Merhaba
Bu konuları baya baya unuttuğum için tecrübeli bayanlardan yardım istiyorum.Bosanali uzun zaman oluyor bu süreçte tanıştığım görüştüğüm çok kişi oldu ama olmadı sadece bir kişiye karşı bir şey hissedebildim o da platonik olarak kaldı
Yalnızlığın bana göre olmadığını yalnızlık insanı olmadigimi biliyorum.Eski es denen davari bu yüzden bile çekmiş olabilirim
Gelen teklifler bir süre egomu okşadı ama yetmiyor hayatımda gerçek bir ilişkiye ihtiyaç duyuyorum.
Bir süredir aynı zümre grubunda olduğumuz bir bey var.Yaptigi çalışmaları tesadufen gördüm başta gerçekten onlar için mesaj attım ama fotoğraflarını incelediğimde ohaaa dedim
Aramızda konuyla ilgili kısa bir konuşma geçti ve orada kapandı.Daha sonra benim fotoğraflarımı hikayelerimi beğenmeye başladı ama o kadar.Ben de Nemrud'un kızı gibi hiçbir şey yazmadım cevap vermedim.Ha belki amac o degildir yani kendisinin bir sayfası ve YouTube kanalı var yani populerlik için de yapıyor olabilir ama benim dibim dustu.Su an nasıl konuşma başlatacağımi bilmiyorum dün bir video paylaşacağım dedi ve paylasmadi onu sorarak başlasam çok mu meraklisi olurum? Kendime de bir yandan çok kızıyorum şekilci bir insan olduğum için
adamı hiç tanimiyorum yüz yüze konusmuslugumuz yok sadece fiziksel olarak beğendim.Duygu da yok yani.Direkt tanışma, duygu durumlarına girmeden nasıl mesaj atabilirim.Ortak bir alanımız var onun dışında bir şey yok
Bu konuları baya baya unuttuğum için tecrübeli bayanlardan yardım istiyorum.Bosanali uzun zaman oluyor bu süreçte tanıştığım görüştüğüm çok kişi oldu ama olmadı sadece bir kişiye karşı bir şey hissedebildim o da platonik olarak kaldı

Bir süredir aynı zümre grubunda olduğumuz bir bey var.Yaptigi çalışmaları tesadufen gördüm başta gerçekten onlar için mesaj attım ama fotoğraflarını incelediğimde ohaaa dedim