Niceciğim, oğlunun sevgilisi ne diyor bu duruma? Onun hiç etkisi yok mu?
Yani ben sigara içmediğim ve alerjik astımım olduğu için, erkek arkadaşım yanımdayken ya da yanıma geleceği zaman sigara içmemeye dikkat ederdi. Ben kendisinden bunu rica etmiştim.
Senin oğlunla sevgilisi arasında bu madde kullanımı sorun olmuyor mu?
Şimdi bir örnekle anlatmak istiyorum. Sağolsun onu hiç yanlız bırakmadı... Ne zaman kaza yaptı aracı pert etti ki babası ve Bn tek kelime etmedik. İki gün sonra babası yemeğe dahi götürdü ki size bir şy olmadı diye... Ama kazadan sonra kız her gün bir yerlere gitti... Arkadaşlarıyla ortamlar.. Tabiki bnm oğlumun bekçiliğini mi yapacak.. Ama araba varken bir defa gitseydi onu yanlız bıraksaydı bu koşmayı yapmazdım.. Sadece 15 gün var askere gitmesine rica etim bu kdr zmn yaptık yapacağımızı az kldı kızım ne olur yanlz bırskma diye...
Neyse, babası bna madde içen bir arkdşyla gördüm demişti. Bnde kızı aradım, ablam oğlumu grfümöü diye....çünkü bulundukları yer park ve parkın orda kız arkadaşı oturuyor.. Oğlum ordamı görebiliyorumu balkondan diye aradım. Evet x beraberdi.... Kızmadın mı, uyarmadı mı, bak o kdr emek verdik deseydin... Bna dediki böyle alaycı şekişde
Bana düşmez ne alaka ben niye sorayım dedi... Bnde hani Bn uğraşıyorum, yardımcı oluyorum diyorsun ya bnce seninde emeğim var diyorsan hakkında vardır dedim... Neyse kapattım teli... Ondan sonra akşmları sadece 1 saat görüştüler... Öncesinde 7 ayda ablası sadece hırkasını unutmuştu onu götürmeye gitti...
Oturup düşündüğümde bnm kadar, bir anne kdr kimse fedakar olamaz hiç kimse,,,, ama bu sözde beklerdim... Bu çok büyğkbir beklenti değil... Size yemin ederek söylüyorum m,,, kahvaltı haftada sadece gün evde yemişlerdir,,,, yemin ettiğim için çok net konşma lazım,,,, her akşam dışarıda yemek yerlerdi,,, blki 2 gün evde yada hiççççç.... Altlarında araba gez gez mazot parasını bu giderleri ne babası nede ben hiç gözümüze bile gelmedi.... Yeterki iyi olsun oğlum ama kıza da bir o kdr değer verdik... Ya bir arkadaş olarakda bu sözü söylemek çok ağır olmamalı diye düşünüyorum... Şimdi size yazarken aradı beni,,, açmıycm demiştim ama dayanamadım... Rabbim hiç bir anne babayı evlatla imtihan etmesin... İnanın bu iyi kalpli oğlumun sebebi babası,,, bu duruma onun yüzünden düştü... Şu anda hep ona sarıyorum kendi kendime konuşarak, eski eşe bir şy söylemiyorum ki en azından oğlumla ilgilensin diye,,,, ama beddua dahi edemiyorum onun annesini düşünerekten.... O da bir anne ve evladıyla sınamasın diye ama benim oğluma sebep oldular Bn Allaha sığınıyorum...