Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki var,etraf bu yüzden mutsuz insanlarla dolu,kimse bize ait değil biz değerini bilmezsek geç kalırsak o da başkasıyla olur,hayat bu şekilde ilerler araştıracak birşey yok buradaki en önemli şey cesaret,adım atacak cesareti olmalı insanın,doğru soruyu soracak cesareti olmalı,konu nedir bilmediğimiz için cevaplar yüzeysel kalıyor.doğru insanı kaybetmek diye bır durum var mı? Bize ait olan bizden gider mi? Yoksa başka bır durum mu oluyor araştırmaktan yoruldum![]()
Araştıracak bir şey yok, bize ait olan bizden gider, doğru insanı da kaybedebiliriz...Kaybetmek hayatın gerçeğinde var, kimler nelerini kaybediyor, sizin de başınıza gelebilir.doğru insanı kaybetmek diye bır durum var mı? Bize ait olan bizden gider mi? Yoksa başka bır durum mu oluyor araştırmaktan yoruldum![]()
Kaybetmem o zaman savaşırımAraştıracak bir şey yok, bize ait olan bizden gider, doğru insanı da kaybedebiliriz...Kaybetmek hayatın gerçeğinde var, kimler nelerini kaybediyor, sizin de başınıza gelebilir.
Hangi biriyle savaşacaksınız? Sonuçları paylaşırsınız bizimle de...Kaybetmem o zaman savaşırım
Evren öyle başı boş bir yer değil. İstersen ölene kadar savaş, yaşam planında yoksa olmaz. Zaten olmaması gereken işler hep zorlar böyle itersin. Ancak diğer türlü olunaca o iş akar gider.Kaybetmem o zaman savaşırım
Aşırı sıkıcı kafalar ya bunlardoğru insanı kaybetmek diye bır durum var mı? Bize ait olan bizden gider mi? Yoksa başka bır durum mu oluyor araştırmaktan yoruldum![]()
Eğer birini kaybetmişsek,belki de biz onun için doğru değilizdir ya da o bizim için hayırlı değildir. Allah, bazen birinin kalbini bizdenuzaklaştırıyorsa, bu bizi daha büyük bir yanlıştan korumak içindir.Hepimiz sevip sevilmeyi,saygı görüp güven duymayı,eskilerin tabiriyle gerçek bir can yoldaşı bulmayı hayal ediyoruz.Ama biraz ütopyadan çıkıp gerçeklere bakalım bugün insanların doğru insan kriteri maalesef karakterden ziyade cüzdana endeksli hale geldi.Maaşı ne kadar? Evi var mı? Beni rahat ettirir mi? soruları, İyi bir insan mı,vatanını,milletini,değerlerini,hayvanları seviyor mu?sorularının önüne geçti.Yıllarca evlilik programları yapıldı.Sorulan ilk sorular Evin araban var mı?oldu.Bize doğru gibi gelen kişi, aslında sadece bizim ona yüklediğimiz anlamdan ibaret olabilir.Biz onu hayatımızın merkezine koyarız ama o bizi oraya layık görmez.Nasibinde yazılı olan sana ait olan,senden gitmez.Gidiyorsa zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.Kendini araştırmaktan yorma doğru zaman geldiğinde, doğru insan seni kaybetmeyi göze alamayan kişidir.Umarım bir gün doğru insanını bulursun.doğru insanı kaybetmek diye bır durum var mı? Bize ait olan bizden gider mi? Yoksa başka bır durum mu oluyor araştırmaktan yoruldum![]()