Gebeliğe Hazırlık Naturallen ve ovulasyon tedyi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lale1404

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
177
57
18
25
Kızlar naturallen macun ve ovulasyon testi ile gebe kalan varmı varsa ne kadar sürede oldu kaçıncı denemede

Kızlar naturallen macun ve ovulasyon testi ile gebe kalan varmı varsa ne kadar sürede oldu kaçıncı denemede
Merhaba canım bnde bu ay ovulasyon testi ile deniyorm ve macunlari. Sipariş verdim bakalım sonuç ne olacak. Takip ettiğim sayfada çok fazla macun ve takiple hamile kalan vardi

Merhaba canım bnde bu ay ovulasyon testi ile deniyorm ve macunlari. Sipariş verdim bakalım sonuç ne olacak. Takip ettiğim sayfada çok fazla macun ve takiple hamile kalan vardi
Bende yeni ettim cnaım sen hangi sayfadan ettin sipariş

Bende o sayfadan aldım Yeliz hanımdan hadi bakalım hayırlısı çarşambaya kadar elimde olurmuş İnşallah ikimizde bebiş haberi alırız😍🙏
Yüksel hanım değil miydi 🤭 bende bugün regl oldum aşırı ağrılı geçiyor baya yorumları felan da okudum belki buna da çare olur inşallah önümüzdeki ay da hamile kalırız ikimizde 🙏🏻🌼

Yüksel hanım değil miydi 🤭 bende bugün regl oldum aşırı ağrılı geçiyor baya yorumları felan da okudum belki buna da çare olur inşallah önümüzdeki ay da hamile kalırız ikimizde 🙏🏻🌼
Ay kusra bakma unutkanlığım başıma bile büyük belaki ismini bile öyle kaydetmiştim 🙈🤭 evet canım Yüksel hanımdı ben ismini düzelteyim hemen🤭

Mrb canım hatırlarsan ikimizde naturallen kullanmaya başlamıştık gebelik testime son 8 günüm kaldı yapmaya sende durumlar nasıl İnşAllah ikimizde hamişizdri😍🌹🙏

Ben naturallen kullandığım ikinci ay hamile kaldım Allah'ın izniyle, aynı zamanda ovulasyonla takip ediyodum 6 aydır, son ay macunun etkisiyle çok koyu pik oldu testte, yumurtanın iyi geliştiğini düşündüm. İnsallah size de faydası olur

Back
X