evet bunun farkındayım ama yasım gecio ben napcam diye bazen panik halleri olmuyo degilBelkide sizin sinaviniz budur
insallah :)belki yarın biri ile tanışcaksın. nereden bilebilirsin ki?
amin insallahGun dogmadan neler doguyor. Biri olur mutlaka. Ama hayirlisiyla olsun insallah
amin insallah ALLAH razı olsun :)herkesin kısmeti ayrı canım kaderimizde olanı yaşıyoruz elbet seninde yanında birisi olacaktır allah yardımcın olsun sevgilerimle
evet cok haklısın cok ince düsünüyorum tekrar mutsuz bi evlilik yapmaktanda korkuyorum evlenmekte istiyorumBelki de bir kere dilin yandığı için çok ince eliyorsundur.Ve sevgi duymanı bile engelliyorsundur.Tamam işsiz biriyle olmazsam belki adam o an için sadece işsiz ki herkes bir ay işsiz kalabilir.Veya çocuğu var tamam ama senin de olabilirdi, tekrar evlenecek olabilirdin.
bıraktım yine olmadı sanki birde yaşım gecio die aklıma gelince anne olamıycam yalnız kalcam die icime bisey cokuyoZamani akisina birakin belki karsiniza iyiki beklemisim dediginiz birisi cikicak bu kadar taktiginiz icin olmuyordur belki de
En guzel seyler hic ummadiginiz anda olur
cok cok amin :)Umarim gönlünüze göre bir evlilik yapar ve bir evlat sahibi olursunuz :)
Yapmayin boyle insallah hayirli bir es ve cocuga sahip olursunuzbıraktım yine olmadı sanki birde yaşım gecio die aklıma gelince anne olamıycam yalnız kalcam die icime bisey cokuyo
amin ınsallah cok tesekkür ederim :)Yapmayin boyle insallah hayirli bir es ve cocuga sahip olursunuz
Sabreden muradina erer
Selamlar, esmalarla dua etmenizi öneririm, ne faydası olacak demeyin, ama Allah elbet sizin gönlünüze uygun birini de yaratmıştır ve karşınıza çıkaracaktır. Sevebileceğiniz, sizi sevecek birini isteyin dualarınızda, Ya Vedud esmasını ve Ya Cami esmasını çekebilirsiniz, Ya Vedud seven, sevgi veren anlamında, Ya Cami birleştiren anlamındaki esmalardır. Muhakkak zikirlerinize veya dualarınıza bu esmaları ekleyin, inşallah kısa zamanda size uygun biriyle tanışırsınız.bıraktım yine olmadı sanki birde yaşım gecio die aklıma gelince anne olamıycam yalnız kalcam die icime bisey cokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?