düşünme onu
Zamanla düşünmeyeceğim galiba.
Sadece dönmesini bekliyorum.
anladığım kadarıyla adamı bir hayli sıkmışsın.bence o şiiri yazdığına göre seni seviyor ama senden bıkmışlığı daha ağır basıyor gibi.
ailene yazdıgı mesajda saygıdan tamamen çok fazla anlam yükleme.
bu tarz bir deneyim yaşamış birisi olarak;adama olan ilgini tamamen çekersen (ciddi ciddi ama),onu takip falan etmeyi bırakıp kendi hayatına bakarsan bir süre sonra (hala seviyorsa) kendisi peşinden dolaşmaya başlar. o zaman da ne yapıp yapmayacagına karar verirsin.
Teşekkür ederim ciddi ciddi geri çektim kendimi.
Ama sıktığımı düşünmüyorum. Sıkmış olsam bile o sözleri haketmedim ki.Kimse haketmez.Düşmanıma bile edilmesin.
Bi dolu hayalim var.Onlar için çabalamaya başadım.Uğraşacak şeyler buluyorum.
Benden bıkmış bir adamı istemiyorum daha fazla eminim buna.
Zor da olsa unutacağım.
Çok teşekkürler kıymetli yorumlarınız için.
rica ederim 21 yaş çok da olgun bir yaş değil hatta hiç değil bunu söyliyim.bir de sıkmaktan kastım sürekli üstüne düşmek anlamında değil,sen farkında bile değilsindir ama söylediklerin ona batar.onun yapısına felsefesine ters düşen bişeydir alınmıştır bu biriktikçe de sıkılmıştır.
"Başını derde sokmuştu bende neye bulaştın sen dedim cevap vermemişti. Cevap ver dediğimde ne var ne meraklı magazin spikeri demişti." Belki çocuk gibi davrandığını düşünmüştür sıkılmıştır bu anlamda söylüyorum.Hepimizi sevdiğimiz de olsa birisine karşı doldugumuz zaman ağzımızdan çıkana bakmıyoruz son raddelerde.bu anlamda söyledim.
bişey dikkatimi çekti; "tak bi o... çocugu koluna benim yapamadıklarımı yapsın sana" >>>neden böyle bir şey söyledi sana?
Sen unutamayacaksın oda sensiz yapamayacak geri dönecek ve sen her seferinde istemiyorum desende sonunda dayanamayıp barışacaksın. Sonra yine olmayacak yine kavga yine ayrılık ve yine aynı şeylerrr.. Bu bölee sürer gider. Kendimden biliyorum :)
21. Hakaret etmekten kastım küfür şeklinde değil.
Ama çok ağır sözler. Son bi ayda çoğalmıştı.
Başını derde sokmuştu bende neye bulaştın sen dedim cevap vermemişti. Cevap ver dediğimde ne var ne meraklı magazin spikeri demişti.Şok oldum. Böyle birşey diyebilir mi insan sevgilisine ?
En nefret ettiğim söz kapa çeneni'dir. Sürekli söylüyordu son zamanlarda.
Ve sürekl, kavga ederken bana bir kez demişti ki '' Şimdi tak bi o..çocuğu koluna.Benim yapamadıklarımı yapsın sana '' demişti.
Beni bir o..çocuğuna layık görmüştü yani.
Çok ağır,kaldıramadığım şeyler bunlar. Saygı yoksa sevgi yoktur. Ama düşmüyor aklımdan. Ve evet demekki evli olsak o el kalkacaktı.
Bi keresinde tartışmıştık. Tartıştık dediğimde de o bağırır ben sessizce beklerim. Karşılık vermem versem kapa çeneni derdi çünkü. Susardım asma şu suratını çocuk gibi derdi. Neyse elimi tutmak istedi. Vermedim.Kolumdan sıkıca tuttu ve canımı yaktı. Babam bile elini kaldırmamışken bunu yptı.
Peki sizin ilişkinizde böyle miydi ? Yani ortada ilgisizlik,hakaret var mıydı ?
Ben bensiz yapamayacğını düşünmüyorum. O benimle hiç yapamadı ki. Ben kötü oldum. Onun iyiliğini istedikçe ben kötü oldum.
Be dönsün istiyorum ama barışmak için değil.Yaptıklarını farketsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?