Saç Bakım Ürünleri Natureelle Argan yağı kullanan var mı?

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
selam kızlar, geçen gün bimde dolaşırken bunu gördüm 10 lira kadar fiyatı vardı aldım ilk defa argan yağı deniycem ama yararı yoksa boşuna da kullanmak istemiyorum, hiç bu markanın argan yağını deneyen var mı aranızda? normla yağdan daha sıvı bi formda ve kokusu zeytine benziyor biraz kötü kokuyor :s

hiç yok mu kullanan ya :KK43:
Merhaba
Ben kullanıyorum.fakat organik sertifikalı kullanıyorum.cünkü argan yağı o kadar ucuz birşey değil ve içeriğinde sadece argan yağı değil başka şeyler de eklenip satılabiliyor.organik ve sertifikalı alın sonucundan memnun olacağınızı düşünüyorum.boyadan ve fönden saçlar sürekli yıpranıyor.ben son derece memnunum

bugün bende aldım aynısından menşei fas yazıyordu ithalmiş umarım iyidir 10 tl tabikide ucuz hatta ben netten bide nashi argan spariş ettim bakalım naturellenin faydası olacakmı saçlarımı düzeltmem lazım bi an önce yıllardır uzatamıyorum :KK34:

bugün bende aldım aynısından menşei fas yazıyordu ithalmiş umarım iyidir 10 tl tabikide ucuz hatta ben netten bide nashi argan spariş ettim bakalım naturellenin faydası olacakmı saçlarımı düzeltmem lazım bi an önce yıllardır uzatamıyorum :KK34:
Uygun fiyatlı yağların gercek olmadığı söyleniyor.ben sertifikalı organik fushi argan yağı kullanıyorum.tavsiye ederim

Kokusu berbattt ama ben yuzume surdum yatmadan once masaj yaotim sabah kalktigimda harikaydi :/

Kokusu berbattt ama ben yuzume surdum yatmadan once masaj yaotim sabah kalktigimda harikaydi :/
aynen bende yüzüme sürdüm gerçekten harika yapıyor nashi arganda geldi onu saçıma kullanıyorum yalnız nashi parfümlü bide içinde başka bir yağ karışımı daha var saf argan değil saçı ağırlaştırmıyor hiçbi şekilde gerçek argan yağı saçı ağırlaştırıyor ben doa kozmetiğinde arganını kullanmıştım naturelleye benzer kokuyordu menşeide fas olunca naturellenin gerçek argan olduğunu kabullenmeye başladım fena değil bence yüzümü pamuk gibi yaptı valla

aynen bende yüzüme sürdüm gerçekten harika yapıyor nashi arganda geldi onu saçıma kullanıyorum yalnız nashi parfümlü bide içinde başka bir yağ karışımı daha var saf argan değil saçı ağırlaştırmıyor hiçbi şekilde gerçek argan yağı saçı ağırlaştırıyor ben doa kozmetiğinde arganını kullanmıştım naturelleye benzer kokuyordu menşeide fas olunca naturellenin gerçek argan olduğunu kabullenmeye başladım fena değil bence yüzümü pamuk gibi yaptı valla
Saçlara saf argan yağı kullanılmalı.farklı karışım yağ ile saf argan yağı arasında cok fark var. Ben fushinin organik sertifikalı argan yağını kullanıyorum son derece memnunum.parfüm dahi hiçbir kimyasal bulunmuyor içerisinde.ayrıca belirli zamanlarda bakımlar yapmaya çalışıyorum saçlarıma. Bakım yapıp argan yağı kullandığımdan beri saçlarım daha cabuk uzadı ve sağlıklı görünüyor.denemenizi .tavsiye ederim

bence gerçekten argan yağı ya, üstelik menşeiye fas yazarken yalan söyleyecek halleri yok, hem de bimin de ucuz ama kalite ürünler getirdiği oluyor. yüzümde ciddi değişim var benim rengi bile, o minik kızarıklıkları geçirdi falan pamuk gibi oldu. sevdim kullanmaya devam edeceğim

bence gerçekten argan yağı ya, üstelik menşeiye fas yazarken yalan söyleyecek halleri yok, hem de bimin de ucuz ama kalite ürünler getirdiği oluyor. yüzümde ciddi değişim var benim rengi bile, o minik kızarıklıkları geçirdi falan pamuk gibi oldu. sevdim kullanmaya devam edeceğim
yüzünüze hala kullanmaya devam ediyor musunuz ? bende almıştım ama sadece saçıma kullandım yüzümde akne izleri var.. onları geçirir mi ki acaba... birde sizler nasıl kullandınız yüzünüze

Back
X