- 8 Temmuz 2015
- 1.515
- 2.565
- 83
Bu dediklerini yapiyordum normalde ama yetmiyor demek ki aileme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dediklerini yapiyordum normalde ama yetmiyor demek ki aileme
Yirtilik?
Ne talihsiz bir kelime. Sevmem.
Ona istersen uyanik, gozu acik, hakkini yedirmeyen vs diyelim. Ne dersin?
Canim o zaman fazla zorlamiyacaksin nasil icinden geliyorsa oyle davranicaksin. Dogallik cok onemli bir karakter yapisinda.Bende uyanigim, gözü acigim...
O zaman babaniza bunun sonradan ogrenilmedigini,bunun dogustan Bir yetenek oldugunu soyleyin:)Yırtık insanlara ozendigimden degil. Babam ozeniyor![]()
Vala ben babamın yapamazsın dediği her şeyi inat edip yaparak hayatımı ilerlettim seni hiç mi kamçılamıyor sözleri tam tersi hırslanmalısın
Beni tam tersi ailemden soğutuyor. Insanlardan soğudum. Surekli kuzenimle karsilastirma pesindeler. Bazen madem sevmiyorsunuz susun diyorum. Bildiğin memnun degiller benden. Kuzenimden nefret ettirmek uzereler. Ki kızın hic suçu yok :)
Iste guzel bi ornek verdin. Yirtik olmasakta uyanik olmak zorundayiz. Ben ayni eltiniz gibiyim ve annem surekli boyle olursan rezil olursun der durur...Bu yapi meselesi canim yirtiklik tamamen yapi meselesi.... Yirtikligi da cirkeflikle karistirma , benim bahsettigim yirtiklik sadece olumlu disadönüklük icine kapanik olmamak aktif olmak kendini ifade edebilme özgürlüğü...
Bende her ortamda rahatim kimseden cekinmem hakliysam hakkimi feristahi gelse savunur asla susmam... Bu devirde sessiz oldunmu eziyorlar eziliyorsun ve sonunda da üzülüyorsun...
En basit örnegi eltim sessizdir bir sey yapacagi zaman esine soyler ona yaptirir ama ben oyle seye ihtiyac duymam kendi isimi kendim yaparim bir sey oldugunda lafimi esirgemem dogruyu yanlisi birisinin yuzune karsi söylerim aciklarim... Her zaman eltimin arkasindan konusulmustur zavalli kizin dedikodusunu bile yapiyorlar kocasini sisiriyo şöyle böyle diye , benim arkamdan konusmaya cesaret edemiyorlar cunku gizem biliyorlarki susmaz hakkini savunur dedikoduya hic tahammül edemez...
Sessiz olma ezilirsin çirkefte olma dışlanırsın... Kararini bul bu senin elinde...
Iste guzel bi ornek verdin. Yirtik olmasakta uyanik olmak zorundayiz. Ben ayni eltiniz gibiyim ve annem surekli boyle olursan rezil olursun der durur...