Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bnde bu ay ovulasyon testi ile deniyorm ve macunlari. Sipariş verdim bakalım sonuç ne olacak. Takip ettiğim sayfada çok fazla macun ve takiple hamile kalan vardiKızlar naturallen macun ve ovulasyon testi ile gebe kalan varmı varsa ne kadar sürede oldu kaçıncı denemede
Bende yeni ettim cnaım sen hangi sayfadan ettin siparişMerhaba canım bnde bu ay ovulasyon testi ile deniyorm ve macunlari. Sipariş verdim bakalım sonuç ne olacak. Takip ettiğim sayfada çok fazla macun ve takiple hamile kalan vardi
Canım ben ovulasyontakipciniz diye bir sayfadanBende yeni ettim cnaım sen hangi sayfadan ettin sipariş
Bende o sayfadan aldım Yeliz hanımdan hadi bakalım hayırlısı çarşambaya kadar elimde olurmuş İnşallah ikimizde bebiş haberi alırızCanım ben ovulasyontakipciniz diye bir sayfadan
Yüksel hanım değil miydiBende o sayfadan aldım Yeliz hanımdan hadi bakalım hayırlısı çarşambaya kadar elimde olurmuş İnşallah ikimizde bebiş haberi alırız![]()
Ay kusra bakma unutkanlığım başıma bile büyük belaki ismini bile öyle kaydetmiştimYüksel hanım değil miydibende bugün regl oldum aşırı ağrılı geçiyor baya yorumları felan da okudum belki buna da çare olur inşallah önümüzdeki ay da hamile kalırız ikimizde
![]()
Tamam canımAy kusra bakma unutkanlığım başıma bile büyük belaki ismini bile öyle kaydetmiştimevet canım Yüksel hanımdı ben ismini düzelteyim hemen
![]()
Cnm senin ürünlerin geldi miMerhaba canım bnde bu ay ovulasyon testi ile deniyorm ve macunlari. Sipariş verdim bakalım sonuç ne olacak. Takip ettiğim sayfada çok fazla macun ve takiple hamile kalan vardi
Evet canim bugün geldiCnm senin ürünlerin geldi mi
Benimde bugün geldi hadi da olsun ikimize İnşAllahEvet canim bugün geldi
Şifa olsun İnşAllahBenimde bugün geldi hadi da olsun ikimize İnşAllah![]()
İnşallah canımBenimde bugün geldi hadi da olsun ikimize İnşAllah![]()
Macunu bilmiyorum ama ovulasyon testi yumurtlamayı takip edebilmek için çok önemliKızlar naturallen macun ve ovulasyon testi ile gebe kalan varmı varsa ne kadar sürede oldu kaçıncı denemede
Aynen canımMacunu bilmiyorum ama ovulasyon testi yumurtlamayı takip edebilmek için çok önemli
Mrb canım hatırlarsan ikimizde naturallen kullanmaya başlamıştık gebelik testime son 8 günüm kaldı yapmaya sende durumlar nasıl İnşAllah ikimizde hamişizdriYüksel hanım değil miydibende bugün regl oldum aşırı ağrılı geçiyor baya yorumları felan da okudum belki buna da çare olur inşallah önümüzdeki ay da hamile kalırız ikimizde
![]()
Kuzum benim bugün yumurtlama oldu yaaMrb canım hatırlarsan ikimizde naturallen kullanmaya başlamıştık gebelik testime son 8 günüm kaldı yapmaya sende durumlar nasıl İnşAllah ikimizde hamişizdri![]()
Var mi sende belirti felanMrb canım hatırlarsan ikimizde naturallen kullanmaya başlamıştık gebelik testime son 8 günüm kaldı yapmaya sende durumlar nasıl İnşAllah ikimizde hamişizdri![]()