NASIL YARDIMCI OLSAMDA YENİDEN HAYATA TUTUNSA

SUNAY_12

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
166
142
18
47
Merhabalar. İlk göz agrım oglum aşk acısı çekiyor uzun bir ilişkiydi çocukluk aşkı şuan üni şon sınıfta fakat hayata küstü (bir ayrıl ,bir barış sorunlu bir birliktelikti ama oglum çok ciddi düşünüyordu çok seviyordu ,kız tarafından tamamen bitirilmiş)..Bizle çok bir şey paylaşmaz çok destek olmaya çalışıyoruz, psikologda önerdim gidelim diye üsteledim ama asla kabul etmiyor ,uyku ve yemek düzeni bozuldu gözümün önünde eriyor ve hiç bir şey yapamıyorum, lütfen böyle sorunlar yaşamış aşmış olanlar önerilerinizi bekliyorum, ..

O unutmak istemedikce bi şey yapamazsınız maalesef. Ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama zaman verin biraz eminim toparlanacaktır. Acıyor üzülüyor gibi davranmayın unut sen de o kızı gibi akıllar vermeyin herşey normal seyrinde gibi davranın

Yeğenimin böyle dönemleri oldu :) Biz ailece hep onunla arkadaş gibiyiz fakat aşk meşk konularında sadece dinleriz yorum yapıp yönlendirmeyiz. Ayrılık olmuşsa da yorum yapmaktan kaçınırız, zamanla aşıyorlar hem oğlunuz da küçük değil, aşacaktır.

Son zamanlarda sürümcemede idi ilişkileri ciddi ayrılalı 2 ay kadar oldu ama hep umutluydu barışacak gibi, barışılmayacagını anlayınca çöküntü yaşıyor ,

Tebdili mekanda ferahlık vardır derler. Şimdi her gördüğü yerde onu hatirliyordur. Farklı bir yere tatile filan gidin ilk fırsatta. Bir de sevdiği ve uzun zamandır yapmak istediği bir hobisi varsa onu yapmak için girişimde bulunun. Atıyorum at binmek, rafting, tracking, yüzme bile olabilir.

Oğlunuz üniversite yaşında sanıyorum. İmkanınız varsa arkadaşlarıyla bir tatil organize edin, 1 haftalığına falan bir yerlere gitsin. Ya da yaz tatili için kafasını dağıtacak bir şey ayarlayın. Maltada İngilterede 1-2 haftalık dil kursu olabilir mesela. Kafasını o kızdan uzaklaştırması ve başka şeylere yoğunlaşması gerek, hayatta başka şeylerin olduğunu hatırlaması gerek.

Son zamanlarda sürümcemede idi ilişkileri ciddi ayrılalı 2 ay kadar oldu ama hep umutluydu barışacak gibi, barışılmayacagını anlayınca çöküntü yaşıyor ,
Daha yeniymiş üzerine gitmeyin dediğim gibi zamana bırakın önümüz yaz atlatır

Aşk acıları insanları olgunlaştırırmış(bilimsel).

Aşk acıları insanları olgunlaştırırmış(bilimsel).
Peki bilimsel olarak ne kadar sürede atlatırki,umudumu kaybetmeye başladım hiç atlatamaz gibi geliyoe yıllar dır hep başa sarıyor(daha öncede çok ayrıldılar ,hep bu tarz problemler ama artık kesin bir ayrılık gibi)

bırakın acısını yaşasın bir süre üzülmesi lazım taş değil oda insan hepimizin başına gelmiştir yemeden içmeden kesildiğimiz anlar olmuştur tatile falan çıkması iyi gelebilir kafasını dağıtır

Kız ile tekrardan barisma şansları yok mu

Kız ile tekrardan barisma şansları yok mu
Kız tarafından tamamen bitirilmiş diye biliyorum (daha önceki ayrılıkları 1 kaç gün bilemedin 1 haftada idi, 2 ayı aşkın heryerden engelli ve asla görüşmek istemiyormuş (ortak arkadaşlardan duyum almış). . Ve sosyal medya hesaplarında gayet mesut mutlu hayatına devam ediyor gibi sanki sadece benim oglum acı çekiyor gibi ..bilemiyorum tek dileğim oglumun bu süreci hayırlısı ile aşması, ikisininde haklarında hayırlısı olması ..

Bence konuyu acmaniz onu daha cok üzer. Bu konuda ustune cok dusmeniz dahada depresyon moduna girmesine sebep olur. Nasil ki hasta bi insan evde uzanirken yaninda onunla ilgilenen biri varsa hastaligini daha cok hisseder. Onun gibi dusunun. Siz ustune cok düşmeyin bu konuda. Ama konusmak isterse sizin orda oldugunuzu bilsin kapilarinizi kapatmayin. Hepimiz ask acısı çektik. Agladik. Annelerimiz bilmedi soylemedik soyleyemedik. Kendi kendimize agladik arkadaslarimizla dertlestik vakit gecirdik atlattik

Bilimsel olarak alti ayda unutuluyor diye biliyorum tabi kizla yeniden iletisime gecip konusmaya ara ara devam ederse onu bilemem

Bırakın acısını yaşasın. Acı çeke çeke çekmemeyi öğrenecek. Daha belki ne kayıplar veya kayıp zannettiği şeyler yaşayacak kim bilir... bu gibi durumların karşısında güçlü kalabilmeyi öğrenmesi gerek. Hem aşk acısından kimse ölmemiş, geçer elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…