Nasıl Unuturum ?

Artık üzülmemeye çalışıyorummm

- Kalbimin tenezzül edip de sildiğini..Ellerim zahmet edip de tekrar yazmaz...

canım yaa ben 3 yıllık olduğunu bilmiyordum şimdi daha çok şaşırdım
off çok üzüldüm yaa neden böle yaptı bu
allahım sana sabır versin canım ama unutma hayatına bir başkası girecek ve ondan daha çok sevecek seni el üstünde tutacak sen buna layıksın çünkü dualara devam

canım yaa ben 3 yıllık olduğunu bilmiyordum şimdi daha çok şaşırdım
off çok üzüldüm yaa neden böle yaptı bu
allahım sana sabır versin canım ama unutma hayatına bir başkası girecek ve ondan daha çok sevecek seni el üstünde tutacak sen buna layıksın çünkü dualara devam

canım herkzin başından geçiyor bunlar inanki
daha önceki ilişkimde benimde başımdan geçti hemde daha beteri ihanet falan
ama allah onu aldı benden şimdiki mutluluğumuda sen görüyosun
hayat böle bişey işte canım
bazen hayat vermek ister aldıklarını :nazar:

canım benim sağolsaınnn zaman geçiyo,, zaman birazda olsa unutturuyo iştee.. umarım güzel günler beni bekliyodur... :31:

merhaba herkese...
3 yıllık bi ilişkim vardı mükemmel giden gayet seviyeli ve ciddi bi ilişki ya da ben öyle görmüşüm.. 1,5 ay önce bitti aslında terkedildim.. hiç bi sebep yoktu öyle çok kavga etmezdik hatta çok nadir tartışırdık ve hiç küs kalamazdık..

ailem istemiyo dedi ve çok çirkin konuşmalarla bitirdi benimle düzgünce konuşmadı bile ondan böyle bişeyi hiç beklemezdim yıkıldım ve hala toplanamıyorum...

kendimi işime gücüme verdim ama geceleri hep ağlayarak uyuyorum artık o kadar yoruldum ki ... hak etmediğim şeyleri yaşattı bana.. ve ben hala bunları yapacak bi insan değildi diyorum.. bazen onu hala özlediğimi fark ediyorum bana bunları yapan bi insanı özlüyorum ne tuhaf.. anıları yaşanan onca şeyi silemiyorum kafamdan... herşeyde vardır bi hayır diyorum allah'a hiç isyan etmedim ama kafamdaki sorular beni mahf ediyo neden ,, neden,, neden,, ???????

hayat benim için ondan ibaretti o gitti ve ben eski ben olamıyorum...

iyileşmek istiyorum...​
:14:

Bunları hissetmen çok doğal. Çünkü daha çok yeni. Sana önerim eline bir kağıt al ve yaz. Bu adamın nelerini seviyorsun, nelerini sevmiyorsun yaz. Bu adam sende alışkanlık oluşturmuşda olabilir, sen gerçekten hala seviyorda olabilirsin. Bana alışkanlık çıkacak gibi geliyor, öyleyse işin çok kolay ;) yeni arkadaşlar hobiler edin, zihninin onu düşünmesine izin verecek kadar boş kalmasına izin verme. Acın hafifleyecektir tatlım ;)

Bunları hissetmen çok doğal. Çünkü daha çok yeni. Sana önerim eline bir kağıt al ve yaz. Bu adamın nelerini seviyorsun, nelerini sevmiyorsun yaz. Bu adam sende alışkanlık oluşturmuşda olabilir, sen gerçekten hala seviyorda olabilirsin. Bana alışkanlık çıkacak gibi geliyor, öyleyse işin çok kolay ;) yeni arkadaşlar hobiler edin, zihninin onu düşünmesine izin verecek kadar boş kalmasına izin verme. Acın hafifleyecektir tatlım ;)

evet bu söylediğini yapmıştım zaten... ve dediğin gibi çıktı.. beni çok mutlu ediyodu ama aslında gözümü boyuyormuş.. Ben onun gerçek yüzünü hiç görememişim... Çok safmışımmmm... Ama doğrusu bu konuda uzmanmış bana karşı hiç açık vermedi... :14:

evet bu söylediğini yapmıştım zaten... ve dediğin gibi çıktı.. beni çok mutlu ediyodu ama aslında gözümü boyuyormuş.. Ben onun gerçek yüzünü hiç görememişim... Çok safmışımmmm... Ama doğrusu bu konuda uzmanmış bana karşı hiç açık vermedi... :14:

