- Konu Sahibi pudrapembesi
Valla artık resti çektim eşime dedim, ne sen benim aileme, ne ben senin ailene gitmek yok, ben giderim sende kendi ailene gidersin, beraber gitmek yok bundan sonra dedim, ailelere giderken!ki tripleri çekemem artık (tabi karşılıklı bu)
:2:
neyse önümüz malüm ramazan sonra bayram, her sene eşimin annanesi, dayısı, yedi sülalesine nişanlı oldugum günden beridir her bayram gider hatta kalırız da 1 gece bütün herkes annane evinde toplandıgı için birde uzak yer silivride neyse, dedim bundan sonra yok öyle bayramı senin 7 sülalenin evinde geçirmek, bayramlaşmak için her bayram gitmek zorunda değiliz, hadi gittik kalmak zorunda da degiliz, görev gibi bu ne her bayram, millet tatile gider biz ise her bayram aynı, tabiki büyükler ziyarete gidilir ama hep ben hep ben, o daha benim annem babam dışında kimseye gitmedi, hep beni götürüyorlar sagolsunlar, bundan sonraki bayram yok dedim gitmek istersende kendin gidersin ben gelmicem dedim, eeee bensizde giderse zaten burnundan getiririm, bende gitmiceme göre onuda göndermicem, gidersede kalmadan geri gelmesi şartı ile gönderirim ama gene kavga gürültü kopucak
iyice sinirlendim resti çektim bundan sonra böyle böyle ister sevsinler ister sevmesinler, isterlerse ne derlerse desinde tın tında tın tınnnn