Nasıl uzak tutarim

Mavimuhabbetkusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
402
185
53
Arkadaşlar merhaba kafaya taktığım bir sorunum var.hesabi yeni açtım fikirlerinizi almak için...duzenli olarak katıldığım bir kurs var ve buradan bi arkadaşım oldu. Kız ile bir anda cok samimi olduk yani kendisi oyle davrandi ikili takılır olduk .nasıl oldu anlamadım bir anda kendimi içinde buldum. eve gelince ozelden mesaj atmalar herşeyini anlatmalar başladı. kendisi iyii bir insan iyi niyetli dost canlısı . ama oturmasini kalkmasını bilmeyen ,nerede ne soyleyecegini cok bilmeyen, yaşı buyuk olmasına rağmen ergen kafasında takılan biri herkesle icli dışlı hep konuşur sesli guler felan. Birşeyler beni rahatsiz etti bana uygun degildi.kesmeye karar verdim.bir anda yapmak istemiyorum bunu cnku gercekten iyi bi insan kırmak istemiyorum .yavaşca nasil uzaklaşabilirim ne onerirsiniz

Mesajlarına geç cevap ver ve belli bir süre sonra da hiç cevap vermezsin ve yüz yüze gelince de mümkün olduğunca uzak durursun . Böylece biter .
Ya bugun zaten uzak davrandim eve gelince bana niye oyle yaptin diye sordu. Ozellikle birsey yok ddm. anladi galiba .işte aslnda kotu biri olmadigi icin uzuldum oyle yapmak istemezdim ama yapack birsey yok

Beşinci sınıftayken çok güzel olan yakın arkadaşımdan hoşlanan bir sınıf arkadaşımız vardı. Çocukcağız çirkindi ama gönül ferman dinlemiyor o yaşlarda tabi. Bizim kız da bundan rahatsız soğusun da ona bakıp durmasın istiyor.
Şöyle bir fikir bulmuştu o bakarken burnunu karıştıracak sonra çocuk da kızdan soğuyacaktı.
Planı mantıklıydı uyguladı da ama çocuk soğuması.
Bazen sevmiyorsak da gidip konuşmalıyız bence.
Yani rahatsız olduğun noktaları belirt belki farkında değil. Kendine çeki düzen verir.

Neden doğruyu söylemiyorsunuz? Onu kırmak istemiyorsunuz ama 'sesli gülmeyi ,oturup kalkmayı bilmemeyi ' kendinize yakistirmiyorsunuz. Hayat tarzımız uyuşmuyor falan diyip doğruyu söyleyin en azından daha az kırılır ,bol şans ...

Beşinci sınıftayken çok güzel olan yakın arkadaşımdan hoşlanan bir sınıf arkadaşımız vardı. Çocukcağız çirkindi ama gönül ferman dinlemiyor o yaşlarda tabi. Bizim kız da bundan rahatsız soğusun da ona bakıp durmasın istiyor.
Şöyle bir fikir bulmuştu o bakarken burnunu karıştıracak sonra çocuk da kızdan soğuyacaktı.
Yani rahatsız olduğun noktaları belirt belki farkında değil. Kendine çeki düzen verir.
Ay yok artık 🤣🤣🤣

Ya bugun zaten uzak davrandim eve gelince bana niye oyle yaptin diye sordu. Ozellikle birsey yok ddm. anladi galiba .işte aslnda kotu biri olmadigi icin uzuldum oyle yapmak istemezdim ama yapack birsey yok
Enerjiniz tutmamış.
Bu durum bende de mevcut.
Kısa konuşmak ilgisiz bırakmak bu işi çözer.
En az 3 defa istediğini vermeyin 4. Yü istemeyecektir zaten.
İkiyüzlü olmaktansa net olmak her zaman can dır.

muhtemelen benzer sebeplerle insanlar bu kadindan uzaklasiyor. bu tip insanlar yeni birini bulunca, sifirdan arkadas olma sansi yakalayinca yapisiyorlar boyle bir anda samimi oluyorlar. sonra o kisi ogreniyor nasil bir insan oldugunu bu kadinin. uzaklasiyor. hoop yeni biri.. yeniden yapisma.. kendinden biktirma..

muhtemelen benzer sebeplerle insanlar bu kadindan uzaklasiyor. bu tip insanlar yeni birini bulunca, sifirdan arkadas olma sansi yakalayinca yapisiyorlar boyle bir anda samimi oluyorlar. sonra o kisi ogreniyor nasil bir insan oldugunu bu kadinin. uzaklasiyor. hoop yeni biri.. yeniden yapisma.. kendinden biktirma..
Ya o kadar ayni ki tam anlatmak istedigim bu.

Ahhahah mantikli bende burnumu karıştirayim 🤣🤣

Back
X