• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl yaklaşmalıyım?

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
13
Kocaeli
Selam kızlar benim derdim sevgilim ve tavırları. Şu an çok zor bi dönemden geçiyo borç batağı ıcinde cafe acmisti ama islemedi batti falan ben ona elimden geldigince destek olmaya çalışıyorum ama o beni surekli itiyo gibi. Şoyle ki biz her gece telde konusuruz hem de bi kac saat ama beyimiz iki uc gune bir telde uyuyakalır.

Ben anlayıssız bi insan degilim ki on dk da bi sorarım uykun geldiyse kapatalım diye tum gun yoruluyo cunku yok seninle konusmak istiyorum der bes dk sonra bakarim ses yok uyumus kalmis. Bu terbiyesizlik saygisizlik degil mi insan bir anda mı uyur tam uyucagin an iyi geceler de kapat di mi saygisiz iste. Dun gece de aynisi oldu ben saf gibi kaldim telde inanin sinirimden oturup agladim faceden yazdim beni gecenin bu vaktinde aglattin ya bi sey demiyorum diye gorulmus mesaj sabah ona da cevap yok! İnsan iki dk bi cumle yazamaz mi beni umursamiyo galiba.

Onun disinda bu tel faturasini odeyemedigi icin ben ariyorum gunde iki kez ariyorum boğmıyım diye. onda da zoraki konusuyo cogunlukla bazen de neseli bilmiyorum.

Sanki bu zor donemde kendimi yukmus fazlalikmis gibi hissetmeme neden oluyo. Ben bu halde benimle gul oyna demiyorum ki azicik ilgi yeter ama yok beyimiz zor gunumde yanimda olmicaksan hic olma dedi eyvallahi yok yani ona gore su donem bana naparsa katlanmak zorundayim

Simdi cok sinirliyim aramicam bu gun o da arayamaz zaten faceden o mesajima cevap yazmazsa aramicam. Bana bir adim gelse on adim giderim ben. Kizlar abartiyo muyum daha mi rahat davranmaliyim nasil bi yok izlemeliyim bana bi fikir verin benim beynim asktan durmus dusunemiyoo

Selam kızlar benim derdim sevgilim ve tavırları. Şu an çok zor bi dönemden geçiyo borç batağı ıcinde cafe acmisti ama islemedi batti falan ben ona elimden geldigince destek olmaya çalışıyorum ama o beni surekli itiyo gibi. Şoyle ki biz her gece telde konusuruz hem de bi kac saat ama beyimiz iki uc gune bir telde uyuyakalır.

Ben anlayıssız bi insan degilim ki on dk da bi sorarım uykun geldiyse kapatalım diye tum gun yoruluyo cunku yok seninle konusmak istiyorum der bes dk sonra bakarim ses yok uyumus kalmis. Bu terbiyesizlik saygisizlik degil mi insan bir anda mı uyur tam uyucagin an iyi geceler de kapat di mi saygisiz iste. Dun gece de aynisi oldu ben saf gibi kaldim telde inanin sinirimden oturup agladim faceden yazdim beni gecenin bu vaktinde aglattin ya bi sey demiyorum diye gorulmus mesaj sabah ona da cevap yok! İnsan iki dk bi cumle yazamaz mi beni umursamiyo galiba.

Onun disinda bu tel faturasini odeyemedigi icin ben ariyorum gunde iki kez ariyorum boğmıyım diye. onda da zoraki konusuyo cogunlukla bazen de neseli bilmiyorum.

Sanki bu zor donemde kendimi yukmus fazlalikmis gibi hissetmeme neden oluyo. Ben bu halde benimle gul oyna demiyorum ki azicik ilgi yeter ama yok beyimiz zor gunumde yanimda olmicaksan hic olma dedi eyvallahi yok yani ona gore su donem bana naparsa katlanmak zorundayim

Simdi cok sinirliyim aramicam bu gun o da arayamaz zaten faceden o mesajima cevap yazmazsa aramicam. Bana bir adim gelse on adim giderim ben. Kizlar abartiyo muyum daha mi rahat davranmaliyim nasil bi yok izlemeliyim bana bi fikir verin benim beynim asktan durmus dusunemiyoo

