- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Ya bugun zaten uzak davrandim eve gelince bana niye oyle yaptin diye sordu. Ozellikle birsey yok ddm. anladi galiba .işte aslnda kotu biri olmadigi icin uzuldum oyle yapmak istemezdim ama yapack birsey yokMesajlarına geç cevap ver ve belli bir süre sonra da hiç cevap vermezsin ve yüz yüze gelince de mümkün olduğunca uzak durursun . Böylece biter .
Ay yok artıkBeşinci sınıftayken çok güzel olan yakın arkadaşımdan hoşlanan bir sınıf arkadaşımız vardı. Çocukcağız çirkindi ama gönül ferman dinlemiyor o yaşlarda tabi. Bizim kız da bundan rahatsız soğusun da ona bakıp durmasın istiyor.
Şöyle bir fikir bulmuştu o bakarken burnunu karıştıracak sonra çocuk da kızdan soğuyacaktı.
Planı mantıklıydı uyguladı da ama çocuk soğuması.
Bazen sevmiyorsak da gidip konuşmalıyız bence.
Yani rahatsız olduğun noktaları belirt belki farkında değil. Kendine çeki düzen verir.
Enerjiniz tutmamış.Ya bugun zaten uzak davrandim eve gelince bana niye oyle yaptin diye sordu. Ozellikle birsey yok ddm. anladi galiba .işte aslnda kotu biri olmadigi icin uzuldum oyle yapmak istemezdim ama yapack birsey yok
Ya o kadar ayni ki tam anlatmak istedigim bu.muhtemelen benzer sebeplerle insanlar bu kadindan uzaklasiyor. bu tip insanlar yeni birini bulunca, sifirdan arkadas olma sansi yakalayinca yapisiyorlar boyle bir anda samimi oluyorlar. sonra o kisi ogreniyor nasil bir insan oldugunu bu kadinin. uzaklasiyor. hoop yeni biri.. yeniden yapisma.. kendinden biktirma..
Ahhahah mantikli bende burnumu karıştirayimBeşinci sınıftayken çok güzel olan yakın arkadaşımdan hoşlanan bir sınıf arkadaşımız vardı. Çocukcağız çirkindi ama gönül ferman dinlemiyor o yaşlarda tabi. Bizim kız da bundan rahatsız soğusun da ona bakıp durmasın istiyor.
Şöyle bir fikir bulmuştu o bakarken burnunu karıştıracak sonra çocuk da kızdan soğuyacaktı.
Planı mantıklıydı uyguladı da ama çocuk soğuması.
Bazen sevmiyorsak da gidip konuşmalıyız bence.
Yani rahatsız olduğun noktaları belirt belki farkında değil. Kendine çeki düzen verir.
O sekilde soyleyemem ya yavaş yavas artikNeden doğruyu söylemiyorsunuz? Onu kırmak istemiyorsunuz ama 'sesli gülmeyi ,oturup kalkmayı bilmemeyi ' kendinize yakistirmiyorsunuz. Hayat tarzımız uyuşmuyor falan diyip doğruyu söyleyin en azından daha az kırılır ,bol şans ...
İnsallahhEnerjiniz tutmamış.
Bu durum bende de mevcut.
Kısa konuşmak ilgisiz bırakmak bu işi çözer.
En az 3 defa istediğini vermeyin 4. Yü istemeyecektir zaten.
İkiyüzlü olmaktansa net olmak her zaman can dır.
Aslında işe yaramamıştı.Ahhahah mantikli bende burnumu karıştirayim
Vay be bu da iyi fikirmiş deneyim bunu daAslında işe yaramamıştı.
Çocuk şehlaydı belki o an ona bakmıyordu bizim kız anlamamış olabilir zamanlama yanlış olabilir.
Pırt yapmayı da deneyebilirsin alternatif olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?