Nasil?

Mesele iyi hissetmen degil ki. Bir insan kafasini ju kadar bir iliskiye takiyorsa o kendi hayatinda daha mutlu olmadigini gösterir. Ve insanlarla daha konusmakta güclük cekiyorsan bu senin daha henüz yeterli kadar özgüvenli olmadigini gösteriyor. Eminim citi piti tatli bir kizsin ama bence ilk daha kendine yogunlasmalisin
Evet haklisin kendimi bu konularda gelistirmek icin ne yapabilirim sonucta kendiliginden gecen seyler degil

Evet haklisin kendimi bu konularda gelistirmek icin ne yapabilirim sonucta kendiliginden gecen seyler degil

Ogrenci misin veya calisiyor musun? Mesela Istanbuldaysan, Istanbulda devamli atolyeler olur. Kurs gibi, iste bir saatlik, mesela cizim, ya da alkol alan biriysen kokteyl atolyeleri oluyor onlarin ortamlari cok uygun arkadas edinmeye.

Tabii ki bakim cok onemli, benim de her daim yuzumde hafif bir makyaj vardir, tirnaklarim bakimli ve guzeldir, sacim hep bakimlidir, asla karisik veya yagli goremezsiniz, parfumumu eksik etmem. Mesela boyum kisa, fizigim de hh yani gobekli biriyim kilolu olmasam da bence guzel bir fizigim yok, boyum kisa ve gobekli oldugum icin de kiyafetler muhtesem durmaz. Neden evlilik programindaymisim gibi kendimi tarif ettim bilmiyorum ama demek istedigim uzakta gorup de bir kadinin yanina gidecek erkek icin kadinin cok hos gorunuyor olmasi lazim bu da ilk etapta fiziksel guzelliginden geciyor, boyu posu, giyimi vs. Cok bakimliyimdir sacim basim cok duzgundur ama soyle uzaktan birinin gorup de begenmesi cok zor, cunku tek bakista dikkat cekmiyorum, neden cunku bir boyum posum yok ya guzel fizikli super tarz biri degilim :KK70:
Olabilir. Ben de minyonum ama zayıfım, buna rağmen memelerim iri, belim ince, övünmek için söylemiyorum ama gerçekten ölçünce 90 60 90 çıkmıştım :D Giyime de özen gösterince dikkat çekiyorsun doğal olarak. Üniversitedeyken özellikle çok fazla tacize uğruyordum, artık paranoyak olmuştum bir müddet sonra. Okul bittiğinden beri uzaktan çalışıyorum ve evden pek çıkmıyorum. Ama ben güzel giyinmeyi de seviyordum (sürekli mini etek, dekolte değil tabii), çuval giysem belki bu kadar tacize uğramazdım :D

Olabilir. Ben de minyonum ama zayıfım, buna rağmen memelerim iri, belim ince, övünmek için söylemiyorum ama gerçekten ölçünce 90 60 90 çıkmıştım :KK70: Giyime de özen gösterince dikkat çekiyorsun doğal olarak. Üniversitedeyken özellikle çok fazla tacize uğruyordum, artık paranoyak olmuştum bir müddet sonra. Okul bittiğinden beri uzaktan çalışıyorum ve evden pek çıkmıyorum. Ama ben güzel giyinmeyi de seviyordum (sürekli mini etek, dekolte değil tabii), çuval giysem belki bu kadar tacize uğramazdım :KK70:

Iste mesela erkeklerin asla karsi koyamayacagi iki sey sende var, buyuk meme ince bel hatta kalca olcun de iyiymis bak. Buna gelirler hem de iki elleri kanda olsa kosarak :D Taciz boyutuna tasiyanlarin allah belasini versin. Oyle deme taciz edendir suclu olan, sen istedigini giymekte ozgursun.

Iste mesela erkeklerin asla karsi koyamayacagi iki sey sende var, buyuk meme ince bel hatta kalca olcun de iyiymis bak. Buna gelirler hem de iki elleri kanda olsa kosarak :KK70: Taciz boyutuna tasiyanlarin allah belasini versin. Oyle deme taciz edendir suclu olan, sen istedigini giymekte ozgursun.
Öyle tabii ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki insan kendini suçlu hissetmeye başlıyor bir müddet sonra. Acaba ben mi yanlış bir şey yapıyorum, vücut hatlarımı belli etmeyecek bol şeyler giysem belki böyle olmazdı filan diye.

Rainyy bizim buralarda bişey var bilmem sen bilir misin evlenmek isteyen acele bacı mı ne öylr bişey yapıyorlar dene belki olur seninde

Sosyal haytta da böyle irkek irkek diye dolaniyorsan topukları kıçına vura vura kaçarlar. Biraz öz kütlen olsun, erkek görünce sıcağı görmüş su gibi fokurdarsan buhar olur uçarsın.

Ha ne yapmam lazım dersen, güzellik, bakım gibi herşeyden az az olacak bolca da öz güven.

Ben iş ortamımdan tanışmıştım. Aynı meslek değiliz ama ortak alanlarımız vardı. Siz de iş, kurs, hobi, vs ortamlara girmelisiniz.

Ya kız herkese sürekli trollüyor yapmayın Allah aşkına ne içe kapanıklığı ne özgüvensizliği.. Sürekli aynı konuyu açarak neyi amaçlar bir insan? Aldığı her nefesi '' erkekkk erkekkk '' diye veriyor. Kızım git tedavi ol cidden normal değilsin sen. Erkeklerle ilgili açtığın kaçıncı konu sayamıyorum ben. Hayır yazmayayım diyorum yok her yerde karşımıza çıkıyorsun Gulyabani gibi

6ACD59E6-BE98-4F56-9F48-0F8449125E7F.webp

Back
X