Bende senin gibi acı bir tecrübe sonrası öğrendim erkeklerin gerçek yüzünü, süründürmek gerektiğini :) Acımayacaksın, yoksa acınan taraf sen oluyorsun :34:

seni iyi anlıyorum benzer seyleri yasıyorumm erkek arkadasımmın ailesi beni istemiyor daha tanısmadık bile sebeb yabancılardan kız alınmazmıs suan aramızz limoni sonu ne olur bilmiyorum ama kaybeden ben olmicam kendini üzme seni haketseydi yanında olurdu böyle biri icin üzülmeye degermi..

seni iyi anlıyorum benzer seyleri yasıyorumm erkek arkadasımmın ailesi beni istemiyor daha tanısmadık bile sebeb yabancılardan kız alınmazmıs suan aramızz limoni sonu ne olur bilmiyorum ama kaybeden ben olmicam kendini üzme seni haketseydi yanında olurdu böyle biri icin üzülmeye degermi..

Eğer ailesine çok düşkünse üzügünüm ama onları tercih eder... Ben onun ailesine çok düşkün olduğunu biliyodum ama bunu aaa ne güzel ya falan diyodum ailesiylede tanışıyoduk ayrıca.. ama aynı zihniyet onlardada varmış kendi bildikleri biriyle evlensin istiyolarmış şimdi duydum ki ev kızı bakıyolarmış.. Ehh ne diyeyim allah büyük eden bulur.. tamam ayrılık olabilirdi ama bu kadar çirkin ve benim canımı bu kadar yakarak olmamalıydı.. :20:

Eğer ailesine çok düşkünse üzügünüm ama onları tercih eder... Ben onun ailesine çok düşkün olduğunu biliyodum ama bunu aaa ne güzel ya falan diyodum ailesiylede tanışıyoduk ayrıca.. ama aynı zihniyet onlardada varmış kendi bildikleri biriyle evlensin istiyolarmış şimdi duydum ki ev kızı bakıyolarmış.. Ehh ne diyeyim allah büyük eden bulur.. tamam ayrılık olabilirdi ama bu kadar çirkin ve benim canımı bu kadar yakarak olmamalıydı.. :20:

cok iyi anlıyorum millet insan hakkı falan tanımıyoo gercekten eden bulcak eminim ne kimsenin canını yakmaya nede zamanını calmaya kimsenin hakkı yok

Peki şimdi nasılsın?
Benim kuzenimde(KIZ) ailesi daha doğrusu annesi istemediği için 2 yıllık ilişkisini bitirmişti.
40 gün ayrı kaldılar,sonra kuzenim dayanamadı tekrar döndü sevgilisine,herşeyide göze aldı.
Geçenlerde annesi öğrendi ama büyük bir tepki vermemiş.
Şuan gayet güzel devam ediyolar yani.
Bir kız bile herşeyi göze alıp fedakarlık yapabiliyosa senin erkek arkdaşında yapabilirdi diye düşünüyorum :26:(ortada başka bir durum yoksa)

arkadaşım öncelikle Allah sabırlar versin. Şuan aynı durumu ben yaşıyorum. Erkek arkdaşım sebepsiz bir şekilde, saçma bir bahane uydurarak ayrılmamız gerektiğini söyledi. kaç gündür ağlamaktan ölücek gibiyim, uykudan sıçrayarak uyanıyorum. kilo verdim ve yüzüm makyajsız tanınmicak halde. bizim de 3.5 yıllık bi ilişkimiz vardı ve aileler tanışıyordu geliniğim bile belli idi bu yaz söz olacaktı.. ben onlu hayalleri kurarken o beni hiç yoktan havaya savurdu. öenmsemedi hala da önemsemiyor. ben resmen kulu oldugum ve 3.5 yıldır herşeyi paylaştıgım adamın bunu yapmasını hazmedemiyorum ona kızmak istiyorum ama kızamıyorum. çevremdekiler hep akıl veriyor ama hepsi boş seni ben anlıyorum.. gece ağlamaktan yastıgım sabaha ıpıslak hep, pijamamın kolları ıslak rüyalarım bol kabuslu sıçramalı, 1 dilim ekmek yiyorsam şükür inan böyle abartmıyorum. ama görüyorum ki uzaktan o bensiz mutlu, geziyor eğleniyor, hoş içi kan ağlıyordur biliyorum çünkü biz de çok bağlı bir çifttik yani ben öyle görüyormuşum.. sakın kendini üzme arkadaşım, istediğin zaman bana özelden mesaj at konuşalım, dertleşelim. su anda seni o kadar iyi anlıyorum ki. ama şunu bil ki hayatta hiçbişey hiçkimse ailenden ve senden kıymetli değil.. sevgili dediğin amaaan bana ne deyip gidebiliyor ama ailen hep yanında hastalığında da sağşığında da.. kendmizi üzmicez demekki var bunda bir hayır.. hem çok isyan edersek Allahın gücüne gidermiş. hem hayatta en onemli ssey vicdan rahatlığıdır bilir misin.. onlar yastıga başını koydugunda rahat mı, rahat olsalar da ilahi adalet var canım, bugün değilse yarın yarın değilse ahirette ama bigün muhakak bu acıların aynısını yaşarlar.. kendini sakın üzme sil gözyaşlarını, karşılarında dimdik durucaz ki onlar pişman olsun çekip gittiklerine.. ;)

