Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yasindasiniz neden boyle yollari deniyorsunuz? Doktora gidin muayene olun. Korunmasiz 1 sene deneyin. Icinde ne oldugunu bilmediginiz seyleri satin alip yiyip içmeyin. Azıcık korkun Azıcık gözünüzü açın. Her sene tarim bakanlığı boyle urunler toplatıyor. Ayipli ürün listesi oluyor. Girin biraz okuyun arastirin. Ve sadece tıbba güvenin.Mrb hanımlar instagram sayfasında macun sipariş edicektim ama yinede sizlere sormak istedim naturallen Special macun kendime ve eşime alıcaktım 1er kutu sizce faydası olurmı kullanıp hamile kalan varmı aranızda?
Bende emin olmak için soruyorum ya zaten eşimde de bende de sorun yk guatr varda geçti ama hala olmuyo o yüzden her yolu denemek istiyorum varsa faydasını gören öğrenmek istiyorum20 yasindasiniz neden boyle yollari deniyorsunuz? Doktora gidin muayene olun. Korunmasiz 1 sene deneyin. Icinde ne oldugunu bilmediginiz seyleri satin alip yiyip içmeyin. Azıcık korkun Azıcık gözünüzü açın. Her sene tarim bakanlığı boyle urunler toplatıyor. Ayipli ürün listesi oluyor. Girin biraz okuyun arastirin. Ve sadece tıbba güvenin.
Ne zamandir olmuyor?Bende emin olmak için soruyorum ya zaten eşimde de bende de sorun yk guatr varda geçti ama hala olmuyo o yüzden her yolu denemek istiyorum varsa faydasını gören öğrenmek istiyorum
6 ayNe zamandir olmuyor?
20 yasindasiniz 6 aydir olmuyor. Her ikisi de ümitsizliğe kapilmak icin cok erken. Bu kadar acele etmeni de anlamadim ama sen bilirsin tabi. Ovulasyom testi kullan. O macunlarla sagligindan olan tonla kadin var. Doktorlarin onermedigi seyleri kullanma.
Üslubunuz cok sert size 1 sene birsey denemeden beklemek belki kolay gelir ama belki arkadas icin bu daha zor empati biraz20 yasindasiniz 6 aydir olmuyor. Her ikisi de ümitsizliğe kapilmak icin cok erken. Bu kadar acele etmeni de anlamadim ama sen bilirsin tabi. Ovulasyom testi kullan. O macunlarla sagligindan olan tonla kadin var. Doktorlarin onermedigi seyleri kullanma.
Üslubum hiç de sert degil. Ablasi yasindayim. 20 yasinda anne olmak için bu kadar çabalamak bana anlamsiz geliyor. Insan once kendi büyümeli. 20 yasinda anne olmak icin çabalayan birini desteklemenin anlami yok. Evliliği oturdu mu, kocasi yarin bir gun bir kötülük yapsa bebekle ne yapacak 21 yasindaki kadin? Desteginizi nereye yonelttiginizi düşünün biraz. Anne olarak beklemek herkes icin zor. Empatiyle alakasi yok. Ben de 8 aydir bekliyorum. Doktorlar 1 sene bekleyin diyor.Üslubunuz cok sert size 1 sene birsey denemeden beklemek belki kolay gelir ama belki arkadas icin bu daha zor empati biraz
Benim hep hayalim erken anne olmaktı hatta o yüzden evliliği hızlandırdık diyebilirim ama hiç o kadar düşündüğüm gibi değilmiş bekliyoruz işte her bir mucize olabilir diye naturallen ve ovulasyon testi kullandım 7 gün sonra gebelik testimi yapıcağım İnşAllahÜslubunuz cok sert size 1 sene birsey denemeden beklemek belki kolay gelir ama belki arkadas icin bu daha zor empati biraz
Gönlünüze göre olur ins herseyBenim hep hayalim erken anne olmaktı hatta o yüzden evliliği hızlandırdık diyebilirim ama hiç o kadar düşündüğüm gibi değilmiş bekliyoruz işte her bir mucize olabilir diye naturallen ve ovulasyon testi kullandım 7 gün sonra gebelik testimi yapıcağım İnşAllahhiç belirti yok ama olsun Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnşAllah
![]()
Üslubum hiç de sert degil. Ablasi yasindayim. 20 yasinda anne olmak için bu kadar çabalamak bana anlamsiz geliyor. Insan once kendi büyümeli. 20 yasinda anne olmak icin çabalayan birini desteklemenin anlami yok. Evliliği oturdu mu, kocasi yarin bir gun bir kötülük yapsa bebekle ne yapacak 21 yasindaki kadin? Desteginizi nereye yonelttiginizi düşünün biraz. Anne olarak beklemek herkes icin zor. Empatiyle alakasi yok. Ben de 8 aydir bekliyorum. Doktorlar 1 sene bekleyin diyor
1 ablası yasinda olmanız herseyi biliyorsunuz demek degil 2 milletin evliliği sizi ilgilendirmez demekki kocası ile mutlu ki bebek istiyor bu kadar bilmiş havasına girmeyinÜslubum hiç de sert degil. Ablasi yasindayim. 20 yasinda anne olmak için bu kadar çabalamak bana anlamsiz geliyor. Insan once kendi büyümeli. 20 yasinda anne olmak icin çabalayan birini desteklemenin anlami yok. Evliliği oturdu mu, kocasi yarin bir gun bir kötülük yapsa bebekle ne yapacak 21 yasindaki kadin? Desteginizi nereye yonelttiginizi düşünün biraz. Anne olarak beklemek herkes icin zor. Empatiyle alakasi yok. Ben de 8 aydir bekliyorum. Doktorlar 1 sene bekleyin diyor.
