• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yırtık biri olabilirim?

Merak ettim, yurtdışına gitmek isteğinize evet deselerdi, gider miydiniz hemen ve tek başınıza başka ülkede yapabilir miydiniz.?

Evet gidecektim. Tek başıma her yerde yapabilirim ama babamin dusundugu maddiyat belki de.

okumak için yırtık olmaya gerek yok, iş hayatında yırtık olmazsan eger tepene biniyorlar , yurt dısına gitme imkanın varsa git yani sadece zeki çalışkan olman yeterli.

Zeki ve caliskan oldugumu hep soyler başkaları yaninda ama daha cok benimle hava atma pesinde. Bana gelince sen soylesin sen boylesin der. Acaba yirtiklikta bir keramet mi var dedim.

Yırtık demeyelimde bende biraz daha konuşkan ve birileri bana laf söylediğinde cevabını tak diye vermek isterdim ..
25 yaşındayım ve kibarlıktan ölücem resmen :D
Kim ne derse desin cevap veremiyorum kırarım diye kelimeler kalıyo içimde .
Bi tanıdığım var bu konuda bana bayağı yardımcı oldu .
Bana dedi ki seni biri aşağılıyorsa sana laf söylüyorsa o an aklına geleni söyle ama hafif gülerek şakaya vurarak yapıştır cevabı .
Kendine her zaman inan , özgüvenli ol .
Şu dünyada senden bir tane daha var mı ? yok .
İstersen herşeyi başarırsın ama kimsenin karşısında ezilip büzülme demişti .
Henüz laf söyleyen birileri çıkmadı ama çıkarsa uygulamaya geçeceğim :D

Yırtık demeyelimde bende biraz daha konuşkan ve birileri bana laf söylediğinde cevabını tak diye vermek isterdim ..
25 yaşındayım ve kibarlıktan ölücem resmen :KK70:
Kim ne derse desin cevap veremiyorum kırarım diye kelimeler kalıyo içimde .
Bi tanıdığım var bu konuda bana bayağı yardımcı oldu .
Bana dedi ki seni biri aşağılıyorsa sana laf söylüyorsa o an aklına geleni söyle ama hafif gülerek şakaya vurarak yapıştır cevabı .
Kendine her zaman inan , özgüvenli ol .
Şu dünyada senden bir tane daha var mı ? yok .
İstersen herşeyi başarırsın ama kimsenin karşısında ezilip büzülme demişti .
Henüz laf söyleyen birileri çıkmadı ama çıkarsa uygulamaya geçeceğim :KK70:

Guzel fikirmis :) bende uygulayacagim :D

24 yaşındayım. Universite son sınıf öğrencisiyim.
O zaman iş bulana kadar dişini sık, sonra ister yurtdışına git ister yurtiçine gezmeye. Maaş olmayınca böyle oluyor maalesef, ekonomik bağımlılık sinir bozar. Bir de işe girince evini ayırmanı öneririm, ben işe girince beraber yaşamamızı isteyecek ailem ama kabul etmem sanırım. Ama ellerinden bir şey gelmeyecek.

Babam beni her zaman küçümsüyor. Kuzenlerimle karşılaştırıyor. Yurtdışına gidecektim, sen tek başına bir hayat surduremezsin oralarda yapamazsin,kuzenin gibi yırtık değilsin. Sen şöylesin sen boylesin, sessizsin, dışa açık değilsin diyor. Ailem bana güvenmiyor tam yaparim ben hallederim dediğim zaman,yapamazsın sen diyorlar. Ben nasıl başarılı olacağım arkadaşlar? Lutfen yardım edin... Delirecegim bu asosyallikten, sessizlikten... Kendime guvenim kalmadi artik. Mutlu olamıyorum. Yaptığım aktivitelerden zevk almiyorum, pek aktivite de yapmıyorum. :KK43: :KK43:
Yirtik olunmaz,yirtik dogulur :)

Babanızı bir kez meslek lisesi sınıfına sokun yırtıklık nasıl olurmuş görsün bence sonra sizin gibi bir kıza sahip olduğu için şükür edecektir :)

Babanızı bir kez meslek lisesi sınıfına sokun yırtıklık nasıl olurmuş görsün bence sonra sizin gibi bir kıza sahip olduğu için şükür edecektir :)

Haklısınız, bazı ebeveynler garip işte:)

Bir bırak karışma da görelim bakalım yapıyor muyum yapamıyor muyum de.)
Baba her yerde tecrübe arayıp bir türlü tecrübe kazandırmayan işverenler gibisin ya de☺ isyaaaaaan:-(

Babam beni her zaman küçümsüyor. Kuzenlerimle karşılaştırıyor. Yurtdışına gidecektim, sen tek başına bir hayat surduremezsin oralarda yapamazsin,kuzenin gibi yırtık değilsin. Sen şöylesin sen boylesin, sessizsin, dışa açık değilsin diyor. Ailem bana güvenmiyor tam yaparim ben hallederim dediğim zaman,yapamazsın sen diyorlar. Ben nasıl başarılı olacağım arkadaşlar? Lutfen yardım edin... Delirecegim bu asosyallikten, sessizlikten... Kendime guvenim kalmadi artik. Mutlu olamıyorum. Yaptığım aktivitelerden zevk almiyorum, pek aktivite de yapmıyorum. :KK43: :KK43:
Gayet de yapabilirsin. Ben de cazgır bir tip değilim ama Üniversitede olsun, normal hayatta olsun tek başıma olmaktan hiç korkmadım. İnadına gidip yapardım senin yerinde olsam!!

Bence babanin dedigine takilma. Belkide takildigini bildikleri icin böyle düsünüyorlardir
Benim ailemde sürekli beni kücümserlerdi ve ciddende hicbirsey basaramazdim o zamanlar 19 yaslarindaydim neyse sonra yasim ilerledikce 23 takmamaya basladim senin yasin kac bilmiyorum ama kafama koydugumu yaptim simdi kimse birsey diyemiyor :)

Back
X