Nasl yaklasam, bana fikir verir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mwm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mwm

kocasına aşık..
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
304
1
118
Bursa
evet arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var durum şu
şuan nişanlıyım ve haziran sonu yada temmuz başı gibi düğün olmasını düşünüyoruz ama ailerler henüz oturup tarih koymadığı için kesinleşmedi ama temmuzu geçmesini düşünlmüyo ve biz kayınpederimin evinde oturucaz saolsun kira vermicez küçük olsada bizim için yeterli sonuçta
şuan evde kiracı war ve tabe bundan önce bi 10 senedirde hep kirada ev dolayısıyla pek bakımlı olduğunu sanmıyorum görmedim ama nişanlımın sölediği de o , o yüzdende içine ufak tefek tamirat yapılcak öle lükse kaçmadan orta yollu kullanışlı olması için bi kaç şey yapılması düşünülüyor esas durum şu kayınpederim mayıs gibi kiracıya çıkarsın demiş bi kaç konuşmasında da mayıstan önceye gerek yok dedi boşuna boş kalmasın 1 ay da olsa kira alınsın düşünüyo haklı elbet ama olayın diğer yönüde benim ve genelde bayanların düşüneceği nasıl yetişecek yapılacaklar içinin temizliği yerleşmesi çeyizin gelmesi bunlar öle 1 ay da bitceğini hiç sanmıyorum sonuçta bi usta girdiğinde eve 1 haftada biter diyo mesela sonra o gün bün derken 10 günü geçiyor bunlar olan şeyler bende bunları nişanlıma dile getirince kiracıya öle sölendi artık yetişmicek ne war ki olcak hepsi diyo klasik erkek aklı yane :) ona göre öle tabe ama bana göre yetişmeme ihtimali yüksek sonuç olarak bunu kayınpederime nişanlımla birlikte açıp muabbet esnasında dile getirmek ama nasıl??? yane haddimi aşmış olmak istemiyorum umarım anlatabilmişimdir kafamdakileri şimdiden teşekkürler hepinize a.s...

Haddini aşmış olursun bence. Yetiştireceksiniz mecbur. Temmuzda evlenecekseniz mayıs haziran var 2 ayda her şey yetişir. Saray tadilatı değil bu. 10 günde bitse 20 günde taşınmayacak eşyan mı var. Sorun bile değil bence.

1 haftada biter sen paradan haber ver bizim karşımızda

(yeni tatil sitesi lüx havuzlu yapılıyor )sonra yayınlıyacağım bitmeden adamlar 30 000 para vermiş,ve

acaip çabuk ilerliyor 00000000000000 1 ayda neler olmaz sen kafanı yorma iki adam

yorsun güzelim

bence de bir şey söyleme sizi düşünüp kiradan kurtarmışlar zaten
geceli gündüzlü çalışır halledersiniz canım Allah sağlık huzur versin yeter..
iki ay yerleşmek ve tadilat için yeterli

bencede haddini aşmış olursun..
adamın paraya ihtiyacı vardır içinde kiracı olsun istiyordur belli.
bu anlamda bence hiç bunu dile getirme;boşunada arsız gelin moduna girme..

ama sen kendin yapmıyorsun gibi usta gelcem diyor gelmiyor biz kendi evimizde yaşadık ki çoğu kişi yaşıyor mutfak dolabı yapılcak mesela 10 günde biter dediler ki parayıda direk verdiler peşin 1 ay dolapların kapıları gelmedi bunlar da olan şeyler insan düşünüyo elinde olmadan arkadaşım

sen ile şaşırırsın nasıl yetişti diye yeterki para olsun canım....

o zaman düğünü ağustosa erteleyin..
kaldıki arkadaşın dediği gibi paradan haber ver;işi sıkı tuttuğunuz taktirde 2 ay çok çok uzun bir süre.
senin çeyizin hazır olduktan sonra eve yerleşmen 1 gün..ötesi yok:ecrin_bebek:

Cnm bence de brz sıkıŞabılırsınız ÇÜnkÜ mutlaka aksaklık Çıkıyo bu tÜr olaylarda
nıŞanlınla uygun bı dlle konuŞ bence.eĞer hem fıkırsenız babasıyla o konuŞur
aceleye getırıp Öyle dÜzensız apar topar bıŞey olsun ıstemıyosun bence haklısındaa

