Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiçbir şekilde arkadaşının ve sevgilisinin arasına bu şekilde girmeyin.Siz arkadaşınızın yanında olun yeter.Sonradan kötü olursunuz..Arkadaşınızın yanında olun böyle zamanlarda,önemli olan da bu bence.kızlar ya Okuldan bi arkadaşım var Çok tatlı kızdır sevdiceğimle ne zaman aram bozulsa çırpınır ki aramızı yapmak için Çok emeği var bizde Sonradan onun bi ilişkisi oldu Ama biraz problemliler Nişanlandılar da sonra Aileler falan tanıştı Bir süredir tartışmalılar Çok seviyor arkadaşım da nişanlısı da eminim Arkadaşım şu an zaten babası şırnakta asker olduğundan hali harap dertli Bi de nişanlısının derdinden kızcağız eridi valla Bugün yine bana det yandı Elimden bişey gelmemesi çok üzüyor benio olsa benim için mutlaka bişeyler yapardı Arkadaşım nişanlısnın kendisine sadık olmadığını , çapkın olduğunu kendindne uzaktayken başka kızlara baktığını falan düşünüyor Bense sadece kuruntu ettiğini düşünüyorum İspat etmek için bi oyun tezgahlayayım dedim ama nasıl yapsam bilemedim
öylesine bir telefon numarasından mesaj atsam, uyduruk bi facebook hesabı açsam mesaj inanmadığı için bile yanaşmaz İnandırıcı olsun diye okuduğu okuldan bi kızdan mesaj atıp tepkisini ölçmesini istesem dedim Bunu kimse yapmaz heralde
Ama çocuk öyle biri değil bence odunluğu varsa da kötü biri değil Nasıl ispat edebilirim sizce Ya da aralarını başka nasıl yaparım Bunu onlara borç biliyorum
Bence hiç karismayin. Facebook açıp yada telefondan mesaj falan atmayın adama sonra birisi beni rahatsız ediyor diye şikayet etse ip numarasından çıkar kabak sizin basiniza patlar.kızlar ya Okuldan bi arkadaşım var Çok tatlı kızdır sevdiceğimle ne zaman aram bozulsa çırpınır ki aramızı yapmak için Çok emeği var bizde Sonradan onun bi ilişkisi oldu Ama biraz problemliler Nişanlandılar da sonra Aileler falan tanıştı Bir süredir tartışmalılar Çok seviyor arkadaşım da nişanlısı da eminim Arkadaşım şu an zaten babası şırnakta asker olduğundan hali harap dertli Bi de nişanlısının derdinden kızcağız eridi valla Bugün yine bana det yandı Elimden bişey gelmemesi çok üzüyor benio olsa benim için mutlaka bişeyler yapardı Arkadaşım nişanlısnın kendisine sadık olmadığını , çapkın olduğunu kendindne uzaktayken başka kızlara baktığını falan düşünüyor Bense sadece kuruntu ettiğini düşünüyorum İspat etmek için bi oyun tezgahlayayım dedim ama nasıl yapsam bilemedim
öylesine bir telefon numarasından mesaj atsam, uyduruk bi facebook hesabı açsam mesaj inanmadığı için bile yanaşmaz İnandırıcı olsun diye okuduğu okuldan bi kızdan mesaj atıp tepkisini ölçmesini istesem dedim Bunu kimse yapmaz heralde
Ama çocuk öyle biri değil bence odunluğu varsa da kötü biri değil Nasıl ispat edebilirim sizce Ya da aralarını başka nasıl yaparım Bunu onlara borç biliyorum
Öyle mi dersin :/ yaa durum şöyle ki ben sevgilimle ne zaman tartışıp küssek ben inadımdan dönmemek için hemen arkadaşımdan yardım ister çaktırmadan sevgilimin mesaj atıp benim gönlümü almasını sağlardı hep Şimdi kız da haklı olarak Bana gelip yaa nolur bişey yap demişti Ki dedikten sonra bile baya zaman geçti dün gece yine konuştuk Ben erkek arkadaşına mesaj attım konuştum İkisi birbirinden inat Arkadaşım da diyor ki Ben inadımdan değil onla konuşmayışım , güvenimi kırdı diyor böyle şüphelerim var diyor Bunlar sık sık tatile giderler haftasonları falan Bir iki defa kavga ettiklerinde çocuk inat edip yine de gitmiş tatile yalnız Sen gelmiyosan ben de gitmem dememiş Şimdi diyor ki bizim kız etrafında bulduğu kızlara takılıyodur beni mi arayacak diyor Ama oğlan da bana çok samimi şekilde yok öyle bişey dedi Ben de inandım gibi ama Ne bilim ispatı yok elimde deneden tartıştılar tam olarak? somut bir kıskançlık meselesi mi? sen kesinlikle öyle oyunlara girmemelisin bence. düzelticem, gerçeği ortaya çıkarıcam derken her şeyi berbat edersin. ayrıca kimse kimsenin ilişkisine bu kadar müdahil olmamalı bence.
Ben bu karı barıştırmaya çalışıyorum Karşılık verirse Ayrıl kız adam değilmiş derim En azından kız arada kalmaz Nişanı attı atacak Ailelerden çekiniyor Tekrar barışma söz konusu olursa ne derim diyeBöyle olaylara hiç girme derim. Acarsiniz sahte hesap cocuk da karsilik verir falan ne gerek var böyle dalaverelere. Birseyler olursa zaten arkadasin anlar merak etmesin.