sağolasın canın teselli edilmeye bu sözlere çookkk ihtiyacım var ...

zaman geçtikçe sanki unutmuyorum daha çok aklıma takılıyoo daha çok üzülüyo gibiyim...

aklımda şu iki soru dönüp duruyo

başkasına mı aşık oldu???

yoksa

gerçekten ailesi istemedi ve o ailesini karşısına almak istemdiği için mi BİTTİ...???

bunun cevabını bi bilsem bi nebze rahatlarım belki...

içimde ona söylemek istediğim çok şey var

peki ailesi neden istemiyomuş seni sormadın tanışmışmıydın ailesiyle

Peki şimdi nasılsın?
Benim kuzenimde(KIZ) ailesi daha doğrusu annesi istemediği için 2 yıllık ilişkisini bitirmişti.
40 gün ayrı kaldılar,sonra kuzenim dayanamadı tekrar döndü sevgilisine,herşeyide göze aldı.
Geçenlerde annesi öğrendi ama büyük bir tepki vermemiş.
Şuan gayet güzel devam ediyolar yani.
Bir kız bile herşeyi göze alıp fedakarlık yapabiliyosa senin erkek arkdaşında yapabilirdi diye düşünüyorum :26:(ortada başka bir durum yoksa)
Şu an nasılım??? İlk günlerimi düşündükçe iyi olduğumu farkediyorum ama yinede iyi değilim yani normal yaşamıma döndüm tabi ama yinede aklımdan çıkarıp atamıyorum işte hala ağlıyorum hala üzülüyorum...
arkadaşım öncelikle Allah sabırlar versin. Şuan aynı durumu ben yaşıyorum. Erkek arkdaşım sebepsiz bir şekilde, saçma bir bahane uydurarak ayrılmamız gerektiğini söyledi. kaç gündür ağlamaktan ölücek gibiyim, uykudan sıçrayarak uyanıyorum. kilo verdim ve yüzüm makyajsız tanınmicak halde. bizim de 3.5 yıllık bi ilişkimiz vardı ve aileler tanışıyordu geliniğim bile belli idi bu yaz söz olacaktı.. ben onlu hayalleri kurarken o beni hiç yoktan havaya savurdu. öenmsemedi hala da önemsemiyor. ben resmen kulu oldugum ve 3.5 yıldır herşeyi paylaştıgım adamın bunu yapmasını hazmedemiyorum ona kızmak istiyorum ama kızamıyorum. çevremdekiler hep akıl veriyor ama hepsi boş seni ben anlıyorum.. gece ağlamaktan yastıgım sabaha ıpıslak hep, pijamamın kolları ıslak rüyalarım bol kabuslu sıçramalı, 1 dilim ekmek yiyorsam şükür inan böyle abartmıyorum. ama görüyorum ki uzaktan o bensiz mutlu, geziyor eğleniyor, hoş içi kan ağlıyordur biliyorum çünkü biz de çok bağlı bir çifttik yani ben öyle görüyormuşum.. sakın kendini üzme arkadaşım, istediğin zaman bana özelden mesaj at konuşalım, dertleşelim. su anda seni o kadar iyi anlıyorum ki. ama şunu bil ki hayatta hiçbişey hiçkimse ailenden ve senden kıymetli değil.. sevgili dediğin amaaan bana ne deyip gidebiliyor ama ailen hep yanında hastalığında da sağşığında da.. kendmizi üzmicez demekki var bunda bir hayır.. hem çok isyan edersek Allahın gücüne gidermiş. hem hayatta en onemli ssey vicdan rahatlığıdır bilir misin.. onlar yastıga başını koydugunda rahat mı, rahat olsalar da ilahi adalet var canım, bugün değilse yarın yarın değilse ahirette ama bigün muhakak bu acıların aynısını yaşarlar.. kendini sakın üzme sil gözyaşlarını, karşılarında dimdik durucaz ki onlar pişman olsun çekip gittiklerine.. ;)
Aynı şeyleri yaşayan o kadar çok insan varki.. Ama hepside geçecek daha güzel günler göreceksin ve onunla iyiki de olmamış diyeceksin diyo.. Umarım ilerde bizde öyle söyleyebiliriz... ben 22 yaşındayım ve bu yaşıma kadar bu kadar ağlayıp üzüldüğümü hatırlamıyorum o kadar canım yandı yanii.. Napalım vardır bundada bi hayır allah daha büyük acılar vermesin.. Sonumuzu kaderimizi güzel yazsın inşallah.. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz allahın terzisi şaşmaz mutlaka bi gün hak eden hak ettiğini yaşar.. Çünkü kul hakkı o kadar ağır bişey ki.. Ben Allaha bıraktım o nasıl biliyosa öyle yapsın..

