Nasıl yani?

Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır görüştüğüm bir bey ile muhabbetimizi noktalama kararı aldık. ve kendisini 5-6 sene önceden ismen tanıyorum. ( kendisi yazar) o zamanlar bir tanışma çabam olmuştu ancak nihayete ermemişti.
Daha sonra biz yakın bir zamanda. 2 sene kadar önce tanıştık ve arkadaş olduk.
muhabbeti noktaladık evet ve çok yakın bir arkadaşım tekrar bizi barıştırma vasıtasıyla onun hakkında ki düşüncelerimi ona aktarmış. keşke xxx yılında tanıdığım adam olarak kalsaydı vs derken biz geçen haftadan beri bu beyle görüşmüyoruz.
Karşılıklı numaralarımızı vs sildik. ancak dün benim o mesajda yazdığım xxx yılında(onu tanımayı çok istediğim yıl) katıldığı bir etkinliğin videosunu yollamış. Sadece bana mı özel yoksa toplu mu bilmiyorum ancak rehberinde ekli değilim.
Şimdi kafamda nasıl yani diye soru işareti dönüyor. Ne demek istemiş olabilir o zaman ki etkinlik videosunu bana atarak.
Okuduğum takip ettiğim bir ilişki koçu diyor ki,gerçek elle tutulur bir adım olmadıkça olan bitene kifayetsiz kalın diyor.Yani bugün video atıp sebebi sorulduğunda cevap vermeyen adam yarın davetiye atar.Sallayın bence silin gitsin videoyu.Kaç yaşında insanlarız gerçekten isteyen konuşur durumu izah eder.Böyle şeyleri bence dikkate almayın derim.

net olma konusunda dünya markasıyımdır. flört hakkında son açtığım konuma bakın bence. net olmayana güle güle derim ve kendi netliğimden asla çekinmem. 28 yaşına gelmişim, her istediğimi elbette elde etmem imkansız ama en azından istediğimi söyleyebilecek cesarete ve yüreğe sahibim. zeki biri olmama rağmen akıl oyunlarına zaman ayırmam, oynayanla da zaman kaybetmem. ben netim abi. net olmayan da karşıma çıkmasın. şutladık net olmayanı, sonra tekrar iletişime geçildi bir sebepten, çökmüş bitmiş kırılmış da üzülmüş de bilmem ne. akıl oyunu elinde patlayınca şoku atlatamadı belli ki. sonra tekrar tamamen net biçimde niyetimi söyledim, yanıt gelmedi. kendisine akıl oyunlarında başarılar dileyip çekildim.

sizlere de tavsiye ederim. net olmayan zaman kaybıdır bu 3 günlük dünyada.

Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır görüştüğüm bir bey ile muhabbetimizi noktalama kararı aldık. ve kendisini 5-6 sene önceden ismen tanıyorum. ( kendisi yazar) o zamanlar bir tanışma çabam olmuştu ancak nihayete ermemişti.
Daha sonra biz yakın bir zamanda. 2 sene kadar önce tanıştık ve arkadaş olduk.
muhabbeti noktaladık evet ve çok yakın bir arkadaşım tekrar bizi barıştırma vasıtasıyla onun hakkında ki düşüncelerimi ona aktarmış. keşke xxx yılında tanıdığım adam olarak kalsaydı vs derken biz geçen haftadan beri bu beyle görüşmüyoruz.
Karşılıklı numaralarımızı vs sildik. ancak dün benim o mesajda yazdığım xxx yılında(onu tanımayı çok istediğim yıl) katıldığı bir etkinliğin videosunu yollamış. Sadece bana mı özel yoksa toplu mu bilmiyorum ancak rehberinde ekli değilim.
Şimdi kafamda nasıl yani diye soru işareti dönüyor. Ne demek istemiş olabilir o zaman ki etkinlik videosunu bana atarak.
Tuna Kiremitçi mi yoksa 🤩 konu hakkında fikrim yok, hayırlısı olsun

Belirsiz gizemli takılma çabaları. Bu tipler bana sökmez mesela ilgim olsa anlamını çıkarırım ama ilgim olmayanları oturup düsünmem. Sizde düsünmeyin.

Ayrıca rehberde değilmissiniz nasıl gönderdi? Demek ki mesaj sekmenizi silmemiş ordan attı.

