indirimlere dadanman lazım yılbaşı ve anneler günü için para biriktir alışverişlerini o zaman yap çok karlı çıkarsınMerhaba ablalarim arkadaslarim,
Gene bir problemimi patlasmak destek ve fikir almak için burdayim. Şimdi şöyle giriş yapayim benim hayatimda biri var ve eger nasip olursa nisan mayis gibi soz nişan bir arada aileler arasinda bi tören yapmayi düşünüyoruz. İste gene nasipse tabi ailelerinde fikri üzerine ekim gibi de düğün düşünüyoruz. Şimdi asil konu su ki benim hiç ceyizim yok ama cok sukur calisiyorum. 1500 tl maasim var hemen hemen onunda o kadar . Simdi ocak ayından itibaren 1000 lirasini kenara atmayi düşünüyorum oda ayni sekilde yapacak acikcasi biz herşeyi kendimiz yapacagiz . Takilara da biz yardim edicez hemen hemen. Şimdi nasil bir yol izlemeliyiz ben ufaktan almaya başlayayım mi nasil yapayim fikir verir misiniz .
Tesekkurler yardimci olan okuyan herkesten allah razi olsun ..❤
bencede para biriktirmek yerine hemen ihtiyaçları almaya ve ödemeye başla. neden herşeyi siz yapıyorsunuz aileler illaki destek olur.bence para biriktireceğine takside gir onu öde..para biriktirmek zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?