Cilt Bakımı Ürünleri Naturajel

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bluebutterflyy

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
42
1
16
İstanbul
Etkisini 30 saniyede gösteren süper ürün. Özellikle yüz için kullanıldığında çok harika sonuç veriyor, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Leke, kırışıklık, cilt sarkması ve nem kaybı gibi pek çok sorun için kullanılabiliyor. Historia Avm de doğal kozmetik ürünler Naturalite standında satılıyor şuanda.

Eklentiler

• $Naturajel.webp
    $Naturajel.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 549
Geçen hafta eşimle deneyip almıştık bizde. İkimizde özellikle yüzümüzde kullanıyoruz.
Henüz 2 defa kullanmama rağmen cildimin rengi açıldı. Bir canlılıkparlaklık geldi yüzüme herkes soruyor şimdi ne kullanıyorsun diye sırrımı söylemem diyorum :35:
Şakası bir yana gerçkten eşimde bende çok memnunuz Naturajel den
zaten ürünü denetiyorlar elinizde hemen görüyorsunuz 1 dk da nasıl farkediyor yaaa cep telefonundan sonraki en büyük icat bu :46:

Geçen hafta eşimle deneyip almıştık bizde. İkimizde özellikle yüzümüzde kullanıyoruz.
Henüz 2 defa kullanmama rağmen cildimin rengi açıldı. Bir canlılıkparlaklık geldi yüzüme herkes soruyor şimdi ne kullanıyorsun diye sırrımı söylemem diyorum :35:
Şakası bir yana gerçkten eşimde bende çok memnunuz Naturajel den
zaten ürünü denetiyorlar elinizde hemen görüyorsunuz 1 dk da nasıl farkediyor yaaa cep telefonundan sonraki en büyük icat bu :46:

Üyeliğinizi bile bu ay açıp, ilk mesajınızı bu konuya yazmanız da ne hoş :)

Naturalite Nemlendirici Set (Nemlendirici krem, sprey, duş jeli), Zeytin ve Sea yağlı yoğun bakım kremi kullanıyorum, hepsini tavsiye ederim, yağlı hissi vermeden nemlendiriyor. ve Naturajeli de yeni aldım, bir kez kullandım, cildimde peeling etkisi yaptı, cildim hem canlı hem de neme doymuş gözüküyor.

Back
X