Üzülmeyelim artık :))
peki ailesi neden istemiyomuş seni sormadın tanışmışmıydın ailesiyle

Ailesiyle tabi tanıştım benim bldiğim beni seviyolardı... Yani o bana hiç bi zaman ailesiyle ilgili kötü bişey söylemedi.. Ortada başka sebeplerde olabilir ki ben hiç bi sebep görmüyorum hala ama olabilir işte bana en çok koyanda bi açıklama yapmayışı yaptığı bi erkeğe bi insana yakışmadı..

O beni aslında hiç haketmemiş..

beni en çok üzen bi açıklama yapmayışı ya adam gibi al beni karşına bak böyleyken böyle bu sebeplerden dolayı olmaz bizim ilişkimiz devam etmez de bende en azından sebebini bileyim.. ama o bi başkası var dedi.. bi bunaldım dedi.. bide ailem istemiyo dedi.. ya beni çoookk ama çok mutlu eden bi insan aynı zamanda canımı en çok yakan insan oldu... Bi sebep bi sebep bilsem içim bi nebze soğuyacak...

ben de 22 yaşındayım canım, ben de ailesiyle tanıştım ve düşün bu yaz söz olucaktı bizim herşey belli idi evlilik adına.. ben bugün biraz daha iyiyim aslına bakarsan, sonuçta evleniceğim adam o değil demekki dedim, demekki öğreniceğim bişeyler varmış bu adamdan ki karşıma çıkmış dedim.. çünkü bizde bi suç olmadan karşı taradın bu kadar ayrılığı kolay dile getirmesi, bu kadar kolay ''bitti''' demesi inan ki ne sevgiye ne aşka ne erkekliğe sığıyor.. bi şekilde bişey oldu ve bitti ama eminm ki bir hayır var canım, benim ilk erkek arkadaşımdı ve sen gibi aynen yaşadıgım acıları tahmin bile edemezsin, ama iyi olmak zorundayız canım. çok sevselerdi ne aile ne başka kız ne arkadaş ne eş dost da giremezdi araya zaten. kusura bakma ama karaktersizlik bunun adı başka da izahı yok

seni çok iyi anlıyorum canım...aynı şeyleri yaşadım,acıdım,incindim,ağladım,uyuyamadım,yemek yiyemedim,aylardır ne söyledim ne yaptım bilemedim...mahvoldum...zaman galiba acısı...zamanla geçiyor...

Unutabildin mı canim? Onca aydan sonra nasil oldun ? Su an senden daha kotu durumdayım ...

Zaman herşeyin ilacıymış, evet tabiki unuttum..

Hiç aklıma gelmiyo dersem yalan olur sürekli aklıma geliyo ama onu artık sevmediğimden adım gibi eminim..

Beni bu kadar üzen tek kalemde silen bi insanla iyiki olmamış diyorum..

Aslında hayalimde ki geleceğimi paylaşmayı düşündüğüm insan değilmiş bunu yeni anlıyorum..

Ama işte beraberken insan yanlışları göremiyo yada görmek istemiyo..

Sana tavsiye bittiyse bitti sakın üstüne gitme, barışmak için çabalama... Çünkü bi faydası olmayacak..

Allah daha iyilerini çıkarıyo karşına emin ol..

Back
X