- Emoji Skoru
- 1.622
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi bergamotkokulu
-
Öyle tabi haklısınız ama mutfak dolaplarını yerleştirmemişken ne güzel temizlenirdi diye de düşünüyorum bi yandanBoş evi temizleteceksiniz ama taşıyanlar yerlere basacak kirlenecek.
Eve tamamen yerleşince temizleyin bence
Şimdiki oturduğum evi boyatmayacağım Yeni taşınacağım ev kiracısı çıkınca boyanacakboş ev temizlenir eve girilir sonra yerler bir su silinir ohhh mis ,
sonra git eski eve bir boyat gelen evi temizlesin ,
Doğru yahu sanırım taşınınca temizletmeli Boyacılar çok kirletmezler evi inşMutfak dolapları için falan haklısınız da yerler için sıkıntı işte.Bide taşınırken koltuk moltukta kirlenir yani
Ya bi de Yeni taşınmışınız diyip fazladan para istemesin şimdi 120₺ normalde onu bi konuşmalımutfağı yerleştirmeyin gelen yardımcı silip yerleştirsin yarım günü ona gider zaten kalan zamanda da ancak diğer odaları süpürüp silebilir diye düşünüyorum..
konuşursunuz tabi ama normal evden farksız hatta halılar filan serili olmazda daha da kolay olur onun için.hatta siz de bu arada halıları yıkamaya verirsiniz mis gibi olur :)Ya bi de Yeni taşınmışınız diyip fazladan para istemesin şimdi 120₺ normalde onu bi konuşmalı
Aynen akşama veriyorum onlarıda :) içim rahatladı valla düşün düşün şişmiştim teşekkürlerkonuşursunuz tabi ama normal evden farksız hatta halılar filan serili olmazda daha da kolay olur onun için.hatta siz de bu arada halıları yıkamaya verirsiniz mis gibi olur :)
Ne demek kolay gelsin güle güle oturun yeni evinizde inşallah :))Aynen akşama veriyorum onlarıda :) içim rahatladı valla düşün düşün şişmiştim teşekkürler
Şimdiki oturduğum evi boyatmayacağım Yeni taşınacağım ev kiracısı çıkınca boyanacak
Nasıl diyorsunuz yeni eve taşınmadan boyadan sonra mı temizleteyim?