Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim haberdar etBende yarını bekliyorum canım yarın yapıcam ikimizde güzel hayırlı haberler alırız İnşAllah![]()
Benimde adet sancım oldu canım 3 gün var adete gelecek gelmekte olanBenim negatif çıktı canım![]()
Adet oldun mu canımBende. Bugün yarın gelir heralde atedim![]()
Bende henüz olmadım bugün adet günümYok canım olmadım daha tekrar test yapmayı düşünüyorum
Sende bu ay kullanmayı düşünüyormusun canım... bi denesekmi... eşine de alacakmısın...kızlar bu macunu femarayla kullanan var mı
eşime de aldım ama yemiyo tadını beğenmedi. ben bu ay ikinci femara tedavi sürecindeym.Sende bu ay kullanmayı düşünüyormusun canım... bi denesekmi... eşine de alacakmısın...
Merhabalar macun ise yaradimi onerirmisinizYumurtlama gördüm 4 gün sonra gebelik testi yapıcam. İNŞALLAH hepimize nasip olur![]()
Kişiden kişiye değişiyor tabi ama ben e olumsuz oldu adet düzenimi mahvettiMerhabalar macun ise yaradimi onerirmisiniz
Anladım benimde sorunum yok korkuyorum adetimi bozar diye teşekkür ederim cevap icinKişiden kişiye değişiyor tabi ama ben e olumsuz oldu adet düzenimi mahvetti
Merhaba sorununuz yoksa bence dikkatli kullanın ben bu ay kullandım prolaktinim 65 çıktı adet düzenimi de bozduAnladım benimde sorunum yok korkuyorum adetimi bozar diye teşekkür ederim cevap icin
Teşekkür ederim cevap için almak istiyordum o zaman düşüneyim iyiceMerhaba sorununuz yoksa bence dikkatli kullanın ben bu ay kullandım prolaktinim 65 çıktı adet düzenimi de bozdu