• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil yemek yersiniz Allah askina...

Bence totısını beyzade kaldırmıyorsa hıcbırsey hıcbır yere hazırlama
motmalde yer sofrasinda yeriz. bazen oluyo bu . isten gelince uzaniyo Ben yemissem kucuk bi masa var cekyatin yaninda oraya getiriyorum bazen uzaniyo kiziyorum tabiki asla izn vermem

Demek ailesinden öyle görmüş oda onun terbiyesizliği . Kaldırsın kıymetli yerlerini düzgünce yesin.

demen lazım artık bence. her seferinde uyar uyar nereye kadar.
en iyisi her zaman yer sofrasi. ne hayat ettik ne yasiuoruz
insan edepli saygili efendi birini haya l ediyor ne cikiyo . millet ne sansli bazisi yani

ayakta bazen bende yerim hizli hizli ama uzanarak yemek cok kotu.

Canım olabilir arada ya. Bence bu kadar kontrolcü olmayın. Hanımlar da maşallah hemen adamı yerin dibine sokmuşlar. :KK22:

Ay söyleyince kalkıyor madem bu kadar takma bende illa öyle yemek istiyor sanıyorum dert arıyorsun bence adamın herşeyi batıyor sana :KK66:
yok illa oyle istemiyo. bazen yer de yiyoruz bazen masaya veriyorum ona Ben yediysem . isten geldiyse uzaniyo kiziyorum kalkiyo hemen ama ne bilim yapilmazki insan kalkar her kendi icinde olur nimete Saygi hurmet.

Canım olabilir arada ya. Bence bu kadar kontrolcü olmayın. Hanımlar da maşallah hemen adamı yerin dibine sokmuşlar. :KK22:
bazen oluyor ama nimet o ya uzanarak yenirmi uzuluyorum . deyince kalkiyo israt etmiyo ama uzuluyorum neden hurmet etme insan yemege

Back
X