Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bende bu macundan siparis vermek uzereym faydasini gordunuzmu 2 ci kutuya baslycaklar var galiba insallah guzel haberler aliriz arkadaslar ben birde doktorun verdigi bir ilaci kullanyorm ama sknti olmaz dmi ya bilen varmi aranizda?
Merhabalar bende bu macundan siparis vermek uzereym faydasini gordunuzmu 2 ci kutuya baslycaklar var galiba insallah guzel haberler aliriz arkadaslar ben birde doktorun verdigi bir ilaci kullanyorm ama sknti olmaz dmi ya bilen varmi aranizda?
Yaa emin olamadm cyclo-progynova diye bir adet duzenleyici ve yumurta ile alakali bir hormon ilaci macun sanrm sabah ogle aksam 1 cay kaşığı yemekten yarim saat once kullanlcakms ama ben ilaci aksam yemekten hemen sonra iciyorum acaba sabah oglen icsem aksam macunu icmesem bir sorun olmazmiki bilemyorm sayfa bitkisel birsey olmaz dyor ama insan korkuyor bu yüzden de doktoruma gidip tekrar sormak icin randevu almam gerek falan
Benim adetim yeni düzene girerken kullandım ama adetimi alt üst edeceğine eminim ki gecikti zaten adetim tek yararı erken yumurtlama gördüm ama adet düzensizliğim başladı tekrar