• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasip kapalılığı, nasip açtırmak vs.

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Merhaba arkadaşlar. Birkaç defa nasibimin kapalı olduğunu söyledi bu tarz konulara meraklı kişiler. Pek kulak asmadım ama işlerim ters gittikçe buna yormaya başladım. Bir şey beynimizde yer ettikçe de devamlı karşımıza çıkar, malum. Sizlere danışmak istedim, nasibinizin kapalı olduğunu söyleyen oldu mu? olduysa bu konuda ne yaptınız? Nasip açan hocalar falcılar varmış, başvuranınız oldu mu? deneyimlerinizi görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar. Birkaç defa nasibimin kapalı olduğunu söyledi bu tarz konulara meraklı kişiler. Pek kulak asmadım ama işlerim ters gittikçe buna yormaya başladım. Bir şey beynimizde yer ettikçe de devamlı karşımıza çıkar, malum. Sizlere danışmak istedim, nasibinizin kapalı olduğunu söyleyen oldu mu? olduysa bu konuda ne yaptınız? Nasip açan hocalar falcılar varmış, başvuranınız oldu mu? deneyimlerinizi görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
saçma sapan şeyler bu devirde bunlara inanmak olur mu

pes birde hacı hoca tavsiyesi isteniyor

Allah nasibinizi kapatmışsa kimse açamaz, kapatmamışsa da kimse kapatamaz. Bence kulak asmayın, hacı, hoca olaylarına girmeyin.

Zirva olarak görüyorum ben.
Kim açacak sanki Kazıcı yol kazıp açacak nasip yollarını.

Sadece allaha dua edin ondan yardim isteyin.kimseyi aracı koymayın.

Bu tarz konu acmak yasak. Konu kapanir birazdan. Duanizi hic bir zaman eksik etmeyin tabi kii ancak falcidan filan uzak durun.

Bu tarz konular açmak yasak. Böyle şeylere nasıl inanıyorsunuz ya! Hacı ile olacak şey mi bu? Allah ne zaman yazmışsa o zaman olur... Ona dua etmek için bir aracıya mı ihtiyacımız var? Tvbe haşa duymayacak mı biz edince?
Halamızın kızı da az hacı hoca dolaşmadı şu an 50 yaşında evlenmedi, çalışmıyor da.

Ben direkt falcıya başvuracağımı söylemedim. Yanlış anlayıp agresif bir tavırla yorum yapan arkadaşlar neyi amaçlıyor onu da anlamadım. İfade etmek istediğiniz şeyi tatlı bir dille açıklasanız belki başarılı olursunuz ama bu şekilde kimseyi ikna edemezsiniz.

Konuyu açarken almayı umduğum cevaplar "bu duayı okudum çok hafifledim, şu sûrenin çok faydasını gördüm" tarzı şeylerdi. "Gel nasibini açayım x liranı alırım"'cılara ne hoca gözüyle bakarım ne de prim veririm merak etmeyin. Öyle olsa bu nasibin kapalı lafını duyduğum an koşardım.

ben pozitif ve negatif enerjinin bize yansıdıgına cok inanıyorum.
surekli pozitif dusunun.
aklınıza acabalara ve olumsuzluk cumlelerine yer vermeyin.
hep olumlu cumleler kullanmaya dikkat edin.
tebessum ve duayı bırakmayın :)

Çok teşekkür ederim :)

hocalar ve falcılar dinimizce doğru değildir, uzak durmak gerekir!
daha üniversite öğrencisisin, en fazla 20-21 yaşındasın
nasıl kanaat getirdin kısmetinin kapalı olduğuna?
hayırlısı için bol dua et Allah'a
hacı-hocaya gitmeyi düşüneceğine de bir kulübe, bir topluluğa, bir spor salonuna, bir kursa vs vs falan üye olup oraya git çevren değişsin!

"Vermiyorsa Mabud, ne eylesin Mahmuuut."

Verebilecek olandan isteyin sadece.

Back
X