Bence öncelikli olarak evi görmeniz ve eksikliklerin, tamiri yapılacakaların tesbit etmeniz gerekli...Sonrasında ustalarla vs. görüşüp ne kadar süre zarfında yapılabileceğini, onlardan aldığınız bilgiler doğrultusunda söylenen zamanı sen ve nişanlın birlikte kayınpederine iletmeniz en doğrusu olur..En azından bu yolu izleyerek sadece senin düşüncen olmadığı desteklenmiş olur...O zamanda birşey diyemez bence

Biter biter dert etme. Allah başka tasa vermesin, bunun için sıkma kendini. Yetişir mutlaka, Tadilat bittikten sonra üç beş kişi toplansanız temizlik bir gün, yerleştirme iki gün. Rahat ol bence.

Bence de aşmış olursun haddini,bizde evlenirken yaptırmıştık ki çok fazla bir değişiklik oldu,1 ay tutmuştu,ki seninki ufak tefekmiş 1-2 haftada halldersiniz.Arkadaşların da dediği gibi çeyiz hazırsa temizlenip yerleşmeniz 1 hafta bile sürmez,temmuza kadar olur yani,takmayın bu kadar şimdiden..

bence durduk yere can sıkıntısı yaparsın.......
sonucta kıra vermıyeceksın o ev senın olcak............insan yorulur uykusuz kalır yıne 3 5 günde yerleştirir....ufak tefek şeylerden sonradan olabilir.......

Tez canlısın,anlayabiliyorum bende öyleyim :)
Ama yetişir canım,yetişmezse de o zaman gereğini yaparsın.
Şimdiden bence mesele yapma,göze batma.
Haziran olmaz da temmuz olur..
Yetişir yani.

kaygını anlayabiliyorum, haklısın insan bilinmez olunca tedirgin oluyor..
böyle zamana bağlı işler olduğu kadarı ile oluyor, olmayanı evlendikten sonra da tamamlarsınız,, olmaz mı dersin öyle?
rahal ol sen,, boşuna kendimi telaşlandırmışım diyeceksin ,gör bak ..

gönlünce mutluluklar dilerim arkadaşım a.s.

bu evde ne gibi değişiklikler olacak merak ettim çünkü bir evde herşey olur..boya badana yaparsın tamam ama mutfak dolabımı alacaksınız ,yada küvet mi taktıracaksınız..ne yapıyorsunuz ki 1 ayda yetişmiyor..temizlik işine gelince,herkes bir oldu mu temizlik biter çabuk..bence büyütüyorsunuz
biz evleneceğimiz zaman abisi oturruyordu evde.düğüne 1 hafta kala çıktı..1 haftada boya badana oldu ,eşyalar geldi ,hatta benim eşyalarım nikah günü geldi..nikahı benim şehrimde düğünüde eşimin şehrinde ertesi gün yaptık..valla çeyizi meyizi yorgun olduğum ve ertesi günde düğün olduğu için hiççç yerleştirmedim bile..sonra halllettik..hatta evde bir marşapa bir şampuan bile yoktu..hepsini sonradan gittik aldık...birazda düğünden sonra yaparsınız

Son düzenleme:
nişanlının babası haklı
bir ayda olsa kirasını almak istiyor
ayrıca bende 1 ay kala oturdum
çokda güzel yetişti
hiç problem etme ve takılma bence
amcamın gelinide 5 ay önceden çıkarmıştı
kiracıyı ağlayarak kayınbabasını aradı
yetişmeyecek diye
biz çok yadırgadık yani

kiracıya ev mayısta boşaltılacak dendiyse o değişmez artık.
gidip biz vazgeçtik siz mayısta değil nisanda çıkın denmez.
tadilat da taşınmada 2 ay da yetişir, haziran değil temmuz yapın düğünü.
yok iila da haziranın başında yapacağız derseniz yetişmeyenlr siz otururken tamamlanır.

ahh be arkadaşım para olsa ztn onu herkes biliyor ama şöle de bi durum var parayı peşin verip aylarca yapılsın die bekleyen çok çevremde şans işi biraz da inş yolunda gider herşey olur benim yapım gereği o kdr rahat bi insn değilim o yüzden düşünüyo insan elinde olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…