Her seyi biliyorum demedim ama pek çok seyi bildigimi bu konu gosteriyor. Yaş 20, korunmasiz 6 ay, icinde ne oldugu belirsiz macunlardan medet uman bir cift... sanki caresizlik icindelermis gibi. Caresizlil degil bilgisizlik icindeler. Demek ki kocasiyla mutlu diye de bir varsayim olamaz. Hayat boyle varsayimlarla yasanmaz. 21 yasinda birinden de bilgili egitimli yeterli bir anne olmaz. Kaderimizi, Cok sevdigimiz kocalarimizin ellerine birakacak kadar körü körüne adımlar atmamalıyız.1 ablası yasinda olmanız herseyi biliyorsunuz demek degil 2 milletin evliliği sizi ilgilendirmez demekki kocası ile mutlu ki bebek istiyor bu kadar bilmiş havasına girmeyin
Cok bos ve gereksiz konuşuyorsun insanların hayatlarını bilmeden bos beleş atıyorsun herkesin isteği kendini bağlar bilgisini eğitimini yaşına göre belirliyemezwin zira sizin yaşınız var ama cahilliğiniz cümlelerinizden akıyor bilimsel açıdan birsey bilmeniz sizi bilge yapıp cahillikten arındırmazHer seyi biliyorum demedim ama pek çok seyi bildigimi bu konu gosteriyor. Yaş 20, korunmasiz 6 ay, icinde ne oldugu belirsiz macunlardan medet uman bir cift... sanki caresizlik icindelermis gibi. Caresizlil degil bilgisizlik icindeler. Demek ki kocasiyla mutlu diye de bir varsayim olamaz. Hayat boyle varsayimlarla yasanmaz. 21 yasinda birinden de bilgili egitimli yeterli bir anne olmaz. Kaderimizi, Cok sevdigimiz kocalarimizin ellerine birakacak kadar körü körüne adımlar atmamalıyız.
Tmm avukat sakin olCok bos ve gereksiz konuşuyorsun insanların hayatlarını bilmeden bos beleş atıyorsun herkesin isteği kendini bağlar bilgisini eğitimini yaşına göre belirliyemezwin zira sizin yaşınız var ama cahilliğiniz cümlelerinizden akıyor bilimsel açıdan birsey bilmeniz sizi bilge yapıp cahillikten arındırmaz
Tmm avukat sakin ol![]()
Canım benim seni anlıyorum. 26 yaşındayım düzenli adet görüyorum kist vb bi sorunum yok bnmde 5 aydır olmuyorMrb hanımlar instagram sayfasında macun sipariş edicektim ama yinede sizlere sormak istedim naturallen Special macun kendime ve eşime alıcaktım 1er kutu sizce faydası olurmı kullanıp hamile kalan varmı aranızda?
Ins Rabbim saglikla vesile kılıp nasip ederCanım benim seni anlıyorum. 26 yaşındayım düzenli adet görüyorum kist vb bi sorunum yok bnmde 5 aydır olmuyor
Ovülasyon testi deniyorm geçen ay olmadı. Bu ay görüştüğüm kadindan naturallen macun aldım eşim ve bana aldım. Etkisini gördük ki anlıyorsn zaten. Bence kullan ve ben hemsireyim aynı zamanda
İnşallahIns Rabbim saglikla vesile kılıp nasip eder
Doktoruna sormadan sakın öyle birşey yapma! Ben o hatayı bir ay yaptım, bütün dengem şaştı, hormon değerlerim bozuldu, adet olamadım 37 günde geldi adetim ilk defa..saat gibi düzenli olurdu ilk defa öyle şaştı, çok pişman olmuştum Naturallen kullandığıma..birkaç ayda kendine geldi değerlerimMrb hanımlar instagram sayfasında macun sipariş edicektim ama yinede sizlere sormak istedim naturallen Special macun kendime ve eşime alıcaktım 1er kutu sizce faydası olurmı kullanıp hamile kalan varmı aranızda?