- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
Direk konuya giriyorum.ben tesetturlu bi bayanim hemde baya duzgun tesetturlu esimdr bu konuda takintili denecek derecede hassas.bugunku zaten herzamanki olaya geliyorum.arabadaotururken boynum acilmis ooo dedi yine dikkat etmiyosun.bende o ara inecektim arabadan neyse indim binanin girisinde onu bekledim oturdugum icin oyle olmus yoksa normalde acilmiyo dedim oda bi igne takmak bu kadar mi zor dedi(onun dedigi yere igne taktigimda boynumu ceviremem yani o derece)(bu arada kendisine istemediği begenmedigi birseyi hayatta giydiremeyiz cok duskundur giyime kusama)tam o sirada onunda ustunde benim dar buldugum daha once giyme desigim bi T-shirt vardi bende binanin icinde bir anda nasil oldu bilmiyorum refleksle yakasindan tutup evet cok zor diye hirpaladim onu ama tamamen anlik biseydi.eve girdik evdede misafirler var arakamdan geldi ve ne b.k yersen ye dedi bana.bende bunuda dedin ya artik bisey diyemiyorum sana dedim.cikti gitti konusmuyo tabi bende konusmuyorum nasil bi tutum sergilemeliyim sizce fikir istiyorum sizden.