Ne kadardır berabersiniz bilmiyorum canım ama uzun süreli bir ilişkiyse ve bu tavırları yeniyse, yani işinin batması ile ortaya çıktıysa gerçekten de zor bir dönemden geçtiği içindir... aradığında sen ona uykun geldiyse kapatayım demek yerine çok uzatmadan kendiliğinden kapat bence.. destek olurken boğmamak çok önemli. hem arayıp sesini duymuş olursun, ben burdayım bir yere gittiğim yok kötü gününde de yanındayım mesajını vermiş olusun, hem de erken kapatarak hadi sen de biraz kafanı dinle'yi ima etmiş olursun. açık açık kafanı dinle uykun varsa kapatayım vs dediğinde çocuk belki de seni kırmak istemiyor ama sonra daha büyük sorun çıkıyor belli ki ortaya..
o mesaja cevap vermeme nedeni muhtemelen gereksiz yere kapris yaptığını düşünmesidir. benim nişanlım da öyle, gereksiz bir kapris ise genelde görmezden gelir, kendi kendime gereksiz alınganlık yaptığımı anlamamı ve sakinleşmemi bekler.. ama ciddi bir mesele ise hemen arar... bir de böyle aşamadıkları durumlarda erkekler çok kabuğuna çekiliyor gerçekten, gölge etme başka birşey istemem moduna giriyorlar... eğer ilişkiniz süresince genel anlamda sana destek olmayı başarmış bir sevgili olduysa, bence az dişini sık..destek olurken boğmamayı başarırsan sana daha kısa sürede yönelecektir yeniden.. Böylece bu halleriniz de kemikleşmez, ilişkinizde bu sorunlar kalıcı olmaz..
Özlesen de on dakika konuşup hadi yorgunuz uyuyalım yarın konuşalım dersen veda faslı vs ile telefonu 15 dakikada kapatırsan, bunu yaparken de laf dokundurmazsan, zaten aklı sende kalmaya başlar, bu tekrarlandıkça o onbeş dakikalık konuşmanızı daha hevesle bekler, zamanla kendiliğinden uzar belki yeniden konuşmalarınız.. uyudun kavgaları da çıkmaz.
Bugün aramazsan kapris yaptığını düşünür, gereksiz yere uzattığını söyler muhtemelen. seçim senin... arayıp tavır yapmadan kısa konuşman daha doğru bence...
Tüm bu yorumları uzun süreli, ciddi, karşılıklı anlayışa dayanan ve maddi sıkıntılar sonucu başlayan bu gerginlikler dışında önemli bir sorunu olmayan bir ilişkiniz olduğunu varsayarak yaptım. daha büyük sorunlarınız varsa iş başka tabi..
İnşallah atlatırsınız bir an önce canım :34:

Son düzenleme:
canım destek olman lazım .yani kapris yapıyosun gibi geldi bana.mesela uyuyakalıyosa bunu kaprisli bi bicimde sitem ederek söyleme.şakayla karışık hadi uyuyalım aşkım sonra uyuyakalıyosun de mesela...ona destek oldugunu hissettir yanında olmaya calış...seni umursamadıgından degildir sadece sen bu değişimden dolayı biraz alınganlık gösteriyor olablirsin....Biraz alttan al .ayrıca günde 2 defa arama 1 defa ara .ondaada onun yanında oldugunu hissettir .o zaman daha cok kıymetlenirsin onun gözünde..bi süre sık dişini.ama sürekli böyle devam ederse o zaman ciddi ciddi ilişkini gözden gecirirsin...

Sevgiliniz boğa burcumu yoksa???Benim eşimde aynı çünkü..Bir darboğaza düşmeyelim hemen karaları bağlar..Çocuğumuzla bile ilgilenmez kendimi geçtim..Sonra düzelir..Ben öyle durumlarda kendi haline bırakmayı öğrendim..Hakta veriyorum ev geçindiriyor çünkü..Biraz rahat bırakın bence..Aşk dediğiniz şeyinde ömrü fazla değil inanın..Aşk için gururunuzu ayaklar altına vermeyin..

Canım bence sen abartıyorsun gibi geldi bana, çok uçuk şeyler okumadım açıkçası ben. Konuşmak istemese zaten uykum var kapatalım derdi, adam telefonda uyuyakalıyor. Ayrıca günde 2 defa değil de bir kere konuşsanız bu seni sevmiyor demek midir? Benim erkek arkadaşımla günü geliyor hiç konuşmadığımız da oluyor mesajlaşıyoruz. Bazen onu bile zor yapıyoruz, o yorgun oluyor ben yorgun oluyorum. Gayet de iyi geçinip gidiyoruz, bunlar problem edecek şeyler değil bence..

Back
X