nasıl ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Kendimden çok ona değer veriyorum

Sürekli ilgi bekliyorum ve fazlaca ilgi gösteriyorum

Sürekli fedakarlık yapıyorum

Hayatımda tek o varmış gibi davranıyorum

Sürekli plan yapmaktan yoruluyorum

Arkadaşlarına benden daha çok değer veriyorsun diyorum sürekli üstüne düşüyorum
Bunları yapmaktan çok yoruldum şimdi bakıyorum da ben kendimi çok değersiz yerine koymuşum yıprandım usandım kendimi nasıl frenleyeceğim nasıl tersine döndüreceğim

Bunları yapmaktan çok yoruldum şimdi bakıyorum da ben kendimi çok değersiz yerine koymuşum yıprandım usandım kendimi nasıl frenleyeceğim nasıl tersine döndüreceğim
kaçan kovalanır bilmem anlatabildimmi,

Bir gün canına tak edecek işte o zaman isler tersine dönecek...

Sana yemin ederim acaba bunu ben mi yazdım dedim. Aynı şeyleri yaşıyoruz birebir.

Size değersizlik hissi veren herşey ve herkes’ten uzaklaşın

:kahve:

Yapmayacaksın, önemsemeyeceksin, değer vermeyeceksin!.. En çok kendini seveceksin, kendine değer vereceksin.

Genel olarak bayanların en büyük problemi hayatında ki insanı hayatının odak noktasına koymak tüm hayatı oymuş gibi yaşamak.Erkeklere bakın ailesine ayrı arkadaşına ayrı size ayrı zaman ayırır.Onlar buradan kazanıyor.Aslında olması gereken de bu zaten hayatınız da ki herkesin yerinin ayrı olması.Sizde hayatınıza bakın biraz okul iş ne varsa onunla uğraşın kız arkadaşlarınızla ailenizle zaman geçirin.Her iki tarafta nefes alsın

Genel olarak bayanların en büyük problemi hayatında ki insanı hayatının odak noktasına koymak tüm hayatı oymuş gibi yaşamak.Erkeklere bakın ailesine ayrı arkadaşına ayrı size ayrı zaman ayırır.Onlar buradan kazanıyor.Aslında olması gereken de bu zaten hayatınız da ki herkesin yerinin ayrı olması.Sizde hayatınıza bakın biraz okul iş ne varsa onunla uğraşın kız arkadaşlarınızla ailenizle zaman geçirin.Her iki tarafta nefes alsın
Düzelir mi böyle

Hayatının merkezi sen ol. Sadece kendini mutlu edecek şeylere yönel. İnsanoğlu garip, değer vermeyince değer görüyorsun.

Tersine döndürmeye çalışmayacaksın!!

Seven insan değer verir ilgi gösterir
Sen den bunları esirgeyeni bırakacaksın!
Evli değilsin kocam değil daha şimdiden böyle ise evlenince aynı hatta daha beter olacak

Sizi daha şimdiden ilgisiz yanlış bırakandan sevi medet ummayın derim

Kendine değer vermeyene karşı taraf hiç değer vermiyor, bunu çok gördüm..

Düzelir mi böyle
Kusura bakmayın anca dönebiliyorum.En azından kafanız rahatlasın biraz.Bu şekilde hayatı kendinize de zindan edersiniz.Dediğim gibi iş varsa işiniz okul varsa okulunuza kafa yorun kız arkadaşlarınızla vakit geçirin çıkın dolaşın alışveriş yapın yani zihninizi azıcık boşaltın.Bu şekilde erkek arkadaşınız da ilginizden boğulur boğuldukça uzaklaşır.Sizin birazcık elinizi çekmeniz onuda şaşırtır sürekli arayıp soran kız neden aramıyor diye düşünür bir yerden sonra kaçan kovalanıra döner olay:) bunlar hep test edilip onaylanan şeyler :)

Kusura bakmayın anca dönebiliyorum.En azından kafanız rahatlasın biraz.Bu şekilde hayatı kendinize de zindan edersiniz.Dediğim gibi iş varsa işiniz okul varsa okulunuza kafa yorun kız arkadaşlarınızla vakit geçirin çıkın dolaşın alışveriş yapın yani zihninizi azıcık boşaltın.Bu şekilde erkek arkadaşınız da ilginizden boğulur boğuldukça uzaklaşır.Sizin birazcık elinizi çekmeniz onuda şaşırtır sürekli arayıp soran kız neden aramıyor diye düşünür bir yerden sonra kaçan kovalanıra döner olay:) bunlar hep test edilip onaylanan şeyler :)
Bana anksiyete teşhisi konuldu iki senedir ilaç kullanıyorum çok soğuk biriyim o yüzden ne arkadaşlarım var ne başkası kimse benimşe görüşmek istemiyor neşeli olmak için her yolu deniyorum yine aynı oluyor

Back
X