Ya hala ilgisi var ve böyle belli etmeye çalışıyor
yada sen xxx yılı deyince geçmişi yâd edip 'vay be ne günlerdi' düşüncesi ile haraket edip attı

Bitmesi gerektiyse eğer demek ki ciddi sebepler var,o yüzden kurcalama
Derdi ne ise ne ilgilenme

Ya hala ilgisi var ve böyle belli etmeye çalışıyor
yada sen xxx yılı deyince geçmişi yâd edip 'vay be ne günlerdi' düşüncesi ile haraket edip attı

Bitmesi gerektiyse eğer demek ki ciddi sebepler var,o yüzden kurcalama
Derdi ne ise ne ilgilenme
Ben o yılı ona yad etmedim ki. 🤦🏼‍♀️ Durup dururken bilmiyorum bir konuşma olsa şu yıllar desem ardından atsa tamam

ya arkadaşlar bende biliyorum bu adamın net olmadığını ama onu sormuyorum sonuçta.
Yok iyice pekismesi lazim net degil diye zira sen anlamamissindir ustune ustune net degil diye defalarca soylenmeli😂
Bu arada bu adam net degil bak ona gore😂
O yila ait aniniz varsa aklina tekrar dusurmek icin yapmista olabilir seni bi sekilde kendinde tutmaya aklinda oldugunu belirtmeye ama buna cesaretsizce yaklasiyoda olabilir

Yok iyice pekismesi lazim net degil diye zira sen anlamamissindir ustune ustune net degil diye defalarca soylenmeli😂
Bu arada bu adam net degil bak ona gore😂
O yila ait aniniz varsa aklina tekrar dusurmek icin yapmista olabilir seni bi sekilde kendinde tutmaya aklinda oldugunu belirtmeye ama buna cesaretsizce yaklasiyoda olabilir
o yıllarda tanışmıyorduk ama benm ona hayran olduğumu ve tanışmak için bir adım attığımı biliyor sonuçta.

Aynen oyle ve gercekten adam var ise artik hepsi öküzken süründügündendir...:d
Bende buna inanıyorum artık ya :KK70:
ayh tiksindim
aslında sormaktansa direk basçaktı engeli
adam da kalcaktı g*t gibi affedersin..
Aynen bende bu fikirdeyim sonra işte böyle totoları havadan inmiyor ve ben mikemmelim herkes bana hayraaaan ooofff acayip yakışıklıyaağğğmm diye geziyorlar. Bi tane çakıcaksın bunlara hev hev hev yapa yapa gidecekler.

Oohh çok rahatladım :KK70:

Bende buna inanıyorum artık ya :KK70:

Aynen bende bu fikirdeyim sonra işte böyle totoları havadan inmiyor ve ben mikemmelim herkes bana hayraaaan ooofff acayip yakışıklıyaağğğmm diye geziyorlar. Bi tane çakıcaksın bunlara hev hev hev yapa yapa gidecekler.

Oohh çok rahatladım :KK70:
Valla yakışıklı da değil beyfendi :D

Ben söyleyeyim sizin onu beğendiğiniz, katılmak isteyip katılamadığınız imza gününü paylaşmış. Sen görememiştin, gelememiştin ben de o günü senin ayağına getirdim, demeye getirmiş.

İsteklerin benim için önemli demek istemiş. Çok istediğin şeyi yapmak istedim kıyamadım sana demiş..

O kadar kıyamadım ki rehberden de sildim. Sonuçta mesaj beklerken üzülürsün üzülmene gönlüm razı olmaz demiş.

Allah aşkına ne diyelim. Ne duymak istiyorsunuz. Adam için önemli, özel biri değilsiniz bu o kadar belli ki. Herkes adam net değil demiş. Bence gayet net. Size karşı tutumu çok net siz hala açık kapı arıyorsunuz. Videodan, watsap durumundan, storysnden, durum notundan, profil fotosundan medet ummalar başladıysa genel olarak durum umutsuz demektir.

Ben söyleyeyim sizin onu beğendiğiniz, katılmak isteyip katılamadığınız imza gününü paylaşmış. Sen görememiştin, gelememiştin ben de o günü senin ayağına getirdim, demeye getirmiş.

İsteklerin benim için önemli demek istemiş. Çok istediğin şeyi yapmak istedim kıyamadım sana demiş..

O kadar kıyamadım ki rehberden de sildim. Sonuçta mesaj beklerken üzülürsün üzülmene gönlüm razı olmaz demiş.

Allah aşkına ne diyelim. Ne duymak istiyorsunuz. Adam için önemli, özel biri değilsiniz bu o kadar belli ki. Herkes adam net değil demiş. Bence gayet net. Size karşı tutumu çok net siz hala açık kapı arıyorsunuz. Videodan, watsap durumundan, storysnden, durum notundan, profil fotosundan medet ummalar başladıysa genel olarak durum umutsuz demektir.
Hayır imza günü değil benim o aralar giremeyeceğim bir etkinlik diyelim yazarlar toplantısı vs gibi bir şey belirli kişilerin katıldığı diyeyim

Boşuna nefes tüketiyoruz yallah et çünkü benim yazdıklarımada cevap olarak ama efendi biri o demiş :deli:.Ben mutluluklar diledim bu güzel çifte Promet yoksa işin içinden çıkamayız :KK70:

Back
X