- 28 Haziran 2025
- 55
- 14
- 3
- 23
Gerçekten öyleValla biz onlardan daha fazla çatlıyoruz beklerken![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyleValla biz onlardan daha fazla çatlıyoruz beklerken![]()
Valla bende 3 gündür yapıyorum tık yokGerçekten öyle![]()
Valla bende 3 gündür yapıyorum tık yok
Adetiniz yeni mi bitti ondandırValla bende 3 gündür yapıyorum tık yok
En üsteki bugüne ait ise evet sizin gerçekleşmiş yumurtlama gibi görünüyorKizlar selam sizce benim olmus mu ?
Evet evetAdetiniz yeni mi bitti ondandır
14 Ağustos yumurtlama olmuş dimiKizlar selam sizce benim olmus mu ?
Baya koyu çıkmış muhtemelen yumurtlama gerçekleşmiş14 Ağustos yumurtlama olmuş dimi
Valla ben yumurtluyor muyum onu bile tespit edemediğim den henüz dikkat etmedim inşallahKızlar ben bişey soracağım size ovulasyon döneminde mide bulantısı yaşayan varmı
Kızlar ben bişey soracağım size ovulasyon döneminde mide bulantısı yaşayan varmı
çok heyecanlı test yapmak ama sırf o günü değerlendirmek için eşime regl bitmedi dedimValla ben yumurtluyor muyum onu bile tespit edemediğim den henüz dikkat etmedim inşallahbende pik görürüm
Sürpriz yani o da tutarsa tabiçok heyecanlı test yapmak ama sırf o günü değerlendirmek için eşime regl bitmedi dedimanlamasın istiyorum
Benim bitti o dönem bugün ovulasyon yaptım silik pek görünmüyor bile çizgi beklemek kaldı geriyeValla ben yumurtluyor muyum onu bile tespit edemediğim den henüz dikkat etmedim inşallahbende pik görürüm
Güzel taktik benim kocam biliyor ne zaman bittiğini o yüzden saklama şansım yok zaten aylardır deniyoruz olmuyor o yüzden umutlanmaz benimki ben bu aydan çok umutluyum açıkçası önceden yumurtama zamanlarım belirtim olmazdı lekelenme akıntı vs bu ay hepsini yaşadım inşAllah güzel haber verebilirizçok heyecanlı test yapmak ama sırf o günü değerlendirmek için eşime regl bitmedi dedimanlamasın istiyorum
İnşAllah herşey gönlünüze göre olurSürpriz yani o da tutarsa tabi![]()
Ay hadi inşallahBenim bitti o dönem bugün ovulasyon yaptım silik pek görünmüyor bile çizgi beklemek kaldı geriye
Hadi inşallah ne zaman test yapıcaksın bir de sen hangi marka ovulasyon u kullandınGüzel taktik benim kocam biliyor ne zaman bittiğini o yüzden saklama şansım yok zaten aylardır deniyoruz olmuyor o yüzden umutlanmaz benimki ben bu aydan çok umutluyum açıkçası önceden yumurtama zamanlarım belirtim olmazdı lekelenme akıntı vs bu ay hepsini yaşadım inşAllah güzel haber verebiliriz![]()
Valla erken gebelik testi aldım baya hassasmış 6 gün öncesine kadar gösteriyormuş eğer sabredebilirsem adet gecikmesini beklicem ama sabredemeceğim için büyük ihtimalle adete 3 4 gün kala yaparımHadi inşallah ne zaman test yapıcaksın bir de sen hangi marka ovulasyon u kullandın
Belirtin oldu mu peki hiç barizValla erken gebelik testi aldım baya hassasmış 6 gün öncesine kadar gösteriyormuş eğer sabredebilirsem adet gecikmesini beklicem ama sabredemeceğim için büyük ihtimalle adete 3 4 gün kala yaparımovulasyon olarak da artımet kullanmıştım bundan önecelerinde herkes doğru göstermiyor diyince öneri üzerine laboquik aldım çoklu olandan onu yapıyorum memnunum yakaladığımı düşünüyorum yumurtlamayı
![]()
Aşırı akıntım vardı yumurtalama günü o gündü kesin eminim yani bide sildiğimde minicik bir kan geldi peçeteye açık pembe sağ kasıkta ağrı oldu mide bulantısı ara sıra bi uğradı bu şekilde ilk defa belirti yaşadımBelirtin oldu mu peki hiç barizfarkettiğin