Nasıl..?

Ben maalesef hiç gamsız değilim. 2 haftadır ruhum çekilmiş gibi dolanıyorum. Ofiste kimseyle konuşmadan kulaklıkları takıp çalışıyorum. Mutsuzluğumdan ölüyorum, beynim susmuyor.

Olan da hayır vardır diyorum. Bazı şeyleri değiştirmek bizim elimizde değil neticede.

Canım sağ sevdiklerimin canı sağsa buna da şükür deyip sıradaki derdi bekliyorum. Hastane koridorlarinda kanser bölümünü gezin, hapishanedekileri düşünün, çocuk esirgemeye gidin .Emin olun derdinize şükredersiniz.Hic olmadı okul bahçesi ya da çocuk parkında çocukları seyredin bu kez de huzur bulursunuz

Neden? Neyin var? Böyle giderse dertlerine bir de sağlık sorunun eklenecek

Aha da ben

Son bir senedir yasadiklarimi millet koca bir ömürde yasamamistir , ben ayakta durabilmek icin cocuklarimi seyrediyorum , o an icin cok rahatlatiyor beni

Ama genel olarak , bugunlerde gececek diye dusunuyorum , dertsiz insan yok , guzel gunler de gelecek diyerek dayaniyorum , sahip olduklarima sukrediyorum , beterin beteri var ya cocuklarima birsey olsaydi diyorum , yani gucsuz dusmemek icin elimden gelen herseyi yapiyorum

Ama tek istedigim ıssız bir yere gidip ciglik atmak , sanki ciglik atarsam daha iyi hissedecegim kendimi

Çok kötüyüm ben.. Bazen güçlü durayım diyorum kendimi buna inandırıyorum sonra bi bakıyorum yerle bir olmuşum, güçlü görünme maskesi takmışım..

Neden? Neyin var? Böyle giderse dertlerine bir de sağlık sorunun eklenecek
Dün akşamdan beri hasta yatıyorum, bir bu eksikti, Allah bugünlerimizi aratmasın, ama artık takatım kalmadı...(komşum tarafından teşhis edildiğimi düşünüyorum, yönetimten yeni nick istedim ama dönüş olmadı, bu sebepten söyleyemem afrdersiniz)

Nick i kendiniz değiştiremiyor musunuz.. Böyle bi hakkımız var..

Değiştirebileceğim ve değiltiremeyeceğim gücümün yetmeyeceği şeyleri düşünüyorum. Değiştiremeyeceklerim için kendimi telkin etmeye çalışıyorum, düzeltebileceğim bir şey ise çaba harcıyorum. Daha çok yalnız kalıp karşımdakilerin enerjisini düşürmemeye çalışıyorum. Şükredecek şeylerin ne denli çok olduğunu düşünüyorum, her şeyin insanlar için olduğunu, insanın zamanla ne zor koşullara alıştığını dülünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…