- 5 Ağustos 2017
- 225
- 116
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Konu sahibi evli değilkadın belki zekidir bilemem ama asıl suç yada eksiklik eşinizde. yeterince eşine bağlı eşini seven adamı hangi ZEKİ kadın kandırabilirki?
Yinede ettiklerini bulsunlar diyip unutmaya çalışın derim, kadın hem yuvayı yıktı hem beni hasta etti olmasın sonra.
Kisi esi degil baskasinin esi yani adami 3 kadin paylasamiyor.kadın belki zekidir bilemem ama asıl suç yada eksiklik eşinizde. yeterince eşine bağlı eşini seven adamı hangi ZEKİ kadın kandırabilirki?
Yinede ettiklerini bulsunlar diyip unutmaya çalışın derim, kadın hem yuvayı yıktı hem beni hasta etti olmasın sonra.
Adamın nesi var ki bütün herkes ona aşık?
Siz kendi hayatınızı kendi ellerinizle mahvediyorsunuz gayet net bir şekilde
Evli adama aşık olmak
Evli adamın karısını aldattığı kadını kıskanmak
Tedavi olun !
Orlando Bloom herhaldeAdamın nesi var ki bütün herkes ona aşık?
Kisi esi degil baskasinin esi yani adami 3 kadin paylasamiyor.
Neee ciddi misinizKonu sahibi evli değil
Evli bir adama aşık
adamı karısında sen ayıramadın diyemi ruh halini bozdun ban yememk için susuyorumO kizla olmasina dayanamiyorum.mutlu olmalarina dayanamiyorum.sanirim bosanacakmis.o kizla olacak bosanip..
Diyeceksiniz ki sana ne sen bi secim yaptin..evet yaptim simdi onlardan haber almadan onlarsiz nasil devam edebilirim?
Kafayi taktim onlara resmen.yok onlar ahlaksiz pislik insablar ettiklerini bulurlar yazmayin.kimse ettigini bulmuyor.mutlular iste.zeki bi kadindi hep zaten adamin hic gozunde yokken adami bosandiracak kadar aklini celdi iste..gyzeldir demeyin 150 var yok carpik bacakli 30 kilo bi kadin.zeka iste zeka..kiskaniyor muyum evet..sen o adamla olur muydun hayir..ben bosanmasini da istemezdim..ben yapamazdim ne kadar elestirseniz de..ben bosanip gelse de kabul etmezdim sanirim..ben o adamla yapamazdim..yapmadim..ama o kadin yapiyir ve ben kiskaniyorum deli gibi..ondan daha zeki degilim diye o kadar hayati akisina birakamiyorum diye..diye diye diye..daha sayabilirim..bu ruh halonden nasil kurtulurum var mi bi yolu?
Derhal su yogasi yaparken ki nü resmi aklima geldi.Orlando Bloom herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?