- Konu Sahibi eSmerimSin
-
doktor söküp alıyormus onu ama ızı gecermı o cırkın görüntü gıder mı dıye soruyorum =(
zamanla kapanır şeker hastalıgınız falan yoksa ama en azından tıbbi bir müdahale olmadan doğal yolla çözmek daha aklayakın diye söylemiştim , karar sizin
haklısın ama yayılması çok zor , birde zamanlı agrı yapıyordaha beter yapmaktan korkuyorum, ya yayarsam yada azdırırsam?? ?(
burukaci nin söyledikleri siğil için yapılıyor, nasır için yapıldıgını hıc duymadım ve sanmıyorum...
tam mevsimiyken dalından kopar inciri sütünü akıt nasıra bir kaç seferde kurutur ama incir agacı bulman lazım başka çokta çaresi yok nasır bantları kremleri var ama hepsi hikaye
burukaci nin söyledikleri siğil için yapılıyor, nasır için yapıldıgını hıc duymadım ve sanmıyorum...
benimde nasırım vadı yaklaşık 2 yıl çektim sonra o dedigim şeyleri önerdi doktor onları kullandım küçüldü biraz ama devam edemedim sonra incir sütüyle tamamen gitti
Günaydın arkadaşım doktorun söylediklerine devam etmiş olsaydın inan geçerdi bide suyla temasta çok önemliymiş doktor söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?