Eee benim arkadaşım olunca o da benim gibi manyak Kuruntuları da manyak :) napalım yani Ya dünyada bi tuhafben miyşm ne benle uğraşıyosunuzMatematikci kiz senin konularin bana cok ilginc geliyor konu hakkinda bi fikrim yok dusundugun seyin ispati yok buun yapmasa yarinin garantisi yok ayrica hic etik degil ve garip bir dusunce
Bana yapilsa o kisi ile bir daha gorusmem bile ama baska ne yorumlar gelecek merak ediyorum
Öyle mi dersin :/ yaa durum şöyle ki ben sevgilimle ne zaman tartışıp küssek ben inadımdan dönmemek için hemen arkadaşımdan yardım ister çaktırmadan sevgilimin mesaj atıp benim gönlümü almasını sağlardı hep Şimdi kız da haklı olarak Bana gelip yaa nolur bişey yap demişti Ki dedikten sonra bile baya zaman geçti dün gece yine konuştuk Ben erkek arkadaşına mesaj attım konuştum İkisi birbirinden inat Arkadaşım da diyor ki Ben inadımdan değil onla konuşmayışım , güvenimi kırdı diyor böyle şüphelerim var diyor Bunlar sık sık tatile giderler haftasonları falan Bir iki defa kavga ettiklerinde çocuk inat edip yine de gitmiş tatile yalnız Sen gelmiyosan ben de gitmem dememiş Şimdi diyor ki bizim kız etrafında bulduğu kızlara takılıyodur beni mi arayacak diyor Ama oğlan da bana çok samimi şekilde yok öyle bişey dedi Ben de inandım gibi ama Ne bilim ispatı yok elimde de
İki defa onla plan yapıp onsuz tatile gitmiştartışmalar neden kaynaklanıyor yani tam olarak? bir kere yapacağını yapmış erkek arkadaşıyla konuşmuşsun. arkadaşın istediği kadar baskı yapsın senin bundan fazlasını yapman doğru değil. hele öyle sahte mesaj falan çok mantıksız ve tehlikeli şeyler. bu kadar sıkıntılı bir ilişkiyse zaten evlenmeye kalkmaları hata. yarın boşanıyorum gel kurtar mı diyecek yani sana? en fazla senin erkek arkadaşın konuşsun çocukla derdi neymiş bu kadar ona göre adım atarsınız. belki bir araya getirirsiniz onları. ama ilişki iki kişiliktir arkadaş akraba zoruyla yürüyorsa bir cacık olması zor zaten.
İki defa onla plan yapıp onsuz tatile gitmiş
Tabi öyle de Evlneince başka sanki ya Ufak tefek kırgınlıklar Aynı evin içinde Sarılsak geçer zaten Ama uzakta olunca Susunca susuluyor inat edince öyle kalıyor illa arayı bulacak bi olay gerekiyorSende o da sorunlarinizi kendi basiniza cozmeyi ogrenmelisiniz. Ne o senin sevgilinle arandaki iliskiye bu kadar mudahil olsun ne sen onun. Simdi boyle guzel geliyor aramizi yapiyor bende yapayim felan yarin birgun isler karisir nasil bu duruma geldik dersiniz.
Yarin birgun evlendiginizde esinizle tartisip kusseniz yone arkadasinizi mi cagiracaksiniz gel aramizi yap diye? Ya da o sizi mi cagiracak?
Anladigim kadariyla universite ogrencisiniz. Size tavsiyem kimseyi iliskinizin bu kadar icine sokmayin. Sizde kimsenin iliskisine mudahil olmayin. Benden soylemesi.
Tabi öyle de Evlneince başka sanki ya Ufak tefek kırgınlıklar Aynı evin içinde Sarılsak geçer zaten Ama uzakta olunca Susunca susuluyor inat edince öyle kalıyor illa arayı bulacak bi olay gerekiyor
İsletmenizi önermem şahsen, ya çocuk oltaya gelirse, o zaman arkadaşınız daha çok üzülmezmi? Siz vicdan azabı çekmezmisiniz? Kaş yapayım derken göz çıkarmak olur bu.kızlar ya Okuldan bi arkadaşım var Çok tatlı kızdır sevdiceğimle ne zaman aram bozulsa çırpınır ki aramızı yapmak için Çok emeği var bizde Sonradan onun bi ilişkisi oldu Ama biraz problemliler Nişanlandılar da sonra Aileler falan tanıştı Bir süredir tartışmalılar Çok seviyor arkadaşım da nişanlısı da eminim Arkadaşım şu an zaten babası şırnakta asker olduğundan hali harap dertli Bi de nişanlısının derdinden kızcağız eridi valla Bugün yine bana det yandı Elimden bişey gelmemesi çok üzüyor benio olsa benim için mutlaka bişeyler yapardı Arkadaşım nişanlısnın kendisine sadık olmadığını , çapkın olduğunu kendindne uzaktayken başka kızlara baktığını falan düşünüyor Bense sadece kuruntu ettiğini düşünüyorum İspat etmek için bi oyun tezgahlayayım dedim ama nasıl yapsam bilemedim
Öyle mi diyosunuzKendinize karismamayi borc bilin!
Mesaj atsaniz cevap gelse siz aralarindaki sorunlarin buyumesine sebep olacaksiniz.Zannettigi gibi biri ise beklesin,suphelerinde hakli ise zaten bitirir.
Tabi öyle de Evlneince başka sanki ya Ufak tefek kırgınlıklar Aynı evin içinde Sarılsak geçer zaten Ama uzakta olunca Susunca susuluyor inat edince öyle kalıyor illa arayı bulacak bi olay gerekiyor